Jakého domácího mazlíčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5063
9.3.21 10:06

@Nelel12 taky budeme mít dokrmeného. Má ho na dokrmu u švagrové :lol: syn ho právě chce učit mluvit. :lol: už odpočítává dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
9.3.21 10:09

@krukynka co činčila? Jen nápad, s chovem zkušenost nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.3.21 10:17
@AstraG píše:
Králíka si přála dcera, je jí 8. Má ho ve svém pokoji. Mazlík to je, ale opravdu hlodá. Má okousané knížky, překousala wifi. A skáče do postele! To mi vadí dost. Má ho přes den puštěného a zavírá na noc. Stará se o něj sama. Musí mu vynášet záchod každý den. Na mazlení super, nekouše, nepiští, ale to hlodání ho neodnaučíš. Syn bude mít do pár dnů papouška senegalského, tak jsem na to zvědavá, co bude horší :lol:

Na Králík větve na hlodání?
Taky jsme měli problém, ale dostane větve a o nic jiného už nejeví zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.3.21 10:35

@bublinek má čerstvé větvičky i suché polínko. Zkoušeli jsme i sepiovou kost. Prostě ráda hlodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11734
9.3.21 10:39

@krukynka A co činčila, jako my máme doma zvěřinec- činčilu, morčata, psa, peršanku, šneky, milion rybek, suchozemské želvy, vodní želvu, andulku
Co je opravdu nejméně náročné jsou šneci, želvy, ryby a andulka, ale s nimi si moc nepohraješ, činčila je fajn, tu potulíš, pustíš po domě, je pro alergiky atd.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.3.21 10:40
@AstraG píše:
@bublinek má čerstvé větvičky i suché polínko. Zkoušeli jsme i sepiovou kost. Prostě ráda hlodá.

To za naše taky, ale musí se připojit na to co jí chutná.
Ovocné stromy odmítla. Chutná ji vrba a šipek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11734
9.3.21 10:40
@AstraG píše:
@bublinek má čerstvé větvičky i suché polínko. Zkoušeli jsme i sepiovou kost. Prostě ráda hlodá.

jj taky nám teď činčila překousala kabel na internet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11734
9.3.21 10:42

A k té fretce, je to prý úžasný mazel, tchyně měla a přemýšlí, že by si zase pořídila, ale odrazuje ji pořád ten smrad, říkala, že doma to necítíš, ale že oblečení atd. je načuchlé a když jdeš mezi lidi, tak zapácháš no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
9.3.21 13:08
@kotaska91 píše:
@krukynka A co činčila, jako my máme doma zvěřinec- činčilu, morčata, psa, peršanku, šneky, milion rybek, suchozemské želvy, vodní želvu, andulku
Co je opravdu nejméně náročné jsou šneci, želvy, ryby a andulka, ale s nimi si moc nepohraješ, činčila je fajn, tu potulíš, pustíš po domě, je pro alergiky atd.,

Ta činčila je moc jak myš, já myši nerada :roll: Prostě mi to přijde jako zvířátka, která na chatě hubíme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11734
9.3.21 13:23

@krukynka tak myši taky nemusím, ale ta činčila mi přijde taková jiné, kožíšek krásně jemný, spíše je to veverka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
9.3.21 14:02

@krukynka Jo, fretka dokaze smrdet, ale jde to eliminovat. Ale je to selma a je s tim treba pocitat. Clovek je z toho jejich laskyplnyho hrani poskrabanej a pokousanej. :mrgreen: Fretaka jsem mela, byl zlatej, ale idealni mazlicek pro deti fakt vypada jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný