Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Keish-Keish píše:
to nejde uhrát na pojišťovnu?
jde, ale já se na pojišťovnu bojím. Mám trochu trauma..radši bych na soukromou kliniku. Než mi někdo napíše, že ani na soukromé není efekt zaručen, vím to
Ale alespoň ten přístup k pacientům není takový risk ![]()
@majki.r píše:
jde, ale já se na pojišťovnu bojím. Mám trochu trauma..radši bych na soukromou kliniku. Než mi někdo napíše, že ani na soukromé není efekt zaručen, vím toAle alespoň ten přístup k pacientům není takový risk
jo on je v tom rozdíl? Na pojišťovnu to jako může dopadnout špatně? // a soukromá klinika je jako lepší?? a na pojišťovnu to udělají kde???
To tedy valím oči
![]()
@Teeeri píše:
jo on je v tom rozdíl? Na pojišťovnu to jako může dopadnout špatně? // a soukromá klinika je jako lepší?? a na pojišťovnu to udělají kde???
![]()
To tedy valím oči
![]()
![]()
Já nejsem zrovna ideální osoba, co by o tom měla psát
Jsem ovlivněná zkušenostma, jak mám zdraví na prd, tak jsem si prošla spoustu nemocnicí a viděla jsem toho hodně. Byla jsem na jedné banální operaci, co mě zničila na pět let. Z té doby mám trauma, deprese, úzkosti…léčím se dodnes a budu mít doživotní následky. Nemocnic se proto bojím.
Ale mamča měla stejně velká prsa jako já a byla na zmenšení v jedné soukromé klinice, vůbec to tam nevypadalo jako v nemocnici a přístup personálu byl úžasný. Proto tam chci taky. Moje rozhodování ale ovlivňuje patologický strach z nemocnic.
@Teeeri píše:
@majki.r jo a tedy tam 50000,–
Ano, těch peněz mi líto nebude. Kdyby sis prošla tím, co já, tak bys pochopila ![]()
@Teeeri píše:
@BlueFairy já si o tom chci pokecat
Jo tož to máš říct hned ![]()
@Teeeri píše:
@majki.r no nikde cenu nepíšou asi je to individuální
Aha, tak to asi ano, zaleží jak na jaké klinice. Někde se platí za zmenšení i kolem 30ti, někde i 70 tisíc, podle kliniky. Ale nenapsalas, jestli přemýšlíš o zmenšení nebo zvětšení ![]()
Já mám strach, že při zmenšení co platí pojišťovna, se nějak nehledí na estetiku. Jako že by mi pak třeba jedno koukalo nahoru a druhý dolů, ale však co, měly být menší, jsou menší ![]()
@BlueFairy píše:
Já mám strach, že při zmenšení co platí pojišťovna, se nějak nehledí na estetiku. Jako že by mi pak třeba jedno koukalo nahoru a druhý dolů, ale však co, měly být menší, jsou menší
Já právě nevím, moc jsem to ani nezjišťovala. Ale už jsem tu narazila na pár holek, co jsou spokojené po zákroku na pojišťovnu. Ono to bude šikovností doktora. Ale u těch soukromých klinik se ti věnujou víc, víc ti všechno vysvětlí, člověk tam má pocit většího bezpečí.
@majki.r píše:
Já právě nevím, moc jsem to ani nezjišťovala. Ale už jsem tu narazila na pár holek, co jsou spokojené po zákroku na pojišťovnu. Ono to bude šikovností doktora. Ale u těch soukromých klinik se ti věnujou víc, víc ti všechno vysvětlí, člověk tam má pocit většího bezpečí.
Ale tam si to všechno zaplatíš, ten nadstandard ![]()
to nejde uhrát na pojišťovnu?