Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
fakt jsi si myslela že tam budou nějaký extra chlapy? Hele seznamka jako seznamka všude se najdou normální a pak ti divní slušně řečeno co se snaží uhnat ženskou do postele na sladká slovíčka
Buď jsou upřímní a rovnou dají najevo, že nehledají vztah, ale jen sex, takových je tam fakt hodně…budiž jim připsáno k dobru, že alespoň nelžou a řeknou to rovnou
pak jsem ale měla tu čest s jedním psychopatem, manipulátorem - oblbnul mě sladkýma řečičkama, byl sympoš celkově, já krává mu vyblila, co chci a on mi to dal, dostal co chtěl a pak jsem zjistila, že to celou dobu byla jedno mega velká lež
no a pak jsem taky narazila na celosvětovýho podvodníka, psali jsme si celkem dlouho, než sehrál to svoje hlavní představení, v kterém se mu porouchá loď na moři a mě požádá o pomoc o peníze
…
pár magorů…
takže za mě rozhodně ne…
Našla jsem tam manžela, nebo on mně
. Takže teď je tam o jednoho skvělého chlapa méně ![]()
@Anonymní píše:řekla bych, lucky girl
Našla jsem tam manžela, nebo on mně. Takže teď je tam o jednoho skvělého chlapa méně
@Anonymní píše:
Našla jsem tam manžela, nebo on mně. Takže teď je tam o jednoho skvělého chlapa méně
A kolik pokusů jsi musela absolvovat?
A jaká je profese manžela, jde-li to prozradit?
@Sisika9 píše:
Za mě stačí nelajkovat prvoplánové hezounky a jsi v pohodě
Ty jsem nelajkovala vůbec, zaměřila jsem se na typ finančně zaopatrenych mužů.
@Anonymní píše:
A kolik pokusů jsi musela absolvovat?A jaká je profese manžela, jde-li to prozradit?
k cemu potrebujes vedet profesi?
Já to brala jen jako zábavu. S pár jsem si psala déle a bylo to odreagování.
Dokonce jsem si tam našla ex-přítele, ale nevyšlo to a vztah trval pár měsíců. Ale byl fajn, moc hodnej, miloval mě.
Takže většina tam prostě zkouší najít holku na pich a zábavu, ale neznamená to, že se tam nedá někdo fajn najít. Jen je to malá pravděpodobnost. ![]()
Znam lidi, co se seznamili na tinderu a funguje jim to
…nevim samozrejme, o jake chlapy mas zajem, ale myslim, ze pokud nelajkujes takovy ty prvoplanovy typy s fotkama s drahyma autama, co jsou uz na prvni pohled tak skveli a uzasni, ze si clovek vlastne rika, co teda takovi inteligentni atraktivni uspesni bohaci delaji na seznamce
, tak by mohla byt sance na uspech ![]()
Nikdy jsem na seznamce nebyla, ale pokud si za chvili chlap chce vypisovat o sexu a zacne mi rikat milacku, tak je to pro me hodne varovny znameni.
Osobne bych si kdovijak dlouho nevypisivala a kdo mne padne tak nejak do noty, tak bych treba po tydnu zasla na to kafe. Precejen rec tela apod. rekne hodne…
@Anonymní píše:
Ty jsem nelajkovala vůbec, zaměřila jsem se na typ finančně zaopatrenych mužů.
Jak se na seznamce pozná, kdo je a kdo není finančně zaopatřený?
Osobní zkušenost nemám, ale kamarád v rozvodovém řízení si tam profil založil. Vyprávěl spoustu zajímavých příběhů, nemám důvod nevěřit, že pravdivých, o tom, že za účelem nalezení tělesného uspokojení tam chodí i dost žen. A to i vdaných.
Ahoj, zhruba půl roku mám nainstalovaný Tinder, zajímalo mě, jak to tam funguje. Překvapilo mě, jak easy to vypadalo, matche no problém, co jsem lajknula vrátilo se zpět ve většině případů. Chlapi zvou na drink, večeře, dovolené, zamilovaná sluvka, že jste pro ně jediná a s nikým jiným si nepíšou. Tak jsem na Tinderu přivedla i nezadanou kamarádku, at to zkusí. Požádala jsem ji, aby laknula chlapi s kterými jsem byla v kontaktu i já a nestačila jsem se divit, to co psali mně psali i ji. Dokonce i ti, do kterých bych to neřekla a byli velmi přesvědčivi. sokovalo mě to. Jaké zkušenosti máte vy?