Jakou máte tyč na pole dance?

4328
9.10.13 14:46

Jakou máte tyč na pole dance?

Zdravím všechny nadšence Pole dancu. Prosím pochlubte se mi jakou máte doma tyč kde jste koupili a jaké máte zkušenosti. Právě jsem ve fázi koupě vím, že asi je nejlepší tato http://www.tanecnityce.cz/…t-chrome-set ale zajímalo by mě zda máte i jiné a vše kolem :-)

Příspěvek upraven 09.10.13 v 15:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1947
9.10.13 14:54

Ahojky, zrovna tuhle teď prodávám, jestli chceš, napiš do SZ :-). Je naprosto netknutá, jen jsme ji doma nainstalovali, ale nikdy jsem na ní nebyla(týden předtím jsem si na kurzu hnula s loktem), pak jsem děsně přibrala, pořád si říkala, že to ještě bude lepší, a když už jsem trochu zhubla, tak jsem otěhotněla :-D Je mi 43, takže fakt nwm, jestli a za jak dlouho bych se k pole vrátila.. takže proto ten prodej. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.10.13 15:21

PochluPte - to ma byt ta tyc jako chlupata jo? :mrgreen: :lol: 8o

• Citovat
  • Upravit
4328
9.10.13 15:24

@Hanka1 no jasně, že chlupatá si myslíš, že se někdo bude chlubit s obyč tyčí??? :D Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.10.13 15:41

Dostala jsem tyč od Ježíška :D Tento obchod doporučuju mám odtud taky tyč.. a kámoška taky a nebyl problém s výměnou.. koupila si 50mm a pak se rozhodla pro 45 a nebyl problém.. jen přišla a vyměnila jí to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
9.10.13 21:11

@Loraxa No nad tím taky tápu jestli 50 nebo 45. padesátka je asi lepší kvůli stabilitě, ale jinak mi přijde, že zas na držení atd je to spíš na škodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.10.13 21:30

Já začínala na 50 ale pak jsem si domů pořídila 45 protože je to lepší na držení ruky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
10.10.13 08:56

@Loraxa Jasný asi rovnou vezmu tu 45 hodně holek co znám na ní rychle přecházejí. V klubech jsou prej tenčí než 40,tak 45 je zlatá střední cesta :-)

No celkem se divím, že tady nikdo nepíše myslela jsem, že bude tady více holčin co doma makaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.10.13 10:33

Jj vem tu 45 8) Tak ostatní třeba cvičí… já taky ještě civčím pilates a zkouším zumbu ( i když v mém podání je to spíš dost směšné hopsání ) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.10.13 11:05

Ahoj holky,
přidávám se i já se svou troškou do mlýna.. Mám doma tyč 50 zhruba 2 roky. Padesátku jsem zvolila na doporučení lektorky, ale kdybych se měla rozhodnout znovu, vybrala bych si 45. Tančení na 50 mi přijde trochu víc náročnější, úchyt těžší apod., než je na 45.. což samozřejmě může být způsobeno i mou pokročilostí, rozhodně nejsem žádný expert :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.10.13 11:19

@Bekasina souhlas rozhodně 45 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.10.13 11:37

Jinak děvčata, když už jsem konečně narazila na někoho, kdo má stejný taneční směr.. Neporadily byste mi jak na invert? Tancuju už cca 2 roky (nepravidelně). Nejprve jsem chodila do kurzu - úplní začátečníci, což bylo super, jenže pak nebyl přímo navazující pokračující kurz, tak jsem zvolila trošku jinší, jenže tam hned na první lekci byl samozřejmostí samostatně a ladně provedený invert - to je u mě bez šance. Nu, takže jsem tak nějak přestala chodit a tancuju doma. Sice už se vyhoupnu nahoru, zachytím lehce nohu, ale poté „koordinovaně spadnu“ :-(
Nu a jak to máte vy? Chodíte do kurzu, nebo také jen doma? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17978
10.10.13 11:42

Urcite 45.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
10.10.13 11:44

Ahoj, za mě určitě 45 a rozhodně x-polku!!! :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.10.13 12:03
@Bekasina píše:
Jinak děvčata, když už jsem konečně narazila na někoho, kdo má stejný taneční směr.. Neporadily byste mi jak na invert? Tancuju už cca 2 roky (nepravidelně). Nejprve jsem chodila do kurzu - úplní začátečníci, což bylo super, jenže pak nebyl přímo navazující pokračující kurz, tak jsem zvolila trošku jinší, jenže tam hned na první lekci byl samozřejmostí samostatně a ladně provedený invert - to je u mě bez šance. Nu, takže jsem tak nějak přestala chodit a tancuju doma. Sice už se vyhoupnu nahoru, zachytím lehce nohu, ale poté „koordinovaně spadnu“ :-(
Nu a jak to máte vy? Chodíte do kurzu, nebo také jen doma? :)

já chodila něco přes rok na kurz.. je to lepší člověk má potom jistotu v držení :roll: jinak nedovedu si představit, že bych si jen koupila tyč a cvičila.. bych nějak nevěděla co na tom dělat :mrgreen: je škoda že si kurz vzdala :( lektorka ti může poradit co děláš špatně, dát ti záchranu a taky ti trošku pomoc s prdkou nahoru :cert:
jinak toto je super stránka http://poledancedictionary.com/moves/?…
máte také nějakou stránku pro inspiraci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková