Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, jsou tu mezi vámi některé, které jsou na tom podobně jako já a váží kolem 75-80kg a rády už konečně začaly hubnout? Mohly bychom začít společně od stejného dne, vzájemně se podporovat - přeci jen to jde snáze, když na to člověk není sám.
Hezký den všem.
Ahoj, diskuzi si uložím a ráda se k Vám přidám za 2 - 3 týdny ![]()
@MalinkaSykorka přidávám se pokud nevadí že mám o pár mín
ale já jsem malá na výšku takže nadváhu taky mám
![]()
Pred nejakou dobou jsem zhubla za 77kg na 59kg. ted ve druhem tehotenstvi tusim, ze to zas pujde k tem 75 aspon, tak se pak pridam ![]()
Holky super, jsem ráda že je nás víc, co sbírají odvahu se sebou něco udělat.
Já jsem taky dost malá, mám 165cm, takže ten poměr výška/váha je skutečně bída.
Začínám právě na těch 75kg a ráda bych se dostala na svých původních 54. ![]()
@MalinkaSykorka mám vo fous míň, ae snad to neva, ráda bych se dostala z nynějších 69 na 57, a ne a ne a nejde to. Čím bojujěš, nebo budeš bojovat? Já zatím pohybem, postava se kapku upravila, ae kilíčka zůstávaj, mršky ![]()
Ahoj, přibližně před rokem jsem se taky rozhodla zhubnout. Bylo to poté, co si dcera prohlížela staré fotky a řìkala mi, jaká jsem byla hubená a teď jsem tlustá. Měla jsem 76 po třech dětech a teď je to 54kg. Je to super, konečně se nepotím při sebemenším pohybu a ten pohyb je daleko jednodušší než dřív. Je to skvělé zkoušet si oblečení, které padne hned na poprvé a vybírat si v normálních velikostech.
Takže začnete, vydržte přes první kilo, dvě, a pak už máte motivaci, když vidíte, že to jde.
Hodně štěstí.
@mtk79 Teď by ale bylo dobré napsat, co jsi pro to udělala
Kolikrát týdně pohyb, jaký sport, jídelníček, atd.
Ahoj, dufam, ze sa tiez mozem k vam pridat.Mam tiez cca 75 kg a vysku 170 cm.Za par mesicu saracim zpatky do práce a rada by som sa tam vratila s povodnou vahou 65 kg.
Můžu se k vám přidat? S váhou bojuji už delší dobu. Něco se povedlo ale teď se to zastavilo a nevím jak dál. Jím zdravě a přiměřeně a cvičím doma. Ještě mám jednou týdně pilates.
Taky se přidávám, viz metřík, ale já už mám „jenom“ 71
(před porodem jsem měla 80)
@mimma.on píše:
Ahoj, dufam, ze sa tiez mozem k vam pridat.Mam tiez cca 75 kg a vysku 170 cm.Za par mesicu saracim zpatky do práce a rada by som sa tam vratila s povodnou vahou 65 kg.
no koukám, že máme stejný cíl ![]()
Duckula: Jasně že neva, těch 75kg jsem myslela sama za sebe a spíše orientačně, klidně se k nám přidej, budu ráda ![]()
Začínám bojovat výměnou sladkých nápojů za čistou vodu, a taky pořádně pít, což je při hubnutí taky dost důležité. Obvykle jsem vypila tak dvě skleničky za den a stačilo mi to. Takže ode dneška povinně dva litry čisté vody denně. No a co se týče jídelníčku musím přiznat, že zrovna silnou vůli jsem nemívala.
Takže je skutečně řádně co napravovat. Zatím jsem si to nastavila tak, že budu jíst vícekrát za den, ale malinkaté porce. Místo těžkého oběda např. celozrnnou bagetku, dva plátky kuřecí šunky a dva plátky sýra a zeleninovou přílohu. Nechci do sebe od rána do večera sypat nějaké zrní nebo hryzat ty polystyrenové sušenky, moje strategie je prostě jíst podstatně méně, ale kvalitně. A hlavně odolat večerním čokoládičkám ![]()