Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Snad je to srozumitelné. Já věřím (nebo spíš doufám, že plati) prej a bude ti přáno a karma je zdarma. Co vy? Ridite se nějakým životním kredem? Funguje to?
Každá věc se děje z nějakýho dobrýho důvodu, protože TI nahoře ví líp než ty, co v životě potřebuješ… - máme to s manželem jako krédo a je fakt, že i ten největší průšvih, co se nám stal, měl větší smysl, než by si kdokoliv z nás řekl…
Žít a nechat žít.
Jaký si to uděláš, takový to máš.
Nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko.
Nebreč nad rozlitým mlíkem.
Mysli hlavou a poslouchej svou intuici.
Dědeček od kamarádky vždy říkal „Důležitý je se z toho neposr at.“ A měl pravdu, ať se děje cokoliv, opravdu je důležitý se z toho neposr at.
Vsechno zle je pro neco dobre.
Ale „Hlavne se neposrat jeste pred prvni zatackou“ ma take neco do sebe.
@Sardelka píše:
Karma, jednoznačněA také peníze budou, my nebudeme!
Ano. To 100% taky. A mám ve svém okolí par echt lakomcu a rikam si, že si to do hrobu stejne nevezmou. ![]()
@robinka píše:
Ano. To 100% taky. A mám ve svém okolí par echt lakomcu a rikam si, že si to do hrobu stejne nevezmou.
Přesně tak!
Je třeba si dělat radost, s rozumem samozřejmě. Neupírám si a jsem moc spokojená ![]()
Přej a bude ti přáno…
A souhlasím i s tím, co už tu bylo řečeno přede mnou, dává to člověku životní nadhled.
Je lepší litovat něčeho, co jste udělali, než litovat něčeho, co jste neudělali.
Vždycky všecko dobře dopadne - a pokud to tak nevypadá, ještě to neskončilo. ![]()
Kdo nechce, hledá důvody, kdo chce, hledá způsoby.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. ![]()