Jakou půjčku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.3.18 11:40
@Doe_Jane píše:
Další zoufalka co si udělala dítě a nemá ani naspořeno pár tisícovek… co vám z těch dětí vyroste proboha

Zoufalka jsi tu ty, když se takhle staráš o cizí lidi :* Já se tu jen slušně ptám!

• Citovat
  • Upravit
25180
19.3.18 11:40
@Tableta píše:
A to musíš mít všechno hned? Když na to nemáš, tak pořizuj postupně. Na základkách by měli povinně učit finanční gramotnost.

Přesně toto napadlo mě, proto ta moje otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.3.18 11:41

Jo ty vlastně ještě něco pobíráš. No i tak je to pro dva lidi málo. Bydlení je drahá záležitost a miminko není zadarmo. „Vlítnout“ do toho jako studentka bez naspořených peněz je dost nezodpovědné už samo o sobě, ale tak stává se to, v tom případě by bylo ale lepší, kdyby pomohl přítel a rodina. Půjčit si třeba od nich, nebo ať místo zbytečností darují něco, co potřebuješ. Budeš to mít alespoň bez úroků.
Jinak jak jsem psala výše - zeptat se v bance. Nebankovní půjčku si neber, jednou budeš litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Doe_Jane píše:
no ty jo to jsi hrdinka!!

To jsem!!! Jdi se prosímte starat o sebe.

• Citovat
  • Upravit
25180
@Anonymní píše:
Zoufalka jsi tu ty, když se takhle staráš o cizí lidi :* Já se tu jen slušně ptám!

Doe Jane má někdy dost drsné názory, ale teď s ní teda plně souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Anonymní píše:
@radkka Co prosím? Co máš za problém?

Já žádný, já jsem finančně gramotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
19.3.18 11:42
@Anonymní píše:
@megy.misa Měsíčně budu mít 15 tisíc i s rodicakem. :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: a kolik dáš za bydlení? To Tě přijde tak moc peněz? Tak si odkládej každý měsíc a pořizuj postupně, mimino tak levné není ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10254
19.3.18 11:42
@megy.misa píše:
Nejlépe v bance. V té co máte. Pokud vám v bance nepůjčí, nepůjčujte si nikde. To myslím opravdu jako upřímnou radu.

Tak tak. Hlavně ne nebankovní společnosti apod.
Jinak takovou částku je nejleší půjčit od příbuzných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
19.3.18 11:43

Všichni se ti tu snaží slušně poradit - aby sis půjčku nebrala. Jak je vidět, jsi tvrdohlavá a tyhle názory tě nezajímají, pak si prostě někde ty peníze vezmi, ale pak nebreč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180

Ať koupí vybavení tatínek, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
@Anonymní píše:
Zoufalka jsi tu ty, když se takhle staráš o cizí lidi :* Já se tu jen slušně ptám!

no jo, je mi líto dětí které se narodí takovým lidem!! předpokládám že otce k němu taky nemáš, co?!

• Citovat
  • Upravit
20767
@Anonymní píše:
@Aries6 Potřebuju si vybavit dětský pokoj. A ano, jsem schopná splácet 2 000 měsíčně.

Na to nepotřebuješ dvacet tisíc.

@Doe_Jane píše:
Další zoufalka co si udělala dítě a nemá ani naspořeno pár tisícovek… co vám z těch dětí vyroste proboha

To samé, co je ona. Nic moc no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.3.18 11:44
@Markéta80 píše: :mrgreen: :mrgreen: a kolik dáš za bydlení? To Tě přijde tak moc peněz? Tak si odkládej každý měsíc a pořizuj postupně, mimino tak levné není ;)

Třeba to je v eurech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.18 11:47
@Anonymní píše:
Ahoj,
Sháním půjčku ve výši 20-30 tisíc. Jsem studentka a pobírám příspěvek na úhradu potřeb dítěte a od července/srpna budu na rodičovské dovolené. Nevíte kde bych si mohla půjčit? Už jsem beznadějná :?
Děkuju! 8)

nikde.. z čeho to chceš platit? když Ti někdo půjčku dá, bude to lichvář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
19.3.18 11:49

@radkka tak to potom jo ale pak snad nepotřebuje půjčku ne :mrgreen:. Jen si říkám co vše chce pořizovat? bych řekla otci dítěte co vše je potřeba zaplatit :mrgreen: Vždy si říkám jak je to super nemít žádné dluhy, vždy si raději šetřím a pak si tu věc koupím za našetřené peníze než pak přeplácet a každý měsíc přemýšlet že někam musim posílat peníze :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel