Kolektivní hubnutí do Vánoc

4627
5.10.13 00:24

Kolektivní hubnutí do Vánoc

Dobrý večer,

Dlouho jsem přmýšlela, jestli tuhle diskuzi založit. Předem bych chtěla podotknout, že se nejedná o propagaci služeb, spíše o nabídku pomoci a sobecky samozřejmě myslím i na sebe.

Jsem vystudovaná Dietní sestra, před pěti lety jsem vážila 98kg, dnes mám 58kg, ale byly doby, kdy jsem měla 54kg, ráda bych se k nim vrátila. Jenže má psychika se k tomu drillu ne a ne vrátit. Proto bych se k tomu ráda odhodlala nějak kolektivně, ať nemáme pak výčitky z každého kousku cukroví.
Kdyby chtěl někdo poradit soukromě, není to pro mě problém, nicméně, upozorňuji, že pokud se jedná o stravování přímo na míru, tak je s tím hodně práce, pokud je to pořádně. Nemám problém někomu poradit, ale opravdu moc prosím, pište jen ty, které budete mít opravdový zájem. Ještě jednou upozorňuji, že za to žádné peníze brát nehodlám, jinak by mi bylo jedno, co si z toho pak odnesete :D.
Tak co, nezkusíme to kolektivně? Moc bych potřebovala nakopnout zase k nějakému výkonu. :) :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81
5.10.13 00:31

Tak ja se treba pridam, zrovna zacinam hubnout a dietni plan bych moc uvitala :kytka:
jinak cesta z 98 do 58 si zaslousi klobouk dolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
5.10.13 06:54

Ahoj taky ae přidávám hubnu už skoro měsíc začínala jsem na 101,5 a teď mám 94kg :) rady hlavně jak vydržet nakopnout když příjde krize i nějáké rady aby bylo hubnutí efektivní a trvalé :kytka:
@Tiffany1 super takový úbytek já budu šŤastná za nějákých 70 kg :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
5.10.13 07:18

Ja se také přidám jestli můžu už jsem byla ve dvou skupinách ale obě zanikají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
5.10.13 07:31

@Vcielka skupiny vždy jedou na začátku nejsem v žádné které funguje déle a to potom nemá asi ani smysl zakládat když se většina na to vyprdne
já jsem rozhodnutá a když jsem vydržela měsic ten nejhorší tak to vydržím do konce života jíst zdravě a cvičit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.10.13 07:36

A víš, za co já bych byla strašně ráda? Kdybys mi poradila, co jíst v kterých částech dne, když bych potřebovala nabrat svaly. Ne zhubnout na váhu, ale zbavit se tuků a nabrat svaly. Bohatě stačí orientačně, z kterých potravin vybírat ráno, z kterých večer a tak. :-)
A ještě mě napadla jedna otázka - jaká by měla být skladba jídelníčku při tvrdé stolici, častých zácpách? Myslím to takto - pokud ta paní z den sní řekněme, ráno rohlík se sýrem a máslem, na oběd brambory a kuřecí maso, na svačinu kornspitz se šunkou a na večeři jogurt. Jí něčeho málo, čímž si tu zácpu přivoďuje? Co by měla přidat, aby to bylo ok? :-)

Když nenajdeš čas odpovědět, nevadí. Když ano, budu moc ráda. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
5.10.13 07:54

@Tiffany1 Ahojky, to já se taky ráda přidám. :dance: V kolektivu se to hubne lépe. :D
Zhubnout z 98kg na 58kg to je naprosto perfektní. :palec: Klobouk dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
5.10.13 07:55

@Tiffany1 drill je nesmysl a hubnout kvuli cukrovi je nesmysl taky, ale to urcite jako vystudovana dietni sestra vis :pankac:
ja jsem za posledni rok dala dolu 20 kilo(z 95 kilo) a staci k tomu pravidelna 5× denne vyvazena strava a pulhodinka s Jillien denne, ted uz se mi pekne zacinaji rysovat svaly a v lete budu kocka a cukrovi rozhodne pect nebudu, je to ztrata casu :mrgreen: to si radsi zacvicim nebo dojdu na prochazku

