Jakou kašičku pro 6m. mimi - plně kojené

41
5.11.10 16:04

Jakou kašičku pro 6m. mimi - plně kojené

Ahoj Maminky. Prosím vás s jakou kašičkou máte dobré zkušenosti? Malému jsem zatím dávala jen základní kaši od Hipp, ale už mu moc nejede. Slyšela jsem, že jsou buď do vody nebo do mléka? Od kdy se dávají do mléka? A ředit asi odstříkaný mléčkem, co?
Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1008
5.11.10 16:23

Tak jsou mléčné a nemléčné, do těch nemléčných se musí bud odstříkat potřebné množství vlastního mlíčka, nebo přidat UM..Je to asi hlavně pro děti, kterým jen tak něco nesedí, mají třeba HA mlíčko, tudíž je to pro ně nejlepší..my jsme kupovali mléčné kaše a ta první byla myslím od Nutrilonu - první kaše a rýžová kaše…Jsou ale asi nejdražší, pak jsme dávali snad všechny, co jsou na trhu..Dodnes si občas vzpomenu na piškotovou od Nutrilonu - ta neměla chybu…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
5.11.10 16:31

Pokud máš dostatek mm, dávala bych nemléčnou a míchala s mm. Nemléčné jsou jednak levnější, dvak využij, že máš vlastní mlíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.11.10 16:39

Taky mám 6m mimčo. Protože sem alergik, tak mu dávám nemléčné kašičky a smíchávám to s MM. Mám totiž mléka dost a bylo by mi líto ho jen tak vylít. A hlavně prckovi moc chutná. Když sem zkoušela ředit s nutrilonem HA tak mi to nejedl. Měli sme nemléčnou od nutrilonu a rýžovou krupičku od Nestlé-je bez cukru. Sice nejdřív jí plival ale teď se po lžičce doslova vrhá. Za pár dní už začneme s mrkvičkou. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
5.11.10 17:02

Já kojila a kojím a začala jsem normální mléčnou kaší, přišlo mi hrozně pracné a zbytečné odstříkat a pak to míchat :nevim:
Ale kaše jsem dávala až od osmého měsíce, pokud si to dobře pamatuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.11.10 17:25

Odstříkat si musím protože když dám místo kojení kaši tak mi prsa prasknou jak sou nalitá. Tak si v době kojení odstříkám a udělám kašičku. Ale každý to má jinak. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.11.10 22:18

Ja jsem nikdy nekoupila kase zadnych znacek. Prislo mi uplne zbytecne, davat 6m miminku preslazenou kasi. Kupovala jsem vse bezlepkove ve zdravych vyzivach. Dala jsem tam odmerku HA Sunaru, ochutila koncentrovanou jablecnou stavou nebo zbylou presnidavkou a bylo dobre az do roka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.11.10 19:07

Já dávala malému kašičku jen s převařnou kojeneckou vodou a pak jsem ho nakojila. Vždycky ho to unaví a pak šup do postýlky. Myslím, že je jedno jestli mlíčko přidám do kaše, nebo mu ho dám po kašičce přímo z prsu… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová