Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky,
uvazuji, ze si necham udelat nova prsa. Poradote mi, jaka jsou nejlepsi, kolik stoji a kde si je nechat udelat? Dekuju.
hm…po druhém kojení bych si taky dala říct
ale kde na to vzít?!
Co vím pěkná prsa uměl MUDr. Pros, pracoval v klinice Esthé na Příkopech, ale už je asi jinde. Cena 50 až 60 tis.
Me pritel rek ze jestli je chci tak mi je zaplati.A kdyz se na ne kouknu tak bych sivrada nejaky pekny nechala udelat ale ne nejaky obri.A je tady nekdo kdo je ma?
Jsem s manželem domluvená,že po dětech mi je také zaplatí
. Ale mám tak 5let ještě čas.
Chceš silikony či si je jen zpevnit?Teď se i dělá,že ti vemou tuk např.zadek a dají do prsou,takže přírodní,o tom uvažuje má známá,ta silikony nechce ![]()
Ceny silikonů se pohybují od 20.tis někdy až do 70.tis. co jsem četla! Každopádně plastického chirurga mít opravdu prověřeného! ![]()
Asi bych chtela silikony protoze kdyz udelahi prsa z tveho tuku a ty potom zhubnes zhubnou i tvoje prsa a to bych nerada.rada bych se s nekym kdo je ma poradila a zeptala na par otazek tak doufam ze sem nekdo takovy napise.
Barbora13 píše:
Asi bych chtela silikony protoze kdyz udelahi prsa z tveho tuku a ty potom zhubnes zhubnou i tvoje prsa a to bych nerada.rada bych se s nekym kdo je ma poradila a zeptala na par otazek tak doufam ze sem nekdo takovy napise.
Také myslím,že silikony jsou v tomto lepší…tak držím palečky,ať se o tom dozvíš od nositelky. ![]()
bombdina píše:
Jsem s manželem domluvená,že po dětech mi je také zaplatí. Ale mám tak 5let ještě čas.
Chceš silikony či si je jen zpevnit?Teď se i dělá,že ti vemou tuk např.zadek a dají do prsou,takže přírodní,o tom uvažuje má známá,ta silikony nechce
Ceny silikonů se pohybují od 20.tis někdy až do 70.tis. co jsem četla! Každopádně plastického chirurga mít opravdu prověřeného!
Jé, holky, já bych mohla darovat takového mátroše na prsa
jsem nevěděla, že se to vezme třeba ze zadku:) To bych měla i zdarma liposukci:) Jákdybych se nebála doktorů a různých procedůr, tak bych si jepo dětech nechala zmenšit…ááách jo ![]()
moje kamaradky v okoli maji a jen si to vychvaluji…pokud bude dobre tky bych chtela jit do toho v zime… ![]()
a urcite prirodne z toho tuku nedoporucuji…presne jak tu bylo napsano…kdyz jde vaha dolu tak jdou i prsa…takze urcite silikony
Barbora13 píše:
Dekuji snad se nekdo ozve.
No tak já se ozvu, ale jsem „ze stejného soudku“. Taky chci prsa
Právě pomalu končím kojení druhé dcery (8 měsíců) a další mimčo už neplánujem, ať si říká kdo chce co chce, ale děti něco stojí a dvě z tohoto důvodu prostě stačí.
Ale k věci
Před dětmi jsem měla mizerná Ačka, při těhu Bečka, při kojení i perfektní Cečka no a ze zkušenosti po prvním kojení vím, že až to úplně utnu, budou to zase jen ubohá Ačka, která se „klepou strachy“ skoro v každé podprsence
Těhotenství a kojení mě fakt namlsala a hrozně toužím mít prsa
Jenže s hypotékou a dvěma dětma ušetřit na silikony to není legrace, byla jsem pro to už rozhodnutá, mažel by byl naprosto pro, když mě to udělá dobře - to by mi teda fakt udělalo, sebevědomí by vyletělo o 1000 %!!! Jenže nedávno k tomu ta aféra s prapodivným silikonem v implantátech, který je rizikový, praská a nejlépe se musí vyměnit no a kdo to měl jako estetické, tak plať si sám
To si opravdu neumím představit, že si krvavě zaplatím prsa, ta pak budou zdraví nebezpečná a případnou výměnu bych si musela znovu zaplatit ze svého, no copak kradem ![]()
Závěr: Sama nevím, prsa moc chci, peníze bychom i našetřili, ale zdraví bych riskovat nechtěla ![]()
Ja se bolesti neboji.a vite nekdo jestli kdyz si je dam tak jsou na porad nebo se ten silikon obcas musi menit?
Barbora13 píše:
Ja se bolesti neboji.a vite nekdo jestli kdyz si je dam tak jsou na porad nebo se ten silikon obcas musi menit?
ono se to mam dojem musim menit po xxx letech…
od meho otce pritelkyne je ma udelane ted pul roku zpet…jedine co mi na to rekla je, ze kdyz uz vytrpet takovou bolest tak si udelat aspon vetsi trojky…a at to aspon vypada. a neni pravda ze selikony jsou tvrde…sahala jsem ji na prsa a kdybych mela zavrene oci, tak bych si myslela ze saham na normalni prsa…a ne na prsa co maji selikony…
Dr Kufa, Perfect clinic… Jaká a za kolik, ti řeknou přímo na klinice.