Plastika prsou - kdy výměna implantátů, důvody/zkušenosti?

210
4.3.12 13:48

Plastika prsou - kdy výměna implantátů, důvody/zkušenosti?

Holky, prosím, kdo máte implantáty - plastiku prsou už delší dobu, po kolika letech jste si nechali vyměňovat implantáty? A z jakého důvodu? Z estetického, že třeba začaly být prsa povislá (což se stane časem i těm nejkrásnějším přírodním), nebo vám implantát začal nějak vadit / tlačit / praskat / sunout se úplně někam jinam, takže prostě musel jít ven? Prosím, napište, jakou máte zkušenost. Já mám prsa nula nula nic, 35 let, děti už další neplánuju. Teď bych do toho šla, ale absolvovat to ještě několikrát kvůli výměně? K tomu se nechci zavázat.. Třeba i kvůli penězům, co já vím, co bude za 10, 20, víc let a jestli na to budu mít… Doktor mi říkal, že obv. doba výměny je 7-10 let… A kamarádka doktorka zas že viděla prsa, ze kterých byly vyndaný implantáty a že nic ošklivějšího nikdy neviděla… Takže jakmile do toho člověk jednou jde, tak pak už musí mít v prsou asi něco pořád… tedy, v 70 je to fuk, ale v 50 ještě pořád budu chtít vypadat jako ženská a ne smrtka. Prosím, jaký máte zkušenost? Hlavně, proč jste je vyměňovali? (Teď nemyslím to, že jste chtěli větší nebo jiný tvar…) MOC DĚKUJU ZA ZKUŠENOSTI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.3.12 14:00

Ahoj anonymni, tak silikony mam 13 let a zatim zadna vymena neprobehla, nebyl duvod - primo na „zarucnim/vyrobnim listu“ tech implantatu bylo psano jaka je doporucena doba noseni pred vymenou u tech mych je to 20 let. Chodim 1× rocne na sono, aby se zkontroloval stav silikonu a zatim je vse ok. Predbezne s vymenou pocitam tak za tech 7 let, ale i dr., ktery mi silikony vkladal rikal, ze se nemusi implantaty nutne po tech 20 letech vymenit, pokud jim nic neni.

Takze za me takto :) Snad jsme trochu pomohla.

• Citovat
  • Upravit
Mája1234
4.3.12 14:07

Ahoj, hodně jsem se o tohle téma zajímala a myslím, že na tvou otázku nejde obecně odpovědět. Tedy, že u každého jsou různé faktory, které ovlivňují, za jak dlouho a nebo jestli vůbec bude výměna implantátů potřeba.
Jak jsi psala, tak se doporučuje výměna cca za 10let. Ale také jsem slyšela názor, že pokud není problém a chodí se na pravidelné roční sono vyšetření, tak se můžou vyměnit až mnohem déle a nebo vůbec (podle věku).
Ale jak už jsem psala, tak je to u každého jiné. Známá má implantáty cca 15let, vše měla vždy ok a ani se nechystá na výměnu. A někomu se po 5letech může udělat kapsula se zvrásněním a musí co nejdříve kvůli bolestem na výměnu. A nebo (v nejhorším případě) tělo implantát vůbec nemusí přijmout. Je to u každého jinak.
Ale tím tě určitě nechci strašit, protože si myslím, že je drtivá většina majitelek implantátů spokojená a bez problémů.
Takže si myslím, že se to nedá dopředu odhadnout. Ale určitě je třeba se dopředu smířit s tím, že asi jedna výměna bude potřeba.

• Citovat
  • Upravit
7240
4.3.12 14:20

Já teda nevím, ale pokud jsi to vydržela 35 let, vážně se ti tvoje tělo tak moc nelíbí, že s ním už nevydržíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21914
4.3.12 14:39
rejžička píše:
Já teda nevím, ale pokud jsi to vydržela 35 let, vážně se ti tvoje tělo tak moc nelíbí, že s ním už nevydržíš? :think:

To snad netreba resit,o tom diskuze neni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014
4.3.12 14:42
rejžička píše:
Já teda nevím, ale pokud jsi to vydržela 35 let, vážně se ti tvoje tělo tak moc nelíbí, že s ním už nevydržíš? :think:

no ti nevím ale za rpvé prsa od narození nejsoua za druhé po dětech se to úřece jen změní takže tvoje připomínka je nejen mimo téma ale i mimo celkově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
4.3.12 14:46

Holky ja bych si je chtela nechat taky pritel mi rekl ze mi je zaplati ditko uz mam odkojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
4.3.12 16:13
Crystal87 píše:
rejžička píše:
no ti nevím ale za rpvé prsa od narození nejsoua za druhé po dětech se to úřece jen změní takže tvoje připomínka je nejen mimo téma ale i mimo celkově

Tak pardon, že si dovoluju něco říct. :roll:
Ale mimo téma moje poznámka není - prostě mi to jenom přijde škoda - ničit si tělo, když doteď s ním.. možná nebyla úplně spokojená, ale očividně to přežila. Byla by škoda jít na plastiku a pak zjistit, že je na tom stejně jako předtím nebo toho dokonce litovat. Nemyslím to zle, jen znám pár takových, co do sebe nechaly řezat, a pak zjistily, že si vůbec nepomohly. Ono je to často spíš o sebevědomí.. :think:
Pokud jsem tím autorku urazila, pak se omlouvám. Myslím to vážně v dobrém.. Ještě si to dobře promysli, jestli ti to za to vážně stojí. Prober to s manželem, s kamarádkou, sestrou.. Možná nakonec zjistíš, že to není až tak horké. Nebo tě to naopak utvrdí v tom, že ti to za to stojí a oni tě podpoří. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
4.3.12 16:45
rejžička píše:
Crystal87 píše:
rejžička píše:
Tak pardon, že si dovoluju něco říct. :roll:
Ale mimo téma moje poznámka není - prostě mi to jenom přijde škoda - ničit si tělo, když doteď s ním.. možná nebyla úplně spokojená, ale očividně to přežila. Byla by škoda jít na plastiku a pak zjistit, že je na tom stejně jako předtím nebo toho dokonce litovat. Nemyslím to zle, jen znám pár takových, co do sebe nechaly řezat, a pak zjistily, že si vůbec nepomohly. Ono je to často spíš o sebevědomí.. :think:
Pokud jsem tím autorku urazila, pak se omlouvám. Myslím to vážně v dobrém.. Ještě si to dobře promysli, jestli ti to za to vážně stojí. Prober to s manželem, s kamarádkou, sestrou.. Možná nakonec zjistíš, že to není až tak horké. Nebo tě to naopak utvrdí v tom, že ti to za to stojí a oni tě podpoří. ;)

Bych řekla, že je obrovský rozdíl v tom „nějak to s tím přežít“, když se člověk trápí a nebo svůj mindrák odstranit když to jde a mám k tomu možnost. Já bych udělala to druhé. Pak totiž má člověk to sebevědomí o kterém píšeš a jeho život je mnohem kvalitnější. Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.3.12 04:36

Ale o tom žádná. :) Já jen že mám okole sebe právě spíše ty druhé případy, takže to byla moje první reakce - hlavně si to ještě dobře rozmyslet, aby autorka nelitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
5.3.12 18:56

PROSÍM, JEN PŘÍSPĚVKY K TÉMATU - ZKUŠENOSTI ATP… DĚĚĚĚKUUUJI Nevím, jak někdo na tom může být stejně jako před tím, když si nechá zvětšit prsa, leda že by se implantáty kvůli komplikacím museli okamžitě vyndat. A je mi to teď jedno. Nechci nikoho urazit, ale nestojím o psychologické rozbory zda operaci mám či nemám absolvovat, ani zda jsem to „35 let vydržela“(ani já nemám prsa od narození. a ani já si ve 35 nepřipadám tak stará, abych si řekla, že už to nějak doklepu. ale to tu fakt nechci řešit). Prosím, držte se tématu, na téma „plastika a psychika“ jistě najdete jiné diskuze… (vše v dobrém) všem, kteří se podělí o zkušenosti - zvl. pak případné problémy / komplikace atp. předem moc děkuju! Děkuji „anonymní“ a „candia“ za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.3.12 20:08

shanim informace moc bych si je chtela dat udelat.A citit se zase dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35465
5.3.12 21:06

No, ja myslim, ze dr. mel pravdu, implantaty se prumerne vymenuji po deseti letech… ze maji nektere vydrzet 20 je hezka teorie, ale tak dlouho je tady skoro nikdo nema, z meho pohledu bych tomu neverila. Nekdo je musi vymenit driv, nekdo je nesnese vubec a nekomu vydrzi 15 let. To bych ale brala jako maximum. Po vyjmuti impantatu musi byt bud novy, o neco vetsi, nebo plastika s modelaci prsu, kdyz si je nechate jen tak vyndat, budete vypadat o hodne hur, nez kdybyste nemela celou dobu zadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 21:19

Ahojky!

já mám implantáty 7 let a doktor řikal, že pokud bude vše v pořádku, tak tenhle typ mě i přežije a měnit se nemusí :) chodim 1× za 2 roky na sono dle doporučení, ale myslim, že po 3 dítku si nechám implantáty stejně vyměnit, prsa už nejsou tak pevná po dvou těhu, ale ty děti už neplánuješ, takže výměna by u tebe ani být nemusela, držim palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
35465
5.3.12 21:26

Tak tomu neverim. Mozna kdyby ten implantat nelezel v tele, ale jinak to podle me neni mozne. Uz jsem videla leccos, ale ze by implantat mohla mit zena treba od dvaceti do sedmdesati, to proste podle me mozne neni… to je scifi, nebo hezka pohadka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková