Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Cerny Most nebo Harfa, pripadne Sterboholy tam je detsky koutek u kavarny zdarma
Jinak na Cernaku je CS u metra, Rossmann je tam kousek u nakupniho centra Hasso, o pedikure nevim.
@hofka
Rossmann - Rytířská 399/24
Pedikúra - Ateliér Kotlár, Újezd 450/40 Česká spořitelna - Rytířská 536/29
myslím, že dvouletý dítě bude radši venku než několik hodin v obchoďáku.
Edit: pedikúra je i přímo v Rytířské - Studio Sára , Rytířská 410/6
Příspěvek upraven 01.08.14 v 08:22
@Jolynka
Na Harfe je detsky koutek, kde tam prosimte? Dětské zidlicky jsem tam taky neviděla, ale možná jsem malo hledala
@pupyk doporučila bych asi Zlicin nebo Nove Butovice… v OC jako je Novy Smichov, Palac Flora, Budejovicka tam je to takovy moc prelidneny a chaoticky podle me…nevim za me Butovice nebo ten Zlicin ![]()
V Harfe je super koutek pro deti..ale nevim jak je to s obchodama..takze.pri nejhorsim muzete prebehnot do paladia je to hned na proti ![]()
Anděl určitě ne ( fuj včera jsem tam byla hemží se to tam fetákama a byla jsem na wc někdo tam odhodil posr…věci( uklízečka to tam ukazovala sekurity fuj…smrdělo celé wc pro ženy…
Vzhledem k tomu, jaké je počasí bych netrávila čas s dítětem v obchoďáku, ale vymyslela mu lepší zábavu ![]()
Asi teď nejlepší je černý most. Letňany prochází rekonstrukcí, takže zrušili dětské kolotoče. Nové Butovice jsou teď docela fajn, ale obchody nic moc… chodíme tam kvůli vláčku jezdícím po OC a pak cukrárně, kam zákusky vozí vláčky.
@Jandulanda píše:
V Letnanech je detsky koutek, v Kika je uplne nahore restaurace s veskerym zazemim a detskym koutkem. Sporka tam je myslim taky. Rossman tam neni, je tam DM a s pedikurou si nejsem jista, ale manikura tam je urcite
Kika je sice nahoře s dětským koutkem a zázemím, ale třeby my jsme se po poslední návštěvě rozhodli, že restauraci se už vyhneme. Hodně se zhoršili.
Asi ne nedarmo byla o víkednu prázdná - na jídlo tam bylo pouze pár zaměstnanců a asi 2 rodiny… ![]()
Mně se líbí ty návrhy na procházku
Jako my jsme z vesnice, takže čerstvého vzduchu máme dostatek a když jedeme do Prahy, tak většinou nakupovat. Jet se do Prahy procházet " na čerstvý vzduch" pro mě postrádá veškerou logiku.
Doporučuju CČM. Jediné co mi tam vadí, že tam není Next
Jinak super
No ale když chce zakladatelka pouze banku, drogerii a pedikúru, tak snad není potřeba se zavírat do hnusnýho nákupáku, to bych pochopila, kdyby chtěla nakupovat hadry. Když projde třeba Příkopy, tak tam najde taky všechno… ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Mně se líbí ty návrhy na procházkuJako my jsme z vesnice, takže čerstvého vzduchu máme dostatek a když jedeme do Prahy, tak většinou nakupovat. Jet se do Prahy procházet " na čerstvý vzduch" pro mě postrádá veškerou logiku.
Doporučuju CČM. Jediné co mi tam vadí, že tam není NextJinak super
ak možná třeba taky ty procházky proto, aby dítě i když malý už trochu poznávalo hlavní město a ne jenom obchoďáky
Navíc by to bylo i pro to dítě o dost zábavnější než být někde v dětském koutku, nebo koukat na to, jak mamince dělají pedikůru ![]()
@lucenka no ale když potřebuje na pedikůru tak co má dělat
jJinak teda dětský koutek je podle mě pro dítě nejzábavnějši věc na světě
Ale beru to podle sebe. Já Prahu nemám ráda a když už tam jedu, tak jen nakoupit co nutně potřebuju nebo po doktorech.
Jestli je zakladatelka taky ze vsi, tak se do OC moc nedostane, takže chápu že se chce pokoukat po krámech, dát si v klidu kafe s dítětem v dětském koutku a tak.
@krakatice píše:
No ale když chce zakladatelka pouze banku, drogerii a pedikúru, tak snad není potřeba se zavírat do hnusnýho nákupáku, to bych pochopila, kdyby chtěla nakupovat hadry. Když projde třeba Příkopy, tak tam najde taky všechno…
no a bude tahat dítě z klimatizovaných obchodů do toho hicu venku celý den pořád dokola. To už je lepší sezavřít do toho hnusného nákupáku, kde bude všude stejně