Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj-jak píší holky-nekupovat moc dopředu-nikdy nevíš,jak mímo poroste.Matyáš už ted nosí 74-80. A je blinkací miminko,převlékám skoro po každém jídle.Ale většinou to odnesou jen horní díly-takže těch máme zásobu. Jinak malinkatejch věcí jsem měla plno a některé měl jen jednou nebo vůbec na sobě. Ale když jsou tak krásný-člověk prostě neodolá ![]()
Tak já mám a měla jsme hromady hadrů, ted už i po mých dětech a od kamarádky, měníme, já mám holku a ona kluka, tak já dávám po synovi, ona zas po první dcerce- ted má druhý mimčo kluka.....
No, a já teda užju všechno, malá je furt jak čuně, takže s flíčkem ne
. Ted na třetí mimčo jsme měla ty nejmenší velikosti teda asi 40 bodyček a to jsme neužili
, to je fakt
malá má rok a do velikosti 80 zatím ani nedorostla… co měla v loni v létě jako gatěta má ted jako kratásky, všechno jí padá, je ji široké, nebo akorát a krátké.. už mě to přestává bavit..... v roce má necelých 8 kg ![]()
v těch malých velikostech (56,62) co jste všechno měly? Já mám jen dupačky a bodyčka, nemám kabátky, mikinky atd.. Je to třeba? A kolik asi?
kači31 píše:
v těch malých velikostech (56,62) co jste všechno měly? Já mám jen dupačky a bodyčka, nemám kabátky, mikinky atd.. Je to třeba? A kolik asi?
podle mě u tak malých miminek jsou kabátky a mikinky důležité, i když se mimčo narodí v létě, tak si neumí regulovat teplotu těla. Takže já bych určitě nějaké svrchní vršky koupila. Množství jsem už psala výše…
hamika píše:
podle mě u tak malých miminek jsou kabátky a mikinky důležité, i když se mimčo narodí v létě, tak si neumí regulovat teplotu těla. Takže já bych určitě nějaké svrchní vršky koupila. Množství jsem už psala výše…
Tak ja seznam mam az do vel. 68. Nakoupeno mam 56, 62. Mala mi v 56 vydrzela do 2,5 mesicu a to byla obrik ( skoro 4kg PV). Vel 56 - 12× tricka dl. rukav,10× bodycka, 8× mikinky, 9 x gate, 10× teplaky, 15 x overalky na spinkani, 8× puncosky, ponozek nespocet, 2 x sukynku a nejaky vecicky po doma. Jinak pocet ks je odhad, pac jsem mela seznam vse 8 ks a sem tam jeste neco koupim navic. Vel.62 mam podobne o trochu vic bych rekla. Vel. 68 jeste nemam a vel. 74 nakoupil pritel na leto nejaky hadriky ![]()
kači31 píše:
díky, ještě dokoupím. Mám teda různý svetříky a kabátky ještě po přítelovi, ale je to takový nic moc, k doktorovi bych se s tím styděla. Prostě z jiný doby
hamika píše:
jojo, taky mám pár svršků po mně a bráchovi, ale na dvůr k babičce do kočáru dobrý
Jednou mě ty kabátky tam zachránily, jeli jsme k babi ve vedru, tak jsem malému nic teplého nevzala a další den bylo o 10 st. méně, tak se hodily
Ale k doktorovi určo ne, to chce něco parádivějšího.