• Citovat
  • Upravit
rachel55
5.10.13 07:59
@rejžička píše:
A víš, za co já bych byla strašně ráda? Kdybys mi poradila, co jíst v kterých částech dne, když bych potřebovala nabrat svaly. Ne zhubnout na váhu, ale zbavit se tuků a nabrat svaly. Bohatě stačí orientačně, z kterých potravin vybírat ráno, z kterých večer a tak. :-)
A ještě mě napadla jedna otázka - jaká by měla být skladba jídelníčku při tvrdé stolici, častých zácpách? Myslím to takto - pokud ta paní z den sní řekněme, ráno rohlík se sýrem a máslem, na oběd brambory a kuřecí maso, na svačinu kornspitz se šunkou a na večeři jogurt. Jí něčeho málo, čímž si tu zácpu přivoďuje? Co by měla přidat, aby to bylo ok? :-)Když nenajdeš čas odpovědět, nevadí. Když ano, budu moc ráda. :hug:

ta pani neji vubec zeleninu :) mela by mit ke kazdemu jidlu zeleninu, pokud hubne, tak bez masla( maslo jen vyjimecne jako pochoutku), misto masla radeji tvaroh a nebo platek syra navic, klidne i vejce a nebo kousek masa a k veceri ne jen jogurt (doufam, ze ne nizkotucny)to je na zdrave hubnuti malo, zpomali se metabolismus
prujem i zacpa muze byt z nevyvazene stravy, telo potrebuje aby fungovalo, dostatek vsech mineralu, ale pozor urcite potraviny je odbouravaji( bila mouka, bila ryze, cukr)
problemy se stolici muze zpusobovat i problem tela poradit si s lepkem, nebo jedeni chemicky zpracovanych potravin, hlavne sacharidu

Příspěvek upraven 05.10.13 v 08:03

• Citovat
  • Upravit
17009
5.10.13 08:02

Ahoj, taky se ráda přidám.. už cvičím tak 1,5 měsíce, 1. měsíc šly kila dolů. ale teď se to zastavilo :nevim: Já mám problém určit, to co je pro mě ta vyvážená strava :? Jim pravidelně, myslím, že i vcelku zdravě, ale kilča se dolů nehýbou.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17009
5.10.13 08:05

@rachel55 - já mám právě pocit, že jsem si metabolismus zpomalila, tím, ž jsem jedla málo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
5.10.13 08:08
@rachel55 píše:
ta pani neji vubec zeleninu :) mela by mit ke kazdemu jidlu zeleninu, pokud hubne, tak bez masla( maslo jen vyjimecne jako pochoutku), misto masla radeji tvaroh a nebo platek syra navic, klidne i vejce a nebo kousek masa a k veceri ne jen jogurt (doufam, ze ne nizkotucny)to je na zdrave hubnuti malo, zpomali se metabolismus).
prujem i zacpa muze byt z nevyvazene stravy, telo potrebuje aby fungovalo, dostatek vsech mineralu, ale pozor urcite potraviny je odbouravaji( bila mouka, bila ryze, cukr)
problemy se stolici muze zpusobovat i problem tela poradit si s lepkem, nebo jedeni chemicky zpracovanych potravin, hlavne sachariduPříspěvek upraven 05.10.13 v 08:03

Přesně tak! Zelenina, zelenina, zelenina.
A mluvím z vlastních zkušeností, takže žádné výmluvy. 8) (trochu delikátní detail, ale 20 let jsem chodila jednou až dvakrát týdně, teď každý den… hm? :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
5.10.13 08:10

@Králičice vsechno jde napravit, ale chvili to trva a cim je clovek starsi, tim je to vetsi problem, ja si ho taky zpomalila

• Citovat
  • Upravit
7240
5.10.13 08:13

@rachel55 Chemicky zpracované sacharidy - sem patří i právě ty kornspitze, kaiserky a tak? Nebo pečivo ne? Vůbec si pod tím neumím nic představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
5.10.13 08:16

@rejžička sem patri hlavne ruzne lupinky, polystyrenove chlebicky, ta kaiserka nebo kornspitz to by melo byt zkratka celozrne pecivo, ne? Zalezi co do toho davaji, ted kdyz jsem videla clanek, ze v rohliku muze byt az 30 chemickych pridatnych latek, tak jsem neverila :roll: takze zalezi na slozeni
jo problemy se strevama jeste muzou zpusobovat kvasnice, nekterym lidem nemuseji delat dobre a proto je pro ne lepsi pecivo z kvasku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková