Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky všem,
měla bych na vás prosbu. Nevíte na našem trhu o nějakých jogurtech(větší než 200g), které by kromě hliníkového víčka měly na vrchu ještě plastové víčko (něco jako Kostíci, ale větší objem)
Je mi jedno, zda jsou pro děti nebo dospělé. Potřebuji je na výrobu „pastí na brouky“ do výzkumných prací. Jde mi spíše o výrobce těchto jogurtů, ke kterému bych si zajela pro prázdné kelímky ![]()
Děkuji za pomoc ![]()
Teď nevím, jaká je to značka (Hollandia), ale viděla jsem takové velké kyblíčky (asi kilogramové
). Teda jestli to už zase není moc
.
V Kauflandu prodávají 500g bílé i ovocné s plastovým víčkem (značka Milblu).
hkac píše:
Teď nevím, jaká je to značka (Hollandia), ale viděla jsem takové velké kyblíčky (asi kilogramové). Teda jestli to už zase není moc
.
To už je zase moc ten obr kyblík
. Holandii kupuji, a nejlepší velikost by byla toho většího jogustu Holandia-Selský 400g. jenže to nemohu nikde sehnat s plastovým víčkem ![]()
Etcetera78 píše:
takové mají Leros (myslím) v Lidlu, jinak nevím
ehm, Leros je čaj na kojení, jogurt v Lidlu je Pilos
![]()
zoubky píše:hkac píše:To už je zase moc ten obr kyblík
Teď nevím, jaká je to značka (Hollandia), ale viděla jsem takové velké kyblíčky (asi kilogramové). Teda jestli to už zase není moc
.
. Holandii kupuji, a nejlepší velikost by byla toho většího jogustu Holandia-Selský 400g. jenže to nemohu nikde sehnat s plastovým víčkem
Zdá se mi, že s víčkem jsou Boni z Penny - ty velké… ![]()
Etcetera78 píše:Etcetera78 píše:ehm, Leros je čaj na kojení, jogurt v Lidlu je Pilos
takové mají Leros (myslím) v Lidlu, jinak nevím![]()
No, bylo mi to divné, protože Leros máme čaj pro Kubu. Ale Lidl neznám, tak jsme si myslela, že tam, mají i od nich jogurty ![]()
Holyk, díky, ani jsem nevěděla, že je tolik jogurtů s palstovým víčkem
Nj, já kupuji jen v Intersparu, tak nemám přehled ![]()