Jaké písničky pouštíte vašim dětičkám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
5.8.11 21:19
kvaček píše:
U más teda nic dětského, protože to ho moc nebaví..
Nejradši poslouchá RYtmuse co má teď novou písničku :mrgreen:

Matík má rád Príbeh :)

• Citovat
  • Upravit
7247
5.8.11 21:36

U nás frčí Míša Růžičková, už z ní sice rostu, ale holky se u ní vyblbnou… tancujou a začínají opakovat text :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
5.8.11 21:40
obrazek píše:
No popravdě nepouštím mu už dlouuuhou dobu nic, v autě mám cd přehrávač rozbitý a tatínek předělal doma elektroniku pod televizí a nějak se v tom teď nevyznám (a zapomínám se ho na to zeptat :zed: :think:

Ale je taky fakt, že mě to ani moc nenapadlo, máme pořád co dělat jinýho, a teď máme navíc doma miminko..

Dřív jsem mu pouštěla hlavně večerníčkový písničky, country písničky (tatínek hraje v country kapele, tak ať si zvyká), máme jedno dvd s Maxim Turbulenc, to se mu celkem dost líbí - ale úplně nejvíc jsem mu zpívala sama, víceméně dětský lidovky.
Zpívám mu pořád, doma, na procházce…
A on už tak půl roku zpívá se mnou. a hezky, má melodii i rytmus.

Nic proti metalu, rocku a podobným stylům - ale nemyslím si, že by to dítěti něco dalo, rozhodně ho to nepodpoří v hudebním sluchu.
Připadá mi to spíš jako frajeřinka rodičů - hele moje dítě poslouchá AC/DC… :roll:

Děti jsou podle mě prostě děti a ne mrňavý dospělí.
Taky mu třeba doma nepouštím tv zprávy nebo seriály, ale když už, tak krtečka nebo jim jam nebo duck tv. A holt to vydržím postý poslouchat znova a znova. :mrgreen:

Nicméně díky za připomenutí, budu muset vyzvědět na manželovi, jak se zprovozňuje ta malá černá skříňka, co v ní jsou filmy a písničky a osvěžit si nějaký to country… :mrgreen:

A co s ní mám dělat,když na dětský netancuje?To jí nemám pouštět vůbec nic?Když jí pustim rock,tak začne řádit,výská,tancuje.Když jí pustím něco dětského,Dádu atd.,tak to sní ani nehne.Možná až jí budou 3roky jí to začne bavit,až bude poslouchat text,ale teď má prostě radši rytmický tony :nevim: Určitě to není frajeřina jak říkáš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
6.8.11 21:48

Jednoznačně doporučuju CDčko Lotrando a Zubejda . Jsou to písničky prokládaný mluvenýma pasážema z filmu, uceleně to dává celý ten děj a jsou tam všechny vypalovačky - Pod dubem za dubem, Lotr intelektuál, Mniši jsou tiší, Řízni řízni …

Sviští to u nás tak 2× denně nejmíň, znám to uplně nazpamět do posledního cinknutí, dítě to dokonce už pochytává taky a některý pásáže opravdu zpívá - melodii, rytmus a napodobuje slova(to mi padla čelist), je to vtipný - ale jen do tý chvíle, než si to nonstop pobrukuju celý dni i v noci před usnutím :zed:

Jinak asi ze všeho nejmilejší jsou nám právě Ulířo-Svěrákoviny, přestože zkouším pouštět opravdu širokou škálu všemožných kinderparád :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
7.8.11 11:53
Cherilin píše:
obrazek píše:
No popravdě nepouštím mu už dlouuuhou dobu nic, v autě mám cd přehrávač rozbitý a tatínek předělal doma elektroniku pod televizí a nějak se v tom teď nevyznám (a zapomínám se ho na to zeptat :zed: :think:

Ale je taky fakt, že mě to ani moc nenapadlo, máme pořád co dělat jinýho, a teď máme navíc doma miminko..

Dřív jsem mu pouštěla hlavně večerníčkový písničky, country písničky (tatínek hraje v country kapele, tak ať si zvyká), máme jedno dvd s Maxim Turbulenc, to se mu celkem dost líbí - ale úplně nejvíc jsem mu zpívala sama, víceméně dětský lidovky.
Zpívám mu pořád, doma, na procházce…
A on už tak půl roku zpívá se mnou. a hezky, má melodii i rytmus.

