Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, včera jsem viděla v televizi reportáž o zraněném pejskovi a hrozně mě to vzalo. Pejsek vběhnul pod auto a jeho majitel je na vozíčku a operace stojí 60 000 pán na to nemá. Dávám sem odkaz na článek třeba by některá z vás chtěla taky trochu pomoci každá koruna dobrá. Komu se bude chtít hoďte to třeba na FB ať to vidí co nejvíc lidí a pejskovi se pomůže. Díky všem ![]()
http://tn.nova.cz/…u-lecbu.html
No…myslíš, že je rozdíl mezi invalidou, nebo malou holkou, co na psovi taky visí, ale rodiče by na tak drahou operaci neměli?
@Kaja25 tady je ještě jedna diskuze, kterou založila majitelka psa, která dle TV Nova není. https://www.emimino.cz/…jska-234732/
No tak to bych řekla, že jde zase jen o hru na city. Majitelem bude někdo jiný, než byl prezentován v TV.
Nevím, jakou malou holku myslíš. Pravděpodobně svou dceru. A ne, nemyslím si že by v tom byl rozdíl. A co jsi tím prosím tě chtěla říct?
Příspěvek upraven 20.08.15 v 15:51
Chudák pejsek, ale kdyby bylo štěňátko ve městě mezi auty na vodítku nic by se mu nestalo ![]()
@Aspera píše:
@Kaja25 tady je ještě jedna diskuze, kterou založila majitelka psa, která dle TV Nova není. https://www.emimino.cz/…jska-234732/
já se obávám spíš, že na tom chce někdo vydělat… televize si všechny tyhle věci prověřuje
@vokishka píše:
No tak to bych řekla, že jde zase jen o hru na city. Majitelem bude někdo jiný, než byl prezentován v TV.
Proč myslíš, máš s tím nějakou zkušenost?
@januschka píše:
já se obávám spíš, že na tom chce někdo vydělat… televize si všechny tyhle věci prověřuje
když to uveřejnili tak to asi prověřili, ne?
@Kaja25 píše:
když to uveřejnili tak to asi prověřili, ne?
ano, já jsem reagovala na @Aspera v té diskuzi, co uvedla si paní stěžuje, že jí přejeli štěńátko…
předpokládám, že pejsek patří tomu invalidovi
@Kaja25 Beru to podle té další diskuze, v televizi říkali, že je pejsek chudáka invalidy, který nemá nikoho jiného, nemá jiný příjem než tuším 5 800 nebo kolik to říkal. A vedle najednou čtu, jak ženská píše, že jim přejeli psa (sama připustila, že se jedná o toho z televize). Takže najednou má ten chudák samotný přítelkyni? Už to není, že je to jeho jediný kamarád, že nikoho jiného nemá, je to o něčem jiném. Proč neukázali i ji? To by lidi nesypali tolik peněz. Pokud vím, už je vybráno asi 40 000, ne-li víc.
@vokishka o tomhle by to chtělo televizi informovat. Není to tak dlouho, že se ženská vydávala za nemocnou rakovinou a pravda byla jinde - peníze musela vrátit…
@Kaja25 píše:
Nevím, jakou malou holku myslíš. Pravděpodobně svou dceru. A ne, nemyslím si že by v tom byl rozdíl. A co jsi tím prosím tě chtěla říct?Příspěvek upraven 20.08.15 v 15:51
Proč zrovna svoji dceru? Myslím to obecně. Uvědom si, že dnes je 60 000 jako náklady na operaci psa, nebo jakéhokoli zvířete nadsandart, který nemá každý druhý. Myslíš si, že někdo zachrání psa rodině s malou holkou? Píšu opět obecně. Nebo jiné majitelce koně např. proto, že není schopna si se zvířetem dovolit jeho léčebné nadstandartní výkony? Prosimtě prober se.
Jde o hru na city, slovo invalidní ještě neznamená, že se všichni pose*ou.
@vokishka píše:
@Kaja25 Beru to podle té další diskuze, v televizi říkali, že je pejsek chudáka invalidy, který nemá nikoho jiného, nemá jiný příjem než tuším 5 800 nebo kolik to říkal. A vedle najednou čtu, jak ženská píše, že jim přejeli psa (sama připustila, že se jedná o toho z televize). Takže najednou má ten chudák samotný přítelkyni? Už to není, že je to jeho jediný kamarád, že nikoho jiného nemá, je to o něčem jiném. Proč neukázali i ji? To by lidi nesypali tolik peněz. Pokud vím, už je vybráno asi 40 000, ne-li víc.
Těžko říct, jak to teda je. Každopádně ten pejsek je chudák, je mi ho líto a myslím že by se lidi měli snažit mu pomoct ať už má jeho majitel přítelkyni nebo ne