Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A mohu se zeptat kolik te staly a jaky mas typ?a co bolest byla velika?
pan doktor je náš známý, takže neměl důvod mi nějak lhát, nevim proč tomu nevěříš, jak tady někdo psal, tak implantáty takhle dlouho ještě nejsou, ale to neni důvod, proč by nemohly vydržet ![]()
jinak operace stála 65tis, ale bolela teda šíleně, myslim, že to bylo tím, že to šlo podpaždím, takže jsem měla strašně bolavý ruce, snad až po 3 týdnech jsem s nima mohla normálně hnout, teď bych šla jedině na operaci přes bradavky, to byly dvě kamarádky a po 3 dnech naprostá pohoda
A to prez ty bradavky je drazsi?a myslis ze dnes uz je to levnejsi?a vypadaji jako prave?a kdyz to maji holky kolem bradavek je tam videt nejaka jizva?
Spíš bych se zkusila vyptat přímo těch plastických chirurgů, o kterých uvažuješ, že ti je budou dělat. Každý používá jiné implantáty, podle toho vydrží i jinou dobu. Oni ti určitě řeknou, s kolika lety můžeš tak zhruba počítat.
Ja vim ale kdyz ti nekdo rekne z vlastni zkusenosti je to super.Ja prave jeste nevim kam jit a ke komu se vydat aby me operoval.
Ja tomu neverim proto, ze stojim na druhe strane. V pozici cloveka, ktery zeny s implantaty vysetruje i roky po operaci. Troufam si rict, ze spousta chirurgu uz sve pacienty od operace nikdy neuvidi a tak si rikat mohou, co chteji(nerikam, ze jsou takovi vsichni)…Dozivotni zaruka se podle me vztahuje na vady zpusobene chybou materialu… Coz ale realne znamena, ze je to zaruka spis teoreticka(po dvaceti letech urcite)… a ze ty implantáty ta dlouho nikdo nema, jsem rikala ja.
Taky si vsimnete, ze informace se dost ruzni, cast chirurgu je opatrna a pripousti vymenu po zhruba 10 letech, cast suverenne tvrdi, ze vydrzi vecne…s implantáty, které se pouzívají ted, zadna studie o jejich zivotnosti v tele pacientek byt logicky nemuze, takze si klidne mohou tvrdit, co chteji, nikdo jim to nevyvrati, takze jedine, co vam ted muze chirurg rict, je, co pise vyrobce(ktery taky zadnou studii o chovani v tele pacientky v ruce mit nemuze) a cemu chirurg veri…
Příspěvek upraven 06.03.12 v 09:53
Bat se nemusis, ale s tim, ze vydrzi vecne, bych moc nepocitala.
No jsem pomerne mlada zakze bych je asi vymenit casem potrebovala.A myslis ze za cas budou levnejsi?
já platila za implantáty 40 tis, zbytek byla práce, léky a prádlo
nevim jak se pohybují ceny dnes, ale ty dvě kamarádky co maj implantáty přes bradavku platili méně, myslím kolem 55tis, záleží na typu implantátu
jizvy tam mají malé, to já mám v podpaží docela velké…
A jak dlouho je maji ty kamaradky?a nohu se zeptat kde jste si je nechavala delat?
kamarádky tak 2 roky, obě šli až po dětech, já byla u MUDr. Davida Tomáška, měl ordinaci na Praze 4 Budějovický, teď myslim je v Krči, jedna kamarádka byla ve Vinohradský nemocnici a druhý nevim
Tady se o operaci prsou dozvíš hodně, můžeš si tam založit i vlastní diskuzi, holky ti určo rádi poradí:
http://www.omlazeni.cz/…sou-9-0.html