Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nekdy se divim, jak nekdo dozije az do dospelosti bez uhony. Nic jste neprevzali tak se nic nedeje
@quickyq píše:
@jahuhudka![]()
![]()
Teď se tu válím smíchy, víc jak z emialu
jj taky mě to porazilo
![]()
@quickyq píše:
@jahuhudka![]()
![]()
Teď se tu válím smíchy, víc jak z emialu
Emial je dobrý, taky mě to praštilo do očí.
![]()
Info stara 4 roky: http://www.netshopper.cz/…balikum.aspx nevim, jak je to aktualne, ale muzete byt pozadani o uhradu nakladu spojenych se zaslanim balicku, nejspis
Jsem ráda, že jsem pobavila ![]()
Jde mi o to, že jsem četla zde na emiminu, že jedna paní to ignorovala a za půlroku měla exekuci
@Zuziky děkuji
@Anonymní píše:
Jsem ráda, že jsem pobavila
Jde mi o to, že jsem četla zde na emiminu, že jedna paní to ignorovala a za půlroku měla exekuci
@Zuziky děkuji
No ale urcite neignorovala papir k prevzeti balicku, ale treba papir k prevzeti rozhodnuti o exekuci ci tak. Ja nechala na poste takovejch balicku a nikdy se nic nestalo, on si totiz muze objednat na moje jmeno kdokoli odkudkoli, vime?
@Anonymní píše:
Jsem ráda, že jsem pobavila
@Zuziky děkuji
Za pul roku???Neni mozna
Nejdriv prijdou aspon dvevyzvy o zaplaceni, potom soud-elektronicky platebni rozkaz nejlepe, pokud ho nepreberes, je narizeno jednani, pak vydan rozsudek, az jedno, ci druhe vejde v pravni moc, tak mas lhutu na zaplaceni.Az kdyz nezaplatis, tak nastoupi predani veci k exekutorovi.To vse nejakou dobu trva ![]()
Jooo, mne to rozsekalo cele, emial..byl by to normalni preklep, paklize by se neopakoval xkrat ![]()
Hele, zakladatelko, tak me napada, ze emial opravdu neexistuje…nechces napsat radeji na email? ![]()
@Azeretereza
Podle nového obč. zákoníku se berou i telefonické objednávky jako závazné. A firmy si většinou hovory nahrávají. Takže pokud mají číslo telefonu a nahrávku, není tak jednoduché se z toho vyzout. S tímto měla problém jedna známá, kdy jí poradili ( myslím že nějaké sdružení pro ochranu spotřebitelů nebo tak někde), aby balíček, pokud ho skutečně objednala, převzala, zaplatila fakturu a pak ho vrátila. A schovat všechny doklady o platbě i vrácení balíčku.
Zdravím
mamka si po telefonu objednala produkt (z webové stránky) jenže potom ji napadlo se kouknout na recenze a uviděla samé špatné, tak napsala emial, že odstupuje od smlouvy, jenže emial se neodesílal, protože emial neexistuje (je to podvodná firma, to jsme zjistily potom) Balíček přišel, ale nevyzvedly jsme ho. Tak jsme našly jejich pravou adresu (sídlo někde v Polsku) a napsali opět emial odstoupení od smlouvy, se vším všudy, pargrafy aj. Oni nám napsali, že jako dobré a že máme napsat na reklamační oddělení a s datazy máme napsat opět na tu adresu, tak jsme napsaly at nám pošlou kontakt na reklamační oddělení a opět zase ten samý emial, ale není to automat, odpoví tak za hodinu. Bojíme se at nepřijde exekutor na poštovné. Nevíte co máme dělat?
Napsaly jsme jim opět a čekáme zda nám odpověd