Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ja je ted projizdim proad a koukam jak byl mrnavej a ze uz to snad neni ani pravda
segra ma mesicniho tak me to nejak nuti to tedp orad prohlizet…mimochodem segry malyho sem taky mela na jedny z tapet ![]()
El-Brno píše:
Netřeba dodávat, že mě vždycky zvedne tento šklebík náladu
ja tam mam momentalne tu co mam tady v ikonce..jinak jsem tam mela dlouho fotku ned po porodu jak si cuca palecek
ale taky to porad menim..momentalne mame fotky od profi fotografa tak se na ne nemuzu vynadivat ![]()
Ajla píše:
ja je ted projizdim proad a koukam jak byl mrnavej a ze uz to snad neni ani pravdasegra ma mesicniho tak me to nejak nuti to tedp orad prohlizet…mimochodem segry malyho sem taky mela na jedny z tapet
minime píše:El-Brno píše:
Netřeba dodávat, že mě vždycky zvedne tento šklebík náladu
tak to kazdopadne :-ú i ja jsem se usmala kdyz jsem ho videla ![]()
AliceP píše:Ajla píše:
ja je ted projizdim proad a koukam jak byl mrnavej a ze uz to snad neni ani pravdasegra ma mesicniho tak me to nejak nuti to tedp orad prohlizet…mimochodem segry malyho sem taky mela na jedny z tapet
ahoj segra
cuuus ![]()
Měním celkem často.....
Ale mám 3 plochy v telefonu, takže po 3 fotkách ![]()
Mam kupodivu uz dva mesice stejnou fotku, jak mala spinka v kocarku. Jinak jsem menila fotky kazdou chvili za novejsi.
Já fotím (do mobilu zásadně mobilem) vždy nějakou aktuální - měním tak jednou za 2 měsíce.
A já z vás mám depresi, že nejsem dobrá máma, ptž mám v mobilu na ploše nějaký bambus a nikdy mě nenapadlo tam mít fotku dítěte (a to ani v dobách, kdy jsem měla mobil s foťákem, což teď nemám) ![]()