Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro…a jak jsi spokojená s Teutonií?
Hodně je u nás vídám? Kolik váží?
Katko, mě kočár sestavovali v krámě i s tím předním kolem, ale dalo to pani prodavačce docela zabrat
fortnum píše:
Teď jsem na to koukala, ale je tam ten starý matrix, ten novej je úplně jiný.A při lehu bokem se nejedná jen o matrixe ale úplně o všechy lůžka a autosedačky.Samozřejmě se nemusí vůbec používat.To záleží jen na mamince.
autosedačky klasika se smí poutat jen do protisměru. bokoleh bych zakázala..stejně jako podsedáky.. viděla jsem jednu simulaci a zvedl se mi žaludek. pak se mi sevřel v myšlence, že takhle fakt někdo děťátko vozí ![]()
já to nechápu, Unie kecá do všeho, kecá nám do toho, jak se má vyrábět olomoucký syreček, ale jednotné povinné crashtesty pro bezpečnost dětí nezavedou.. jako mezi námi, považuju za větší nebezpečí - a reálnější - že do mě narazí nějakej „manažer prazdroje“ v autě, než že moje dítě dostane rakovinu z cucání madla u kočárku, na což jednotný předpis je..
omlouvám se za výlev ![]()
Katko
já nestačím zírat.To je trochu divné jednání od Handy ne?? že oni nás sem chodí číst
![]()
zdravíme Handy ![]()
ka-tka píše:
AhojteTak Handy uz ma sportaky!!!! Dnes mi volala pani, ze ma pro mne tu green valley
No rekla jsem ji pravdu, ze kocar uz mam.. a ona, ze uz to vi, at si nemyslim, CR je mala a tech odberatelu moc neni, ze to zjistila podle jmena
![]()
No omlouvala jsem se, i jsem ve ctvrtek psala mail, ze kocar stornuju.
Asi sondovala, jak jsem slusna a jestli reknu pravdu
celestýna píše:
Katkojá nestačím zírat.To je trochu divné jednání od Handy ne?? že oni nás sem chodí číst
![]()
![]()
zdravíme Handy
Denny, s Teutonkou se jezdí dobře, je komfortně odpružená, ale štvou mě ty plastová kola, je to rachot.Co se týče nasazování a sundavání lůžka či autosedačky je peklo.mají to dost složité a mají jiné adaptéry, takže to dá dost práce to pokaždé sundat a nandat.Musím zabrat obouma rukama
v tom hodně zaostává.To Janéčko je oproti tomu naprosto
jednička.Mají unisistém takže nemusíš nic řešit.Sundáš to bez problému jednou rukou.A to je super.Rozdíl v sedáku jsem naměřila pouze 2,5cm -velký rozdíl v tom není.
Holky, ja myslim, ze pani ze Handy nas necte, ona si to zjistila telefonem.......
podle kramu, kterym dodavaji Janecka.
Ale to je jedno. Ja mam svedomi ciste, oni mi nebyli schopni dodat kocar, pokazde to odkladali a tak jsem to poresila jinak.
Vcera jsem trosku pokoumala to kolecko, no kdyz jsem ho rotzocila, tak drhlo- uvolnila jsem to a ted jede krasne.
Jezdila jsem posmeru- zda se mi, ze takhle to jede lepe, nanoznik na kocarku sedi takhle super.......
Opravdu ho doporucuji, neni treba pak ani deka ![]()
Holky jdu Vás potěšit, mám GT3 a v nejužším místě má 27cm, nikdy si na to nikdo nestěžoval a i s fusakem se tam v pohodě vleze 3leté dítě. Je fakt, že se pak rozšiřuje až na 36, ale i tak. ![]()
Dobré ranko holky,tak musím se přiznat,že na kvalitu a hlavně bezpečnost autosedačky jsem vůbec nemyslela.Takže se musím zase hloupě zeptat jestli je autosedačka strata bezbečná?Díky za názory ![]()
Fortnum…na každym kočárku je něco
je teda pravda, že jediná věc, co mě u Jané štve je to odpružení. Jinak jsem se vším 100% spokojená. No, takže jak jsem řekla, na každym kočáru je něco a žádnej není dokonalej. Bylo by super, kdyby si ty kočárky mohli maminky sestavovat sami podle přání, co tam chtějí mít
.
To by asi výrobci koukali co
![]()
Ahoj, strata dopadla v testech dobře.Toho se bát nemusíš. Koupila jsi dobře.
Jen nesmíš potkat na dálnici hovado kterej tě vytlačí ze silnice jen proto žes ho omezila v jízdě jako se to stalo nedávno.Nebejt takovejch
volů bylo by nám hej a nemuseli bychom se nervovat z autosedačkama.
.....no jo, je fakt, že já se na silnici bojím hlavně těch magorů kolem ![]()
No já ještě žádný kočárek ani autosedačku nekoupila.Mám termín v červenci takže ještě vybírám.Stále řeším nové janéčko,ale vzít si hlubokou korbičku z loňské kolekce,protože je širší ![]()
Holky … prosíííím poraďte ![]()
Měla jsem objednanou korbičku z nové kolekce tu růžovou nebo tu fialkovou, ale teď mi volala paní, že do léta nejspíš nebudou, že jestli bych si nechtěla vybrat mezi molten red a calm blue … na živo jsem je neviděla a vy některé už jo, tak mi prosím řekněte svoje názory. Má to byt pro holčičku a na léto, takže ten nánožníček nehraje až takovou roli. Paní tvrdila, že ta modrá není vyloženě klučičí a abych pravdu řekla, tak tím, jak je tam vevnitř takový ten vzorek, tak by se mi možná i líbila víc než ta červená … tak ![]()
Ahoj Ellanis
, trochu mě žďuchni, jakou růžovou a fialkovou myslíš? Možná korbička Molten Red by mohla vypadal dorůžova? Já mám sporťák Molten Red a Denny má soupravu Calm Blue. Podívej se do alb, obě tam máme fotky. Ten podhlavníček v tom modrém má takové kytičky, že to zjemňuje a pásl by mi i na holčičku. Ten co mám já je klasická vínová barva a podhlavníček má takový obrázek medvídka, či co to je? Já bych si na holčičku vybrala mezi těmito dvěma Molten Red. ![]()