Jaký dětský stan na doma pro 3leté dítě?

358
24.11.14 15:58

Jaký dětský stan na doma pro 3leté dítě?

Ahoj,

plánuji koupit jako vánoční dárek stan na doma na hraní pro 3letou dceru (ráda se schovává a vytváří si domečky z velkých podlahových puzzlí :) Zajímaly by mě Vaše zkušenosti, např. jaký výrobek se Vám osvědčil. Nemáme moc prostoru, proto raději stan, než např. domeček s tunelem. Předem díky na názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8176
24.11.14 16:05

Me se nejvíc osvědčilo vyrobit vlastní. Chce to čas a velké krabice. Lepenky na to padlo moc, ale výsledek byl super. Dovnitř si mohl namalovat i nalepit co chtěl, velikost jsme si určili sami…no proste super. Kupovaneho si ani nevšiml ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
24.11.14 16:08

@Cassy25 tak my máme tento Ikea stan ;)

jo ale třeba menší je stan s krtečkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
24.11.14 16:18

A chceš vyloženě koupený, nebo se chceš nějak realizovat? Mně se líbí ty jakoby indiánské a dovnitř dát třeba polštářky. Ten na fotce je velký, mám na mysli menší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
24.11.14 16:19

Také se přidávám. Dcera měla „domeček“ pod barovým pultem v kuchyni. Mezi nohama jsem jí natáhla šňůru, navěsila deku a měla domeček. Jenže znedostatku úložného prostoru jsme dali pod bar kuchyňské skříňky a ta schovka jí prostě chybí. Domeček si přeje k vánocům. Bude ho kupovat tchýně, tak nesmí být moc drahý. Vybíráme my, aby se nám sem vešel. Nás zaujal tento: http://hraci-domecky.heureka.cz/…2x76x114-cm/
Nemáte někdo zkušenost? Maximálně mi vyhovuje cena i rozměry + má okna. Ale mám obavu z materiálu - je to igelit. Raději bych látkový, jako je ten z ikea.
Dcera mi ukázala v katalogu tento: http://hraci-domecky.heureka.cz/…2x76x114-cm/ Ale ten mi zabere moc prostoru. Potom jsem našla krásné, látkové, s pěkným dekorem, ale drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
24.11.14 16:29

@lecijasek bude jí v tom horko a nebude si tam hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
24.11.14 16:34
@Chupita píše:
@lecijasek bude jí v tom horko a nebude si tam hrát.

no z toho jsem měla právě obavu… Ale ty rozměry - přesně by nám sem pasoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
24.11.14 16:46

Máme Ikea ten cirkus a spokojenost. Dali jsme do toho ještě koberec asi za 300 (ne z Ikea, z nejakeho e-shopu), aby byla podlaha mekci. Ale zabere to dost mista, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák