Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@EmmaAnna píše:
@robínek Máme docela krátce tento https://www.mall.cz/…kpot-csc024x?… Ale ze zahraničí, v Německu v akci byl mnohem levnější.My ho využíváme celkem často, zapnu večer a druhý den na oběd máme teplé jídlo. Má časovač a vnitřní nádoba není keramická. Můžeš v něm nejdřív maso opéct a opražit a pak dodělávat. Dá se nastavit i čas.
Díky, to je zase on!
Zatím se zda, že je to jediný typ, co by vyhovoval mým požadavkům, ale ta cena…
Co všechno v tom děláš?
@robínek Jenom maso. Boloňskou, vývary, osso buco, pomalu pečenou kachnu třeba
Teoreticky by se to ale dalo nahradit troubou s dobrým časovačem, ale není to tak pohodlné a troubu bych se bála mít zapnutou opravdu celý den.
@EmmaAnna píše:
@robínek Jenom maso. Boloňskou, vývary, osso buco, pomalu pečenou kachnu třebaTeoreticky by se to ale dalo nahradit troubou s dobrým časovačem, ale není to tak pohodlné a troubu bych se bála mít zapnutou opravdu celý den.
Jj, taky ta spotřeba mi vadí, ja právě varim podobna jídla taky a často, tudíž zrouba nebo sporák u nás mají noční minimálně 2× týdně. Ideální by stejně bylo mit kamna na topeni i vaření zároveň, k tomu pořádný litinový hrnec a bylo by. ![]()
@robínek nedám zase dopustit na indukci
na některé věci je to fajn to mít rychle za sebou a ještě se to rychle umývá ![]()
@EmmaAnna píše:
@robínek nedám zase dopustit na indukcina některé věci je to fajn to mít rychle za sebou a ještě se to rychle umývá
Nj, indukce, ta je taky v poradi rozhodovani, az mi odejde sporák… ![]()
@EmmaAnna píše:
@robínek Máme docela krátce tento https://www.mall.cz/…kpot-csc024x?… Ale ze zahraničí, v Německu v akci byl mnohem levnější.My ho využíváme celkem často, zapnu večer a druhý den na oběd máme teplé jídlo. Má časovač a vnitřní nádoba není keramická. Můžeš v něm nejdřív maso opéct a opražit a pak dodělávat. Dá se nastavit i čas.
Tak jsem koukla na par zahranicnich eshopu a i s poštovným by mě to vyšlo o dost levněji než u nás. Ale zase kdyby se to rozbilo v záruce, budu to posílat do horoucich pekel…
Rozbiju se to? ![]()
@robínek může…už jsem takhle jednou něco reklamovala do Německa, jenže to bylo mnohem pohodlnější a snazší než reklamace s českým krámem ![]()
@EmmaAnna píše:
@robínek může…už jsem takhle jednou něco reklamovala do Německa, jenže to bylo mnohem pohodlnější a snazší než reklamace s českým krámem
No to je fakt, české ceny a české reklamace nic nepredci!
Jdu do toho!
Zdravim, muzu se zeptat, na jakem eshopu v Nemecku jste objednala a zda muzete doporucit - eshop i hrnec ????? Dekuji.
@robínek ahoj, mohu vědět jak dopadl nákup a vaření v hrnci? Jak by jsi zhodnotila hrnec po roce a půl? Uvažuji také nad koupí nějakého..
Děkujeme ![]()
@Persie píše:
@robínek ahoj, mohu vědět jak dopadl nákup a vaření v hrnci? Jak by jsi zhodnotila hrnec po roce a půl? Uvažuji také nad koupí nějakého..
Děkujeme
Ahoj, nakobec jsem dostala velký Crock Pot a jsem velmi spokojena, dělám v něm maso, omáčky, marmelády, škvařím. sádlo…je super.