Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Avrun Nemám. Jukni na ty polský recenze. Tady se prodávají doslova pár měsíců.
@kotyk píše:
@Avrun Nemám. Jukni na ty polský recenze. Tady se prodávají doslova pár měsíců.
OK, na recenze mrkne muž, já polštině až tak neholduju
i když se spousta věcí pochopit dá, ale tohle nechám na něm. Koukla jsem jen ráno a spousta těch kočárků z jejich databáze ještě zatím hodnocení nemá. myslím, že ani o toho coletta nebyla recenze. To ale neva, něco se tam dočtem ![]()
@Avrun http://www.opineo.pl/…arcello.html
A Google translate ti to přeloží
i když teda pl-cz má docela srandovní výsledky.
Tak, děcka, kočárek se poté, co byl vyměněn za golfky prodal. Za 25 tis - to je výhoda těch „drahých“, že neztrácí moc na ceně a nejsou po dvou letech vůbec zničené. Vzhledem k PC, která byla kolem těch 37, vyšel na 12 000, což je cena průměrně kupovaných kočárků, za které tu některé lobbovaly, protože dávat za to víc peněz je nesmysl. Čili necelé dva roky dobře sloužil, zvládl dvoje hory a závěje sněhu, dlažební kostky i písek u moře, vše přežil a bez jediného škrábance se komplet prodal.
@Rakosnicek1983 U nás totéž. Už můžu posuzovat, malé je za pár dnů rok. Kočárek, který jsme pořídily nakonec se všemi doplňky, náhradními koly do terénu, autosedačkou, taškou, rukávníkem, clonou, fusakem, termoobalem na lahve a pláštěnkou na autosedačku i kočár, s adaptérem za 42 tisíc korun, je pořád nádherný, stále oslnivě bílý, vypadá úplně stejně jako když jsme si ho dovezli. A to byl u moře, na horách, na polích a v lese velmi často. Zastavují nás lidé s otázkou, jestli ho nebudeme prodávat, což zatím nebudeme. Nelitujeme ani jedné kačky, byla to perfektní volba. Většinou potkávám tzv. hrkačky, skáčou a kvílí a na boudě mají plenu, aby dětem nesvítilo do očí. Mě stačí vytáhnout teleskopickou sluneční clonu a můžu zaclonit celou boudu. A odvětrávat, protože kočár má tu možnost na boudě. Na zip můžeme odepnou část boudy, buď menší nebo větší a nebo rozevřít boudu o igelitový klín. Jak říkám, nám se zdá, že se koupě vyplatila a peníze se částečně vrátí, až ho prodáme a to teda problém nebude.
U Bugaboo jde jen o prestiž. Není o co stát. Já ho strašně moc chtěla, peníze jsem na něj měla, ale naštěstí jsem si koupila normální Expander mondo za 13 000,–. Dítě jsem měla v zimě, takže se mi s ním dobře jezdilo. Má větší kola a velkou korbu, takže se ve fusaku nemačkal. Jsou mu přes 2 roky a teď na léto jsme mu koupili Valco snap 4 za 4000,– a taky bohatě stačí. Ale to záleží na vás, pokud ho chcete, tak si ho stejně koupíte
Pokud bych měla mít dítě v létě, tak bych o větších kolečkách do sněhu neuvažovala a pak bych litovala. Kamarádka ho má a hodně se s ním ve sněhu nadřela, já jsem si vedle ní jela jak královna ![]()