Hubnutí ze 75kg, přidejte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1854
3.10.13 20:10
@Micheillle píše:
tak to by me taky zajimalouz jen pri predstave 20 ubehnutych km je mi mdlo:-) a chtela jsem zacit behat ale jednou jsem byla a byl to masakr:-D nic jsem neubwhla a malem jsem vyplivla plice, nemate nekdo tip jak zacit?? :-)

Indiansky beh - chvili rychla chuze, chvili beh.. a ono to časem půjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
3.10.13 20:22
@Lolllo píše:
Indiansky beh - chvili rychla chuze, chvili beh.. a ono to časem půjde :kytka:

Tak to doufam protoze pohled na me musel byt dosti komicly :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
3.10.13 20:27
@ady01 píše:
@Duckula to by mne zajímalo jakým pohybem se dá vydat tolik energie, když uběhnu 20km tak je to ztěží kolem 8000kj :think:

no v těch tabulkách máš grafík, který ti načítá veškerý výdej, tzn bazální metabolismus + to co aktivně spálíš, takže se s přehledem dostanu na těch 10, no dnes budu mít asi vícero, páč sem byla ráno na bruslích a teď k večeru na koni, su úpně KO :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
3.10.13 20:31
@Micheillle píše:
Tak to doufam protoze pohled na me musel byt dosti komicly :-D :-D

já své ztuhlé tělo rozhýbávala před třemi lety rychlou chůzí, když sem byla už na tom hodně dobře tak sem „zašla“ 17km (podle map) za 2:50 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
3.10.13 21:41
@Duckula píše:
já své ztuhlé tělo rozhýbávala před třemi lety rychlou chůzí, když sem byla už na tom hodně dobře tak sem „zašla“ 17km (podle map) za 2:50 :palec:

Tak to je pekny:-) no ja se teaim az si poridime psa-ten me pekne protahne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
3.10.13 21:45
@Micheillle píše:
Tak to je pekny:-) no ja se teaim az si poridime psa-ten me pekne protahne:-)

když bude lovecký… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
3.10.13 22:20

AHOJ HOLKY TAK JSEM VAS DOČETLA A MUŽU SE TEDY K VÁM PŘIDAT, o malých u vás nemuže být ani řeč :lol: já měřím jen 154cm a mám už rovných 75kg, měla jsem normálně 45kg, jenže jsem nemohla otěhotnět a po 4leté hormnonálni lečbě to dopadlo takhle :cert:, ale tak mám aspon vytouženého syna, ale chtěla bych už ted přes tu zimu taky něco se sebou dělat. můžu poprosit taky o ten jídelniček? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.10.13 14:19

Moc zdravím a ráda bych se přidala. Jsem po třetím těhotenství a manžel už pokukuje, že bych měla začít shazovat kila. Nabrala jsem jich 30 kg :pocitac: a je to hrůza, nic mi není a budu si muset koupit nové kalhoty a tak a proto bych ráda poprosila o ten jídelníček. Děkuji předem za poslání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
4.10.13 14:26

Ahoj všichni sice jsem se nevážila ale jsem po 1 těhotenství pul roku po porodu…taky jsem v tehu pribrala 30 kg. na konci jsem mela temer 100kg…tet bych mohla mit okolo 75 coz je skoro moje puvodni vaha ale sama na sobe vidim že by to ještě nějaké usilí chtělo. špatné je že na cvičení nemám moc času. cvičím 3dny za sebou potom zase týden ne atd…:D ale i tet pul roku po porodu si utahuju pasek o jednu dirku každý měsíc a to proto vubec nic nedelam. porad se ta postava upravuje a me už je i vetsina puvodniho obleceni :) akorát mám hrozně vytahané břicho…a hodně hlubokých strií. dá se takové břicho vyposilovat? já myslím že už je to natrvalo proto přemýšlím o plastice ale je neuvěřitelně drahá 37 000kč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
4.10.13 14:27

@achroust muzu se zeptaat jak dlouho si po porodu? já taky nabrala 30 a rekla bych že je to dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
4.10.13 14:30

@nikita
1 Ahoj, mohla bych také poprosit o jídelníček.
Jám mám při výšce 164cm 70kg ané se z toho dostat a to musím říct, že pravidelně cvičím alespoň tu půlhodinu denně 6× v týdnu..a pořád nic… :cert:. Dokonce ani cm neubývají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.10.13 14:31

Jídelníček pošlu, jen potřebuju e-mail :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
4.10.13 14:33
@nikita 1 píše:
Jídelníček pošlu, jen potřebuju e-mail :)

Děkuji moc - email je v SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.10.13 13:31

Jsem sice měsíc, ale je to moje třetí dítě a vždycky jsem byla hned tak nějak v poho a teď musím si koupit nové oblečení, neb se do ničeho nevejdu a to včetně bund. Jsem z toho dost nešťastná. Taky si říkám 9 měsíců rostlo bříško, tak vydrž, ale manžel už tak blbě kouká a pořád se mě ptá a zhubneš, myslíš, že to půjde dolů?? A taky se strašně potím. hrůza :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
5.10.13 13:41

@achroust měsíc po porodu jsem to měla to samé. taky nové hadry…naštěstí přítel nerýpal. skoro mě uráželo že mu přijdu porad stejná a tet když koukáme nas fotky kráátce po porodu tak se musíme smát jaká jsem byla bachyně…a postava se upravuje ještě rok po porodu:) takže neboj všechny ty tuky odtečou a to málo co zbyde schodíme jak nic :) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková