Nová prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Keish-Keish
9.2.15 12:46
@majki.r píše:
@Teeeri Záleží jestli chceš zmenšit nebo zvětšit :nevim: Na zmenšení si odkládám cca 50 tisíc.

to nejde uhrát na pojišťovnu?

• Citovat
  • Upravit
12550
9.2.15 12:47
@Keish-Keish píše:
to nejde uhrát na pojišťovnu?

jde, ale já se na pojišťovnu bojím. Mám trochu trauma..radši bych na soukromou kliniku. Než mi někdo napíše, že ani na soukromé není efekt zaručen, vím to :mrgreen: Ale alespoň ten přístup k pacientům není takový risk :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
9.2.15 12:54
@majki.r píše:
jde, ale já se na pojišťovnu bojím. Mám trochu trauma..radši bych na soukromou kliniku. Než mi někdo napíše, že ani na soukromé není efekt zaručen, vím to :mrgreen: Ale alespoň ten přístup k pacientům není takový risk :kytka:

8o jo on je v tom rozdíl? Na pojišťovnu to jako může dopadnout špatně? // a soukromá klinika je jako lepší?? a na pojišťovnu to udělají kde??? :? 8o To tedy valím oči :lol: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
9.2.15 12:58
@Teeeri píše:
8o jo on je v tom rozdíl? Na pojišťovnu to jako může dopadnout špatně? // a soukromá klinika je jako lepší?? a na pojišťovnu to udělají kde??? :? 8o To tedy valím oči :lol: :mrgreen: :hug:

Já nejsem zrovna ideální osoba, co by o tom měla psát :mrgreen: Jsem ovlivněná zkušenostma, jak mám zdraví na prd, tak jsem si prošla spoustu nemocnicí a viděla jsem toho hodně. Byla jsem na jedné banální operaci, co mě zničila na pět let. Z té doby mám trauma, deprese, úzkosti…léčím se dodnes a budu mít doživotní následky. Nemocnic se proto bojím.
Ale mamča měla stejně velká prsa jako já a byla na zmenšení v jedné soukromé klinice, vůbec to tam nevypadalo jako v nemocnici a přístup personálu byl úžasný. Proto tam chci taky. Moje rozhodování ale ovlivňuje patologický strach z nemocnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.2.15 12:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
9.2.15 13:00

@majki.r jo a tedy tam 50000,– :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
9.2.15 13:01

@BlueFairy já si o tom chci pokecat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
9.2.15 13:02
@Teeeri píše:
@majki.r jo a tedy tam 50000,– :think:

Ano, těch peněz mi líto nebude. Kdyby sis prošla tím, co já, tak bys pochopila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
9.2.15 13:09

@majki.r no nikde cenu nepíšou asi je to individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.2.15 13:10
@Teeeri píše:
@BlueFairy já si o tom chci pokecat

Jo tož to máš říct hned :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
9.2.15 13:11

@BlueFairy :lol: jinak gůgl je kamarád to víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
9.2.15 13:13
@Teeeri píše:
@majki.r no nikde cenu nepíšou asi je to individuální

Aha, tak to asi ano, zaleží jak na jaké klinice. Někde se platí za zmenšení i kolem 30ti, někde i 70 tisíc, podle kliniky. Ale nenapsalas, jestli přemýšlíš o zmenšení nebo zvětšení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.2.15 13:23

Já mám strach, že při zmenšení co platí pojišťovna, se nějak nehledí na estetiku. Jako že by mi pak třeba jedno koukalo nahoru a druhý dolů, ale však co, měly být menší, jsou menší :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
9.2.15 13:26
@BlueFairy píše:
Já mám strach, že při zmenšení co platí pojišťovna, se nějak nehledí na estetiku. Jako že by mi pak třeba jedno koukalo nahoru a druhý dolů, ale však co, měly být menší, jsou menší :|

Já právě nevím, moc jsem to ani nezjišťovala. Ale už jsem tu narazila na pár holek, co jsou spokojené po zákroku na pojišťovnu. Ono to bude šikovností doktora. Ale u těch soukromých klinik se ti věnujou víc, víc ti všechno vysvětlí, člověk tam má pocit většího bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.2.15 13:37
@majki.r píše:
Já právě nevím, moc jsem to ani nezjišťovala. Ale už jsem tu narazila na pár holek, co jsou spokojené po zákroku na pojišťovnu. Ono to bude šikovností doktora. Ale u těch soukromých klinik se ti věnujou víc, víc ti všechno vysvětlí, člověk tam má pocit většího bezpečí.

Ale tam si to všechno zaplatíš, ten nadstandard ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková