Jaké papuče do školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1572
22.8.22 20:11

Lehké a prodyšné sálovky na suchý zip. Nekloužou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
22.8.22 20:25

Ve škole by crocsy neprošly, to ředitelka každý rok zdůraznuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
22.8.22 20:26
@tulipán píše:
Dejte mi tip na školní papuče ve velikosti 37, pro druháka.

V 37 jsem ještě sehnala bačkory. Ne ty klasické s bílou podrážkou, ale takové jako tenisky, ale bez tkaniček. Od 38 už máme pantofle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4237

Zrovna taky koukám na přezůvky, syn jde do 1. třídy, má nohu 33, ale vysoký nárt, takže už ve školce měl nazouvací tenisky - slip on. Dcera měla normální balerínový boty, ta má vel. 35, půjde do 4. třídy. Tak teď koukám na ty slip on tenisky, dceři se líbí od Vans, synovi jsem koukala na maskáčový v Sinsay, ty se mu líbí. Jen nevím, jak moc jsou prodyšný, aby se jim nepotila noha. Zase na zimu, jestli jim budou málo topit by to bylo lepší :mrgreen: Ale ty ze Sinsay jsou podobný těm, co měl syn ve školce, ty Vans nevím, jestli nejsou moc silný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567

Synovi se hodně potí noha (5.tř, vel.38), takže uzavřenou obuv mít nemůže, jsme teď velmi spokojeni s botami Schu'zz, Globule, které jsou certifikované jako obuv do zdravotnictví (nekloužou). Vypadají trochu jako obyčejné crocsy, ale jsou lehčí, nedělají čáry na zemi, jsou tepelně tvarovatelné a hlavně mají vyvýšený „opatek“ - drží při chůzi na noze. Zkoušela jsem sandále Keeny, klasika Befado, obyčejné pantofle, ale ty Schu'zz jsou fakt top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
22.8.22 20:31

My kupujeme každý rok u Bati. Holky jdou do 5 a 6 tř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
22.8.22 20:35
@TinaAn píše:
Synovi se hodně potí noha (5.tř, vel.38), takže uzavřenou obuv mít nemůže, jsme teď velmi spokojeni s botami Schu'zz, Globule, které jsou certifikované jako obuv do zdravotnictví (nekloužou). Vypadají trochu jako obyčejné crocsy, ale jsou lehčí, nedělají čáry na zemi, jsou tepelně tvarovatelné a hlavně mají vyvýšený „opatek“ - drží při chůzi na noze. Zkoušela jsem sandále Keeny, klasika Befado, obyčejné pantofle, ale ty Schu'zz jsou fakt top.

To je zajímavé. Máš oblíbený obchod, kde je kupuješ? Velikosti, prosím tě, pdpovídají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
22.8.22 20:49

@tulipán Kupovala jsem v obchodě pro zdravotníky Uniformshop. Syn má úzkou nohu (nemůže mít ani klasické pantofle), tak jsem mu brala dámské, jsou užší. Velikosti odpovídají. Koupila jsem dvě vel. a jednu pak poslala zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.8.22 21:01
@tulipán píše:
Ve škole by crocsy neprošly, to ředitelka každý rok zdůraznuje.

A pokud dítě bude mít crocsy, tak ho donutí je svléknout a chodit bose?
Pokud nesezenes nic lepšího, tak crocsy asi pořád lepší než pantofle nebo pařit se v celouzavrenych teniskach čiste pro vnitřní užití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
22.8.22 21:05
@Svistice píše:
A pokud dítě bude mít crocsy, tak ho donutí je svléknout a chodit bose?
Pokud nesezenes nic lepšího, tak crocsy asi pořád lepší než pantofle nebo pařit se v celouzavrenych teniskach čiste pro vnitřní užití.

To nevím, co by se dělo. Nemám ve zvyku si dělat problémy tam, kde být nemusí. To je celé.

Zběžně jsem koukala, co je na trhu. Děti by chtěly opět superfity, v tom se ale děsně potí, tak čekám, co kdo tady poradí, abych je koupit nemusela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.8.22 21:23
@tulipán píše:
To nevím, co by se dělo. Nemám ve zvyku si dělat problémy tam, kde být nemusí. To je celé.Zběžně jsem koukala, co je na trhu. Děti by chtěly opět superfity, v tom se ale děsně potí, tak čekám, co kdo tady poradí, abych je koupit nemusela. ;)

Dítěti vyhovují Befado. Má ty uzavřené, ale dělají snad i s otevřenou špičkou. Jen nevím, do jaké velikosti. Nás má 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
22.8.22 21:37

@Svistice počkat, tvoje děti mají širší nohu, ne? A jsou jim ty Bedado? Já jsem teď z toho nervózní, to víš, první dítě, první třída. A já si říkám, co tomu chudákovi s úzkou nohou ale dominantním palcem dám. Přece si nebude 6 hod mačkat nohu v těch Bedado, co mají všichni a moje dítě je chce také. Rozhodně už nechce nějaké měkké (jak ono nazývá Barefoot), ale tvrdé, co mají ostatní. A já teď řeším, jak z toho vybruslit. Aby to vypadalo podobne, nebylo extra široké, ale mělo to pěkný tvar špičky, z toho slevovat nechci, zbytek je mne jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.8.22 21:44
@Cuddy píše:
@Svistice počkat, tvoje děti mají širší nohu, ne? A jsou jim ty Bedado? Já jsem teď z toho nervózní, to víš, první dítě, první třída. A já si říkám, co tomu chudákovi s úzkou nohou ale dominantním palcem dám. Přece si nebude 6 hod mačkat nohu v těch Bedado, co mají všichni a moje dítě je chce také. Rozhodně už nechce nějaké měkké (jak ono nazývá Barefoot), ale tvrdé, co mají ostatní. A já teď řeším, jak z toho vybruslit. Aby to vypadalo podobne, nebylo extra široké, ale mělo to pěkný tvar špičky, z toho slevovat nechci, zbytek je mne jedno.

No já na to taky celkem cucela, ale trvá si na tom, že ten jeden konkrétní typ mu vyhovuje. U těch sandalovych befado kvicel, že ho tlačí malíček (jako obvykle, když je bota užší). I dle prodavačky jsou ty Befado plne bačkory širší. :nevim: Do kecek od nich se ale nevleze.
A věkem se mu noha tvaruje a je fakt, že už ji nemá tak širokou jako v predskolacich (zůstal ale vyšší nárt).
Holka má Bedy, ty ji chci koupit i teď, za mě asi nejlepší bačkory, co jsme měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
22.8.22 21:47

@Svistice Bedy ty klasické bačkory ala školka? Ne ty jakoby baleríny? A neoceňuje se Ti nad tím? Já si vůbec nemohu vybavit, co jsme nosili my, pamatuji si až různé sandále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.8.22 21:55
@Cuddy píše:
@Svistice Bedy ty klasické bačkory ala školka? Ne ty jakoby baleríny? A neoceňuje se Ti nad tím? Já si vůbec nemohu vybavit, co jsme nosili my, pamatuji si až různé sandále.

Ani jedno, spíš takový sandalovy (Bare rada, myslím), ale nemůžu to teď na netu najít s fotku nepošlu, má je aktuálně mimo domov. Snad to nepřestali vyrábět, to by byl prusr… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí