Jaký eliptical?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
26.8.15 16:40

@Proto02 ahoj tak mi dnes prisel master e10. Sama jsem si ho slozila a na rychlo ozkousela a je supr :-) mam desnou radost a myslim, ze tak na 4 budu jezdit a budu to citit az az :-D jen se chci zeptat, jak funguje to mereni na tech pevnych madlech? Myslis, ze to meri tak nejak dobre? Ten puls a ty kalorie? Nebo to meri blbe? Vetsinou to pry neni skoro vubec presny… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
26.8.15 20:35
@veronika6913 píše:
@Proto02 ahoj tak mi dnes prisel master e10. Sama jsem si ho slozila a na rychlo ozkousela a je supr :-) mam desnou radost a myslim, ze tak na 4 budu jezdit a budu to citit az az :-D jen se chci zeptat, jak funguje to mereni na tech pevnych madlech? Myslis, ze to meri tak nejak dobre? Ten puls a ty kalorie? Nebo to meri blbe? Vetsinou to pry neni skoro vubec presny… :think:

No tak jak dalece je to přesné nevím, ale co vím, že to měří pokaždé stejně, takže nějak to asi funguje. Tedy myslím ty úměry se spotřebovanými kaloriemi versus čas, versus rychlost. Takže kdo ví jak to je nastavené, ale funguje a měří. Na pevných madlech ti to měří pouze puls, kalorie ti to měří pořád. Ten puls musíš mít co se ti objevují střídavě ty hodnoty dokola aspoň jednou, jinak samozřejmě z 20 sec. ti to nic přesnýho nevyměří. No však jsem ti to říkala, že osmičku bych chtěla vidět :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
26.8.15 20:45

@Proto02 hele jako stydim se, ale jak jsem kvuli operacim prestala s posilovanim, tak jsem dnes jela asi 10min na trojku a mela jsem co dekat jako :-D takze masakr, ale to si zas zvyknu ;-) mam z nej vazne radost a diky za tip! Jinak me o ty kalorie ani tak nejde, ale spis jsem byla zvedava :-) myslim, ze to je nejak nastaveny podle urovne a kolik ujedes, takze spis tak obecny prumer, ale i tak. Je to supr a od zitra zacinam poctive a asi zatim jen na dvojku cca pul hodky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
26.8.15 20:51
@veronika6913 píše:
@Proto02 hele jako stydim se, ale jak jsem kvuli operacim prestala s posilovanim, tak jsem dnes jela asi 10min na trojku a mela jsem co dekat jako :-D takze masakr, ale to si zas zvyknu ;-) mam z nej vazne radost a diky za tip! Jinak me o ty kalorie ani tak nejde, ale spis jsem byla zvedava :-) myslim, ze to je nejak nastaveny podle urovne a kolik ujedes, takze spis tak obecny prumer, ale i tak. Je to supr a od zitra zacinam poctive a asi zatim jen na dvojku cca pul hodky :-D

Já když jsem si trochu zvykla, jezdila jsem buď 3 x po 20 minutách na trojku a vždy třebas poslední dvě minuty na čtyřku. V pauze jsem si dala něco na břišáky. A nebo když se mi nechtělo dělat 3×20 minut, tak jsem si dala 1×30 minut. Mě to na tu trojku, čtyřku fakt stačí, nepotřebuju se odrovnat. Rychlost jsem měla v průměru 20 - 22 km, ty tři etudy mi většinou daly 200 kcal. Cvič jak ti to vyhovuje, není zapotřebí se zničit, aby to pak člověka přestalo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
26.8.15 21:06

No ja prave potrebuju cvicit fakt malo jelikoz jak jsem si tak posilovala dokovad jsem mohla, tak jsem delala squoty a nejaky kmity plus brisaky (cca 40 min) a i kdyz jsem jedla na co jsem prisla, tak mi sla vaha dolu :-/ kdybych cvicila to co ty, tak mam za chvili 30kg i s posteli:-( ja potrebuju fakt jen malicko, abych nehubla. Uz ted vypadam skoro jak smrtka :( Dnes rano jsem se vazila a mam 49,5 kg a to nic nedelam a uz mi lezou zebra a kycle :poblion: chci byt pevnya, ale nehubnout jenze jakmile zacnu zas neco delat, zacnu hubnout, takze mi bude chvilku trvat sestavit si jidelnicek tak, abych mela dost bilkovin a sacharidu, abych ani moc nepribrala a hlavne aby nesla uz vaha dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
26.8.15 21:07

Ale stroj je supr@! ;-) jen prijit na to jak a co. Aby ta vaha nesla dolu ani najoru a zpevnovalu se svaly a bude to ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
26.8.15 21:19
@veronika6913 píše:
No ja prave potrebuju cvicit fakt malo jelikoz jak jsem si tak posilovala dokovad jsem mohla, tak jsem delala squoty a nejaky kmity plus brisaky (cca 40 min) a i kdyz jsem jedla na co jsem prisla, tak mi sla vaha dolu :-/ kdybych cvicila to co ty, tak mam za chvili 30kg i s posteli:-( ja potrebuju fakt jen malicko, abych nehubla. Uz ted vypadam skoro jak smrtka :( Dnes rano jsem se vazila a mam 49,5 kg a to nic nedelam a uz mi lezou zebra a kycle :poblion: chci byt pevnya, ale nehubnout jenze jakmile zacnu zas neco delat, zacnu hubnout, takze mi bude chvilku trvat sestavit si jidelnicek tak, abych mela dost bilkovin a sacharidu, abych ani moc nepribrala a hlavne aby nesla uz vaha dolu.

No hele, já tedy bych mohla trochu ubrat, ale váha mi dolů nešla. Asi jsem šlapala málo zběsile :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.1.16 09:36

Porucha

Zdravím, Mám Stroj „Keller home runner 2“, vyskytla se mi porucha v přidávání zátěže (přidává se v průběhu běhu na malým kolečku), momentalně když s kolečkem točím, nic se neděje.. nevíte někdo jak na tuto chybu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.1.16 11:42

Ja se tady s dovolenim svezu, existuje nejaky ten pristroj, ktery je skladaci? mame maly byt a nemame tolik mista…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková