Jaký máte názor na jméno...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28272
6.8.14 23:10
@Ester13 píše:
A do pr… Fajn, nekojící matka si poprskala monitor Radegastem :mrgreen:

8) 8) taktéž nekojící matka :mrgreen: ale nepoprskala jsem si nic… (ale mám dvojku Cabernetu :jazyk: 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
6.8.14 23:19
@Kočislava píše:
  1. 8) taktéž nekojící matka :mrgreen: ale nepoprskala jsem si nic… (ale mám dvojku Cabernetu :jazyk: 8) :mrgreen:

Doufám, že saviňón :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
6.8.14 23:34
@Hr4sek22 píše:
To je jak Amálka.. Ty tady máme dvě. To už bych byla radši Karkulka

Jako fakt Amálka? Ne Amálie? Amálka je fakt dementní, ale Amálie je docela normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.8.14 06:50

Líbí se mi Žaneta. Už od dětství, co jsem viděla film Přijela k nám pouť :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.8.14 08:06
@samostatnajednotka píše:
Ahoj, chtěla bych vědět, jaký máte názor na jméno Žaneta a nebo Simona? Ty jména se mi líbí, ale setkala jsem se s hodně záporama… Že se takové jméno pro dítě a tak celkově nehodí… :nevim: Je to sice každého věc, jaké jméno dá svému potomku ale já jen tak ze zvědavosti. :-)

Ani jedno se mi nelíbí :?

• Citovat
  • Upravit
19075
7.8.14 08:38

Žaneta je počeštěná podoba v ČR normální tvar je Jana. Nelíbí se mi, stejně jako třeba Šarlota, ale pokud vám ano, neřešte okolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
7.8.14 08:44

Tak nevím, ted jste mě nahlodali, možná to fakt asi není dobrý nápad. Ještě přemýšlím o Karolíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.8.14 09:02

@Lenka 5dětí Vždyť je to hloupost, ohlížet se se jménem na názor cizích lidí. Každému se líbí něco jiného. Žanetek a Simonek teď aspoň není tolik, Karolína je jedno z nejoblíbenějších a nejčastěji dávaných jmen. Mně se třeba Žaneta líbí, moje mamka dlouho rozmýšlela mezi Žanetou a Zuzanou, nakonec jsem Zuzana, ale to spíš proto, že v příjmení „ž“ máme, tak aby se to netlouklo ;)

Edit: jsem si tě spojila se zakladatelkou :D já bych se spíš klonila k té Leoně než Leontýně, ale jak jsem psala výš, dejte, co se líbí vám… neřešte okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
7.8.14 09:05

Ale já měla v merku Leontýnu, Ještě uvidím. Žanetu a Simonu měla zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
7.8.14 09:16

@Lenka 5dětí Až bude dospělá můžou jí říkat Leo, Týno, to je normální ne? Jestli se ti líbí, proč se necháš ovlivnit cizími lidmi to nechápu. Ono totiž na každé jméno se najde kritik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.8.14 09:16

@Lenka 5dětí a proč ne Leontýna, mám kamarádku jejíž malá se tak jmenuje a dá se jí říkat všelijak. v dětství Leontýnko, Týnko, Týno v dospělosti třeba Leo…mmch evokuje mi to film At´ žijí duchové :)

@tutinka píše: Žaneta je počeštěná podoba v ČR normální tvar je Jana. Nelíbí se mi, stejně jako třeba Šarlota, ale pokud vám ano, neřešte okolí ;)

trochu tě opravim, ano Žaneta je počeštělý tvar jména, ale francouzského jména Jeannette http://cs.wikipedia.org/…/%C5%BDaneta nikoli Jana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
7.8.14 09:31

Já tak nějak sama váhám. Před měsícem jsem si byla jistá, že to bude Leontýna a Eliáš. Eliáš zůstal ale s Leontýnou jsem na vážkách. Ale je pravda, že se mi líbí variabilita toho jména. Na miminko Leontýnka je moc hezký. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
7.8.14 09:39

@Lenka 5dětí tak si připrav víc variant a až se narodí, dej to podle hubičky. Já měla připaravené Daniela, Denisa. Nemohla jsem se rozhodnout, až když mi jí ukázali, bylo mi jasné, že je to Denisa. Vůbec se k ní ta Daniela nepasovala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
7.8.14 11:48

Jé Denisku máme doma, je jí 8 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
7.8.14 11:55

Me se libi obe. Simonka je pro malou holcicku hezke. A obe jmena maji hezke zdrobneliny a spoustu variant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze