Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lleennttiillkkaa píše:
@smilers J8 to taky neznám, ale můj chlap s klukem na to nedávno koukali
Já radši zvonilku
No a už máte ve sbírce vílu pirátku
, premiéra filmu se blíží…
@smilers Grace Kelly
Tak to se ti vůbec nedivím, ta je úžasná
Teď jsem to hodila do vyhledávače a jedna lepší než druhá!
@smilers Mno tak Grace Kelly bych ti opět záviděla a Tailorku nakonec asi taky
@Trojlístek já ani pořádně nevím popravdě, teoreticky bych měla dosbírat aspoň jednu řadu panenek, co je jich v sadě více, ale já tak nějak pořád skáču, když najdu opravdu sběratelský kousek, který se prodává za hodně, a já ji vidím třebas na aukru za 700kč ( a na ebay je i přes 3000kč) to je třebas příklad této Bob Mackie Neptune Fantasy to je ta zelená - osmá od začátku galerie, tak po ní skočím, tedy pokud mám našetřeno - nějak vyhrazený cíl nemám, minulý rok mě hodně kontaktovaly c ziny, zda bych jim neprodala dvě panenky značící přední filmové herečky Bollywoodu - což je indie, ale nejsou to barbie jako takové, nemám prostě vyhranění cíl a taktiku:-)
Je pravda, že ta Grace mi přijde, že si je ze všech nejvíc podobná
@lleennttiillkkaa neboj, ještě dlouho je mít nebudu, to by ji musel někdo dát za dobrou cenu opět
, takhlě mě utekla taylorka jako princezna Cleopatra, po té pasu
@smilers mno tak to chápu, že se ti líbí…
já jsem kdysi chtěla sbírat lego scala. Jeden kousek mám doma, jenže mojefinanční možnosti, kdy nejlevnější domeček se pohybuje kolem 2000…
Mně teď padla do oka ta Barbie kolekce ze země Oz, viděli jste ji?
@smilers téda, to je nádhera!
Tonnerky se mi taky líbí, ale nemám ty peníze furt na ně no ![]()
Máme na FB skupinu o Barbie, nechcete se přidat? (a tykáme si tam tedy, nebudem si tykat?
jsou tam samý fajn lidi.
@ClaudiaCardinale ano ano a ta zelená čarodějnice je úžasná:-)
@Andara
klidně si mě přidejte na FB do skupiny - na FB jsem Michaela Šimonová;)
já tonnerky mám i díky tomu, že ještě než bylo uzákoněna platba dph i z USa, tak se právě v USA daly dobře sehnat i za levnějc, teď už bohužel je nesbírám, sem tam natrefím na podobnou jako je madame Alexander, ale to je asi tak vše, ceny jsou za ně šílené, a le to jsou i za sběratelské barbie