Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobré ráno
Zajímá mě vy všechny kdo toto cvičení znáte a chodíte… co tomu říkáte? co mě asi tak čeká a co je třeba s sebou? Našla jsem si to kousek od sebe, vypadá to zajímavě a chtěla bych to zkusit jen tam nechci jít bez průpravy ![]()
Plus ještě-mám teď povinné šestinedělí, myslíte že můžu jít zrovna toto cvičit? Nijak extra z toho nešílím, tělo ví co zmůže jen abych tam nevypustila duši…
Děkuji za názory, odpovědi i pár teček
K.
Tak ja osobn bych se do tohoto cvicni takhle po porodu nepoustla. Je to kombinace malychpohybu s rychlymi box pohyby a clkem zabiracka. J taaky asi rozdil v tom, kdo to zrovna predcvicuje. My na to mame u nas mladyho kluka co je do toho opravdu zapalemy a ja chodila domu uplne mokra. A v sestindeli bych teda necvicila vubec nic.
Nejsem po porodu ale po revizi… tudíž tělo je v úplně jiné formě. proto se cvičení nebojím a ráda bych šla. četla jsem že je to propojené trochu s tancem…??? mám moc ráda zumbu, sama jsem jí předcvičkovala ale teď bych chtěla zkusit něco nového, jiného…
Já na piloxing chodim už rok, začala jsem na něj chodit po porodu, ale určitě až po šestinedělí, dříve bych se do toho určitě nepouštěla. Je to docela makačka ale je to moc fajn cvičení. ![]()
@Khalesi já jsem na piloxing chodila před otěhotněním. A je to makačka. ALe úžasně jsem se u toho vybila. Nic s sebou nepotřebuješ. Jen oblečení a pití. My cvičili na boso, je to podle mě lepší než v pevných botách. Já bych se do cvičení na tvém místě pustila, ppokud nejsi po porodu, ale po revizi.
Děkuju holky! pustím se do toho… jsem na to zvědavá a těším se, potřebuju někde vypnout…poslední 3 měsíce se tak strašně s*rou že to ani není snad pravda!
Díky a pa
Jo, tak po revizi. Tak po šestinedělí bych se do toho pořádně obula
Je to pecka. Super odreagování. Já chodila před těhotenstvím a teď jsem přestala kojit, tak bych ráda znovu začala. Jak píšou výše holky, radši bosky, je to lepší a jen oblečení, ručník a pití ![]()
Bosky je to určitě lepší, já si koupila takový ty ponožky na jogu, jak jsou prsty volné a jsou protiskluzové, v těch se cvičí jedna báseň ![]()
Ahoj holky..já toto cvočení objevila až teď ![]()
Hodně mě to nadchlo, a chystám se na to. Píšete, že cvičit bosky…ale já teda nevím, při tom poskakování nedostávají zabrat kotníky, klouby atd? Já si právě teď zhuntovala kotník, a šlachy kolem něj cvičením bosky, a tak čekám, až se mi to doléčí, a začnu znova, ale v botech…tak teď nevím :-/ Kolena též dostávají zabrat, že je hodně cítím :-/
Jinak jsem se chtěla zeptat, pokud to někdo cvičí už delší dobu, zda jsou vidět nějaký výsledky
![]()
Díky za info ![]()