Větší jogurty s plastovým víčkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
19.7.11 14:24

Taky jsem si vzpomněla na cottage - jestli je to dostatečná velikost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
19.7.11 14:39

Prodávají se běžně v papírnictví nápojové kelímky, který vypadají jako ty jogurtové :-) Určitě je znáš, na zábavě do toho točí pivo :-D dají se k tomu koupit i víčka, takže pokud jich potřebuješ moc, tak bych to řešila takhle, než pak jíst rok jogurty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.7.11 18:34
Margo píše:
Prodávají se běžně v papírnictví nápojové kelímky, který vypadají jako ty jogurtové :-) Určitě je znáš, na zábavě do toho točí pivo :-D dají se k tomu koupit i víčka, takže pokud jich potřebuješ moc, tak bych to řešila takhle, než pak jíst rok jogurty :-D

Právě, že jogurty by se nejedly, jen bych si zjistila výrobce nebo dovozce, který by byl ochoten odprodat 500-1000 prázdných kelímků s víčky. Přivedl mě na to jeden kolega, který takto nakoupil prázdné kelímky od jogurtu. Vjde to mnohem levněji než kupovat v papírnictví :wink: Ale díky za tip :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.7.11 18:35
chuanitka píše:
Co třeba cottage sýr od Meggle? :think: Nebo potřebuješ od jogurtu? :mrgreen:

Od Cottage jsou moc nízké, z toho mi brouci vylezou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
19.7.11 18:45

A co toto?
http://www.hollandia.cz/…product.aspx

Akurat to pijem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Drnka
19.7.11 22:47

A co kelímky od hořčice?

• Citovat
  • Upravit
17226
22.7.11 09:37

Holky, díky za tipy, už jsem sehnala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.7.11 11:12

Já jsem dneska ještě viděla povidla a hned jsem si vzpomněla :mrgreen: Tak už jenom tak pro úplnost :lol: :lol: :lol:

A co je to probůh za experiment, jestli se můžu zeptat? :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
22.7.11 11:35
Angua píše:
Já jsem dneska ještě viděla povidla a hned jsem si vzpomněla :mrgreen: Tak už jenom tak pro úplnost :lol: :lol: :lol:A co je to probůh za experiment, jestli se můžu zeptat? :oops: :lol:

Už několik let dělám výzkum v pseudokrasových jeskyních v Usteckém kraji brouků a jiné havěti, a v prosinci na to budu obhajovat bakalářku. Brouky chytám do kelímků od jogurtů, a kelímky překrývám kůrou, klacky a kameny, aby tam zbyla jen malá dírka a nepadaly tam myši a větší zvířata :wink: Až teď mi jeden kolega (docela brzy :zed: ), že se dají sehnat kelímky rovnou s víčky a tam si vystřihnu dírku dle své potřeby :wink: Vzledem k tomu, že ve výzkumu budu pokračovat i další roky, tak se mi kelímky s víčky hodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.7.11 11:42

Tyjo, to já bych nemohla :mrgreen: Ale zní to zajímavě.

Ale jako děti jsme chytali různou takovou havěť do zavařovacích sklenic a přiklopili normálně tím víčkem - proděravěným… Teda spíš ostatní chytali :-P :lol: Ale kelímky od jogurtů jsou asi o dost skladnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
22.7.11 11:46
Angua píše:
Tyjo, to já bych nemohla :mrgreen: Ale zní to zajímavě.Ale jako děti jsme chytali různou takovou havěť do zavařovacích sklenic a přiklopili normálně tím víčkem - proděravěným… Teda spíš ostatní chytali :-P :lol: Ale kelímky od jogurtů jsou asi o dost skladnější :mrgreen:

Určitě, když se s nimi máš plahočit třeba 2km od auta k jeskyni :lol: Jen dodám, že v kelímkách je formalldehyd na usmrcení a konzervování :oops: Ale jinak to nejde 8-) Práce je to super, jen všechny ty brouky a jiné potvory určit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.7.11 11:52

Brrr a ještě mrtví, to je ještě horší :lol: Třeba se žížalou jsem v životě neměla problém - do doby, než jsem ji v laborkách zabili :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
22.7.11 11:57
Angua píše:
Brrr a ještě mrtví, to je ještě horší :lol: Třeba se žížalou jsem v životě neměla problém - do doby, než jsem ji v laborkách zabili :roll: :lol:
:lol: :lol: Tak já je nezabiji osobně, proto mi to nevadí 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.7.11 11:58

No mně vadilo, jak pak byla tuhá a že na ni mám sahat a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
22.7.11 12:00
Angua píše: