Jake povinnosti mají vaši 7letí synové, co vše zvládají?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
7.2.16 14:24
@marguaret píše:
Ty jooo no, tak to bych toho asi mela chrit po nem vic :) Domca, vyklidi mycku jen ty veci kam dosahne zbytek delam ja. Neluxoval jeste nikdy, ale zacnem provozovat :) Do obchodu taky zajde. Dokaze pohlidat mladsi sestricku. To je tak vse. No co se tyce pokoje: ma svuj pokoj ovsem mu tam chodi segra 1,5 roku delat bordel. Pak si v tom bordelu hraji s 3letym brachou. Domca si poradek dokaze udrzet dokud tam nevkroci mrnousove a pak se pochopitwlne prida a bordeluje s nemi. Jak resit tohle??? Trvate na tom aby to uklidil i kdyz vite, ze z vetsi casti za to muze sourozenec, ktery ovsem nema rozum a zvladne uklidit par kosticek nebo to uklidite vy? Me to stve chci aby si pokoj uklizel sam, ale zas mi to prijde nefer :nevim:

ale to je opravdu nefér - bud tam nesmí mrňata chodit - což je nereálné a nebo mu musíš hodně pomoct..jinak ten tříletý už jistě může pomoct uklízet s čím si pohrál - kostičky do bedýnky, auta do kufříku atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
8.2.16 22:40

Já mám 7 letého, letos prvňáček..
Vyloženě domácí práce ne, ale vyžaduji po něm klasickou samoobsluhu..Něco si vezmu, odnesu papír do koše, odnesu přínesu si talíř,, příbor, pití, žádné houkání, mám žízen, nemám příbor a nebo abych odnášela papírky do koše.. I když se to zdá jako banalita, tak hodně vidím, že maminky kolem dětí skáčou, a neni to pravidlem.. řeknu mám hlad a máma běží.. mám žízenň a mama běží a bordel po jídle se taky nechá tak..
DOmácí práce mu sice ukládám, ale to přijde sám, třeba, že by pomohl, ale vyloženě, že by měl určitý plán - co musí nemá..
Třeba mi pomáhal péct na Váncoe, nebo přípardu oběda s něčím, ale to je, že přijde, že se chce dívat a něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí