Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 dotaz přímo na Tebe - vím, že tomu rozumíš, v případě, že budu chtít odejít ve zkušebce. Jak to udělat? Jak je to přesně podle zákona?
Písemně zrušit pracovní poměr ve zkušební době, stačí to odevzdat den předem a nechat si na kopii potvrdit převzetí.
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 dotaz přímo na Tebe - vím, že tomu rozumíš, v případě, že budu chtít odejít ve zkušebce. Jak to udělat? Jak je to přesně podle zákona?
vím že mě ses neptala.ale je to stejné jako ze strany zaměstnavatele..můžeš bez udání důvodů jít.
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 protože tam teď měsíc pracujiV té době nic jiného nebylo
To jo, to je jasný, já to spíš myslela tak, že podle mě ta práce A nenabízí oproti B žádný klad ![]()
Určitě B, otevřený prostor, buzerující šéfka, smlouva na určito i u pozice, která se poslední dobou těžce shání.
Tyto věci o té firmě vypovídají více než dost. Dobrá firma má sice systém kontroly zaměstnanců, ale také jim umí zajistit příjemné pracovní prostředí, kde je možné ty výkony podávat.
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 a ten den co to odevzdám musím odpracovat nebo ne?
Ano, musíš.
Jasny B. Zakladem spokojene prace je vychazet s nadrizenym, takze do A bych nesla…
@ugluk píše:
Takze pokud to shrnu, ted sedis v openspace s prisernou sefkou a nejistotou, zda te tam vubec budou chtit a zda ti nesahnou na penize, a mas sanci jit do prijemnejsiho prostredi, k prijemnejsi sefce, s podobnou pracovni dobou a za o dost vetsi penize? A mas odpracovany teprve mesic zkusebky? Ja bych mela jasno.
Vidím to stejně. B
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 a ten den co to odevzdám musím odpracovat nebo ne?
Jak už psala @Meha musíš, ale můžeš to dát až odpoledne.
Pokud zvladnes napln prace B, tak je to jasny. Rozmyslela bych se pouze, pokud bych mela pocit, ze je B nad moje schopnosti, nebyla byvh si jista, zda v tom nebudu plavat.
Ano, můžeš, příp. na personální oddělení.