Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Virginia
s tebou se muž nikdy nedíval na romantický film?
Ten můj teda někdy není nadšený, nedívá se pravidelně, že každý večer místo fotbalu romantický film, ale tak jednou za čas mu to problém nedělá
.
@Kelsey píše:
@Virginia
s tebou se muž nikdy nedíval na romantický film?
Ten můj teda někdy není nadšený, nedívá se pravidelně, že každý večer místo fotbalu romantický film, ale tak jednou za čas mu to problém nedělá.
Počkej, co má společného sledování romantického filmu s tím, že nějaký film stojí za houby?
![]()
@Virginia píše:
Počkej, co má společného sledování romantického filmu s tím, že nějaký film stojí za houby?![]()
No to se jen ptám jestli se s tebou někdy díval chlap na nějaký romantický film.
Já nezjistím, že stojí za houby pokud ho sama neuvidím víš, mě nezajímají názory ostatních jestli se jim libí či ne.
@Kelsey píše:
No to se jen ptám jestli se s tebou někdy díval chlap na nějaký romantický film.
Já nezjistím, že stojí za houby pokud ho sama neuvidím víš, mě nezajímají názory ostatních jestli se jim libí či ne.
Díval a dám na názory jiných, resp. kritiků, anebo zrovna lidí na čsfd, protože se téměř vždy shodují s mým názorem a nemám chuť sledovat nějaké blbosti.
Navíc asi nejsem typická divačka romantických filmů. ![]()
Ale nechci to takhle tady řešit, jen jsem si na to vzpomněla, když jsi to tu psala, přišlo mi to vtipný, nic víc
.
Já udělám nějakou dobrou věčeři a příteli k tomu koupím jen nějakou drobnost ještě, třea nějaké dobré pralinky či tak
Planuju to stejně, uvařím dobré jídlo a objednala jsem Valentýnskou bonboniéru Amali se srdíčkama, protože přítel zbožňuje dobrou čokoládu, a navíc myslím, že ta k Valentýnovi prostě patří ![]()
My teda valentýna dá se říct taky neslavíme, takže je vlastně krásné dostat od chlapa růži (předloni) nebo náušnice(loni) jen tak
Neříká k tomu krásného valentýna. Prostě jen něco pro tebe mám, miluju tě Já jako od něho nic neočekávám, protože to neslavíme, takže jsem vždycky překvapená, ale i tak mám v záloze pro něj aspoň čokoládu(čokoládové milka srdíčko s miničokoládkami)
Letos jsem teda koupila na vyzkoušení to silikonové vajíčko Tenga egg
to bude čumět.
Takový věci a erotické překvápka jsem měla vždy jen já od něho, takže jsem zvědavá jak se na to bude tvářit ![]()
Také plánujeme dobrou večeři a pak si možná otevřeme lahvinku. Většinou si nic nekupujeme, soutěžím o pár věcí na internetu, třeba to klapne
Mám zálusk na kosmetický balíček od notina, asi si ho nikdy nekoupím tak by bylo fajn vyhrát
Poďte do toho semnou ať si snížím šancí
https://www.notino.cz/soutez/
@SokolkaN píše:
Tabusenko, taky jsem se na něj dívala. Možná ho taky koupím
Prohlídla jsem to blíže a i když nejspíš nevyhrajeme
tak si ty věci z toho balíčku koupím, myslela jsem že to bude stát mnohem víc
Asi největší zálusk mám na tu sůl do koupele a masážní olej od Saloosu s tím granátovým jablíčkem to ještě neznám tak jsem zvědavá ![]()
Já už zařídil hlídání dětí u babiček, vzal si volno, objednal resort a chci drahou polovičku překvapit dovolenou. Tak doufám, že bude nadšená.:)
Ja tedy musím jako darek doporučit tyto bedny pro chlapy, najdete tam různé věci dle vaší potřeby, chutě atd. Je to nádherné bedna s pacidlem což mi přijde hodne napadité. Ja koupila k výročí bednu pro fitkaře jelikož cvičíme. Měl velkou radost.????????
![]()
Zde odkaz, dejte vědět ???? https://manboxeo.cz/…revene-bedny
U nás to každý rok probíhá dosti podobně
. Vzhledem k tomu, že miluji čokoládu, hlavně pralinky od doncoco, tak mě partner obdarovává sladkým a já zase udělám něco lepšího na večeři
prostě nic přehnaného.
Já chtěla letos dát mému snoubenci něco výjimečného a našla jsem tyhle krásné „dřevěné hodinky“ a vzhledem k tomu, že o hodinkách už nějakou dobu mluví, tak jsem neodolala. Vypadají podle mě opravdu krásně, naživo ještě líp než na fotkách, je to takový ten osobitý kousek, který s člověkem už zůstane.
edit admin - nepovolená reklama, odkaz
Podle mě je nejlepšídárek na Valentýna sladké, mlasání pro oba. Kvalitní prainková bonboniéra je nej nej ![]()