Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nelel12 taky budeme mít dokrmeného. Má ho na dokrmu u švagrové
syn ho právě chce učit mluvit.
už odpočítává dny.
@AstraG píše:
Králíka si přála dcera, je jí 8. Má ho ve svém pokoji. Mazlík to je, ale opravdu hlodá. Má okousané knížky, překousala wifi. A skáče do postele! To mi vadí dost. Má ho přes den puštěného a zavírá na noc. Stará se o něj sama. Musí mu vynášet záchod každý den. Na mazlení super, nekouše, nepiští, ale to hlodání ho neodnaučíš. Syn bude mít do pár dnů papouška senegalského, tak jsem na to zvědavá, co bude horší
Na Králík větve na hlodání?
Taky jsme měli problém, ale dostane větve a o nic jiného už nejeví zájem
@bublinek má čerstvé větvičky i suché polínko. Zkoušeli jsme i sepiovou kost. Prostě ráda hlodá.
@krukynka A co činčila, jako my máme doma zvěřinec- činčilu, morčata, psa, peršanku, šneky, milion rybek, suchozemské želvy, vodní želvu, andulku
Co je opravdu nejméně náročné jsou šneci, želvy, ryby a andulka, ale s nimi si moc nepohraješ, činčila je fajn, tu potulíš, pustíš po domě, je pro alergiky atd.,
@AstraG píše:
@bublinek má čerstvé větvičky i suché polínko. Zkoušeli jsme i sepiovou kost. Prostě ráda hlodá.
To za naše taky, ale musí se připojit na to co jí chutná.
Ovocné stromy odmítla. Chutná ji vrba a šipek.
@AstraG píše:
jj taky nám teď činčila překousala kabel na internet ![]()
A k té fretce, je to prý úžasný mazel, tchyně měla a přemýšlí, že by si zase pořídila, ale odrazuje ji pořád ten smrad, říkala, že doma to necítíš, ale že oblečení atd. je načuchlé a když jdeš mezi lidi, tak zapácháš no
@kotaska91 píše:
@krukynka A co činčila, jako my máme doma zvěřinec- činčilu, morčata, psa, peršanku, šneky, milion rybek, suchozemské želvy, vodní želvu, andulku
Co je opravdu nejméně náročné jsou šneci, želvy, ryby a andulka, ale s nimi si moc nepohraješ, činčila je fajn, tu potulíš, pustíš po domě, je pro alergiky atd.,
Ta činčila je moc jak myš, já myši nerada
Prostě mi to přijde jako zvířátka, která na chatě hubíme ![]()
@krukynka tak myši taky nemusím, ale ta činčila mi přijde taková jiné, kožíšek krásně jemný, spíše je to veverka
@krukynka Jo, fretka dokaze smrdet, ale jde to eliminovat. Ale je to selma a je s tim treba pocitat. Clovek je z toho jejich laskyplnyho hrani poskrabanej a pokousanej.
Fretaka jsem mela, byl zlatej, ale idealni mazlicek pro deti fakt vypada jinak.