Nic proti metalu, rocku a podobným stylům - ale nemyslím si, že by to dítěti něco dalo, rozhodně ho to nepodpoří v hudebním sluchu.
Připadá mi to spíš jako frajeřinka rodičů - hele moje dítě poslouchá AC/DC… :roll:

Děti jsou podle mě prostě děti a ne mrňavý dospělí.
Taky mu třeba doma nepouštím tv zprávy nebo seriály, ale když už, tak krtečka nebo jim jam nebo duck tv. A holt to vydržím postý poslouchat znova a znova. :mrgreen:

Nicméně díky za připomenutí, budu muset vyzvědět na manželovi, jak se zprovozňuje ta malá černá skříňka, co v ní jsou filmy a písničky a osvěžit si nějaký to country… :mrgreen:
A co s ní mám dělat,když na dětský netancuje?To jí nemám pouštět vůbec nic?Když jí pustim rock,tak začne řádit,výská,tancuje.Když jí pustím něco dětského,Dádu atd.,tak to sní ani nehne.Možná až jí budou 3roky jí to začne bavit,až bude poslouchat text,ale teď má prostě radši rytmický tony :nevim: Určitě to není frajeřina jak říkáš ty.

Já jsem měla radši Haberu než Dádu a myslím, že to na mě nezanechalo žádný následky. :wink:

• Citovat
  • Upravit
14335
7.8.11 12:43

Já nevím holky, ale nežerte tu výchovu tak :think: Proboha, když občas má zájem dítě o něco jiného jak paci paci, halí belí, neznamená, že dítě pak bude nějaké nevychované či, co…
A Určitě slovo, že poslouchá neznamená, že maminka pouští dítěti Metál do rána edo večera, ale třeba mu pustí jednu dvě písničky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.8.11 13:36

No proto já si taky myslím, že si rodiče, kteří říkají, že jejich dítě „poslouchá Kabáty“ tak trochu vymýšlí, frajeří.
Ono za slova se dá chytat vždycky.

A je pravda, že netuším, jestli by Vojta netrsal na heavy metal víc než na Podřípskou rallye, protože já heavy metal neposlouchám, tak co bych mu ho pouštěla.

Tak snad každej ví, co je pro jeho dítě dobrý.

Každopádně je jasný, že se autorka neptá na hudbu pro děti ve stylu Pink, Nirvany a Stoneů třeba, ale na písničky „vhodný“ pro děti resp. „určený dětem“ :lol:

Ale dobrý tipy - většinu z toho ani neznám, třeba toho Chňapíka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
7.8.11 13:39
kvaček píše:
Já nevím holky, ale nežerte tu výchovu tak :think: Proboha, když občas má zájem dítě o něco jiného jak paci paci, halí belí, neznamená, že dítě pak bude nějaké nevychované či, co…
A Určitě slovo, že poslouchá neznamená, že maminka pouští dítěti Metál do rána edo večera, ale třeba mu pustí jednu dvě písničky :think:

přesně tak,alespoň někdo to chápe :palec: Rozhodně to nemáme puštěný celý den.Většinou když začne být protivná,tak si pustíme pár písniček,to jí rozdovádí.Já se dětským písničkám nebráním,ale prostě jí nebaví,ten metal jí baví.Já taky nevyrostla na dětských písničkách a hudební sluch mám normální :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
7.8.11 20:49
kvaček píše:
A Určitě slovo, že poslouchá neznamená, že maminka pouští dítěti Metál do rána edo večera, ale třeba mu pustí jednu dvě písničky :think:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
1089
7.8.11 21:15

U nás líbí tohle :lol:
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
8.8.11 19:26

u nas pouštíme holka modrooká, beruško půjč mi jednu tečku,pásla ovečky,pak taky spalo kotě… spíš teda naše malá zpívá než tančí. je jí 22 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
13.8.11 10:58

holky, nemáte někdo tip na nějaký hezký výběr písniček z pohádek, kde by byly originály přímo z těch pohádek? Nacházím samý přezpívaný a to se fakt nedá! Já vím, že malýmu je to jedno, ale já z toho rostu! :lol:
doteď jsem poslouchali maximálně Metallicu, ale u tý se mi nikdy tak neřehtal jako u Statistiky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
13.8.11 11:06

U nás (Anička má 3 roky) boduje Nohavica - Tři čuníci, Pasáček krav, Kozel.
Prší, prší, Holka modrooká … ty už si prozpěvuje sama :-D

• Citovat
  • Upravit
21913
13.8.11 11:07

Tak u nas frcej detsky pisnicky,mame toho hodne,z vecernicku,pohadek..zacina to pekne znat na zpamet,protoze to posloucha,cca od toho roka.

A pak taky to,co hrajou v radiu,vylozene miluje takove trsarny,jako treba David Guetta.Taky miluje teplaky od Nightworku :lol: .Je toho vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
13.8.11 11:10
Eemii píše:
Tak u nas frcej detsky pisnicky,mame toho hodne,z vecernicku,pohadek..zacina to pekne znat na zpamet,protoze to posloucha,cca od toho roka.A pak taky to,co hrajou v radiu,vylozene miluje takove trsarny,jako treba David Guetta.Taky miluje teplaky od Nightworku :lol: .Je toho vic

a je to zpívaný v originále nebo přezpívaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí