Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martina84 Tak to ja si je se svou postavou take mohu dovolit, ale neprijde mi, ze se to slusi. Doma - kvuli pohodlnosti - jasne. Na sport, proc ne? Ale dnes v nich chodi lidi i na pohovory a to mi prijde uplne mimo. Ale kazdy ma holt tu hranici, co se (ne)slusi, jinde.
Mně hodně vadí právě to čučení do FB na mobilu, když jsem na návštěvě nebo někde posedět. Když se člověk nudí sám doma, ok, ale když sedí nad pivem a má probírat všechno možný, mi to přijde hloupý. Bohužel se to v mým okolí stává stále častěji…
Nesnáším trend dotykových telefonů a tabletů. Nesnáším tydle dotykový věci, a mám z toho osypky, když to musím použít. Bohužel mám dotykový mobil, až umře koupím normální.
Leze mi na nervy jak se někteří bez FB pomalu ani nevy.erou. Taky mi vadí, když někteří neustále čumí do telefonu. Obzvláště když se s dotyčným bavim
taky jsem přešla na obyčejný tlačítkový telefon abych tomuto „trendu“ nepropadla. Leginy s krátkým trikem jsou hnus, nemusím vidět jaké má dotyčná kalhotky.
Jinak vam vsem dekuji za rozproudeni diskuze. Jsem rada, ze jste se zapojily a vyjadrily sve nazory ![]()
Ještě k těm telefonům. Mám kamarády/známé, je jim kolem 25. A oni přijdou do hospody a zapnou si na mobilu seznamovací aplikaci (Tinder) a čumí na to spolu. Oni už dneska „chlapi“ neumí sbalit ženskou normálně, musí přes internet.
Přitom vypadají dost nadprůměrně. Jen asi nemají dost sebevědomí, aby nějakou oslovili naživo? Nevím. ![]()
Jo a na kalhoty se sranim u kolen bych zapomněla toje úplný hnus.
Psi v každé druhé domácnosti a jejich povyšování na rovnocenného člena rodiny. Když se bude topit pes a dítě, tak nad tím koho zachránit budu přemýšlet? Nebo je na to nějaké rozpočítávadlo nebo podle čeho se vybírá který člen z těch dvou rovnocenných se bude zachraňovat?
No a pak legíny, to je pro mě taky utrpení. Zrovna z dneška mám hroznej zážitek, slečna, sice tak dvacet let, ale stejné množství nadváhy, hnědé průsvitné legíny s černými kalhotkami a kraťounkým tričkem, každej ďolíček byl vidět už z dálky… já to nechápu, to ty holky nemají oči nebo zrcadlo? Nebo chybí trochu sebekritiky? Já je tedy beru jako spodní prádlo nebo sportovní oblečení, pokud je dostatečně silná látka, ale každopádně přes ně vždycky něco normálního. ![]()
@vilda1 píše:
Psi v každé druhé domácnosti a jejich povyšování na rovnocenného člena rodiny. Když se bude topit pes a dítě, tak nad tím koho zachránit budu přemýšlet? Nebo je na to nějaké rozpočítávadlo nebo podle čeho se vybírá který člen z těch dvou rovnocenných se bude zachraňovat?
A když se budou topit dvě děti, tak se rozhodovat budeš jak? Nejspíš i pejskař by zachránil nejdřív svoje dítě, přece jen to má před sebou delší a perspektivnější život. Že pro něj jinak udělá první poslední a nebere ho jako věc, to je přece hezký. Asi kdo neměl pěkný vztah se psem, tohle nikdy nepochopí. ![]()
@Litta @Tunrida holky taky se hlásím s tlačítkovým mobilem
co jsem s miminkem doma, jsem v podstatě nedostupná. Ta úleva
dnes každý vyžaduje absolutní spojení, hned se dovolat, být 24 hodin u mobilu. A ty nervy, když to nejde…jako proč? Mobil není moje plíce, abych bez něj nemohla dýchat. Bez něj je mi líp.
Mě leze na nervy:
Mně hrozně vadí současná móda pro muže v některých obchodech. Přijde mi, že z těch mužů chtějí udělat ženy.
Pokud je někdo gay, tak to pochopím, že to nosí, ale do čeho se mají sakra jako oblíkat běžní muži?? Kam se podělo v módě mužství? Opravdu si nedokážu představit, že by měl muž nosit bundu se zvířecím vzorem. ![]()
Potom se teď celkem pozastavuju nad trendem hormonální antikoncepce, což je samozřejmě diskutabilní téma. A hlavně spousta holek nemá na výběr, přece jen je pohodlná a spolehlivá, hlavně pro náctileté a pro ženy, které striktně neplánují rodinu. Nicméně ty její vedlejší účinky jsou opravdu děsivé. Po jejím vysazení vděčím józe a nové gynekoložce za to, že jsem vůbec dostala menstruaci. HA už nechci nikdy brát. Ale člověk míní..
A spíš taková srandička, v posledních dnech nechápu, proč se všichni fotí v autě?
To je nějaký nový trend fotit se zapásaná za volantem? Nevadí mi to, jen mi to přijde vtipné. ![]()
@Litta píše:
A když se budou topit dvě děti, tak se rozhodovat budeš jak? Nejspíš i pejskař by zachránil nejdřív svoje dítě, přece jen to má před sebou delší a perspektivnější život. Že pro něj jinak udělá první poslední a nebere ho jako věc, to je přece hezký. Asi kdo neměl pěkný vztah se psem, tohle nikdy nepochopí.
To je ten trend co mě přijde divný, sama píšeš pejskař NEJSPÍŠ zachrání dítě, nepíšeš určitě, stoprocentně, ale nejspíš…