Jaký tarif pro dite

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13727
4.4.22 21:11

Syn má taky předplacenou kartu od T-mobile a k tomu 1gb měsíčně za 50Kč (taky jsem pořídila za 500 na rok v akci). Používá občas whatsapp mimo domov nebo nějakou hru, kde je potřeba trochu dat. A „šmírovací aplikaci“ taky má. Nicméně skoro žádná data mu to dohromady nesebere, většinou to pak plánovaně vyčerpá sledováním videí na youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
4.4.22 21:14

Koukala bych ještě na kaktus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.4.22 06:58
@Zuzkka píše:
Vůbec jsem se neptala na názor, zda aplikaci ano, či ne. Každého věc..
A jinak.. Když to tak čtu… Samozřejmě ji mám naučenou na prozvonění, ale holt mám obavy, a když bude v „nenadálé“ situaci, tak mě těžko prozovoni, že?

A jak ty poznas z apky, ze je v nenadale situaci? :think: kdyz ji vypadne telefon v autobuse a odejede na konecnou, tak se zblaznis panikou, ale dceri tim nijak nepomuzes. Vis, ja si taky myslela, ze s telefonem v kapse syna budu klidnejsi, vysledkem je akorat fakt, ze kdyz ho zrovna jednou za pul roku shanim, ma vyple zvoneni a stejne se mu nedovolam, takze panika stoupa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.4.22 07:00

Ale ok, beru fakt, ze to tak chces, omlouvam se za OT. Ja jenom ze z te dnesni mladeze rostu. Vcera mi malem do cesty spadla holka se sluchatkama a telefonem v ruce, co se motala kolem 4 proudovky a zdaleka to neni jediny incident. Takze ja, dokud to jen pujde, budu chtit, aby deti mimo domov telefon pouzivaly vyhradne k nutne komunikaci volanim/zpravami. A ta data bohuzel nahravaji tomu, ze dite sleduje soc. site, youtube atd. Kazdopadne mir dusi vsem matkam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák