Jako máte zásobu oblečení vel. 50 -80

Napsat příspěvek
Velikost písma:
607
20.7.11 20:22

Ahoj-jak píší holky-nekupovat moc dopředu-nikdy nevíš,jak mímo poroste.Matyáš už ted nosí 74-80. A je blinkací miminko,převlékám skoro po každém jídle.Ale většinou to odnesou jen horní díly-takže těch máme zásobu. Jinak malinkatejch věcí jsem měla plno a některé měl jen jednou nebo vůbec na sobě. Ale když jsou tak krásný-člověk prostě neodolá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
20.7.11 20:32

Tak já mám a měla jsme hromady hadrů, ted už i po mých dětech a od kamarádky, měníme, já mám holku a ona kluka, tak já dávám po synovi, ona zas po první dcerce- ted má druhý mimčo kluka.....

No, a já teda užju všechno, malá je furt jak čuně, takže s flíčkem ne :mrgreen: . Ted na třetí mimčo jsme měla ty nejmenší velikosti teda asi 40 bodyček a to jsme neužili :mrgreen: , to je fakt

• Citovat
  • Upravit
2830
20.7.11 23:57

malá má rok a do velikosti 80 zatím ani nedorostla… co měla v loni v létě jako gatěta má ted jako kratásky, všechno jí padá, je ji široké, nebo akorát a krátké.. už mě to přestává bavit..... v roce má necelých 8 kg :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
22.7.11 17:57

Holky,

v těch malých velikostech (56,62) co jste všechno měly? Já mám jen dupačky a bodyčka, nemám kabátky, mikinky atd.. Je to třeba? A kolik asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
22.7.11 18:00
kači31 píše:
v těch malých velikostech (56,62) co jste všechno měly? Já mám jen dupačky a bodyčka, nemám kabátky, mikinky atd.. Je to třeba? A kolik asi?

podle mě u tak malých miminek jsou kabátky a mikinky důležité, i když se mimčo narodí v létě, tak si neumí regulovat teplotu těla. Takže já bych určitě nějaké svrchní vršky koupila. Množství jsem už psala výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
23.7.11 10:40
díky, ještě dokoupím. Mám teda různý svetříky a kabátky ještě po přítelovi, ale je to takový nic moc, k doktorovi bych se s tím styděla. Prostě z jiný doby :lol:
hamika píše:
podle mě u tak malých miminek jsou kabátky a mikinky důležité, i když se mimčo narodí v létě, tak si neumí regulovat teplotu těla. Takže já bych určitě nějaké svrchní vršky koupila. Množství jsem už psala výše…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.7.11 19:59

Tak ja seznam mam az do vel. 68. Nakoupeno mam 56, 62. Mala mi v 56 vydrzela do 2,5 mesicu a to byla obrik ( skoro 4kg PV). Vel 56 - 12× tricka dl. rukav,10× bodycka, 8× mikinky, 9 x gate, 10× teplaky, 15 x overalky na spinkani, 8× puncosky, ponozek nespocet, 2 x sukynku a nejaky vecicky po doma. Jinak pocet ks je odhad, pac jsem mela seznam vse 8 ks a sem tam jeste neco koupim navic. Vel.62 mam podobne o trochu vic bych rekla. Vel. 68 jeste nemam a vel. 74 nakoupil pritel na leto nejaky hadriky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.7.11 20:00

A jeste 4 svetriky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
24.7.11 12:24
kači31 píše:
díky, ještě dokoupím. Mám teda různý svetříky a kabátky ještě po přítelovi, ale je to takový nic moc, k doktorovi bych se s tím styděla. Prostě z jiný doby :lol:
hamika píše:
podle mě u tak malých miminek jsou kabátky a mikinky důležité, i když se mimčo narodí v létě, tak si neumí regulovat teplotu těla. Takže já bych určitě nějaké svrchní vršky koupila. Množství jsem už psala výše…

jojo, taky mám pár svršků po mně a bráchovi, ale na dvůr k babičce do kočáru dobrý :-) Jednou mě ty kabátky tam zachránily, jeli jsme k babi ve vedru, tak jsem malému nic teplého nevzala a další den bylo o 10 st. méně, tak se hodily :-) Ale k doktorovi určo ne, to chce něco parádivějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák