Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProIvul ne ne, kupovala jsem v obchodě jen jednou v Praze a vyšlo to draž než když jsem si to nechala dovezt…objednavam vždy přes MMB,většinou beru jen od pani kterou už mám ozkoušenou a jsem spokojená, vyjímečně se mi stalo, že by něco nebylo co jsem si objednala..ted jsem teda podzimní vzala ještě od jiné paní protože příjimala objednavky jako první , už začátkem června, tak jsem na to zvědavá jak dopadni tam. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… tady beru nejraději a nejčastěji. Občas od nich vezmu i H&M co je potřeba a je to v jednom balíčku.. mě vyhovuje , že platím až za dodané zboží, jinak hodně se platí předem a když zboží pak neni takpeníze vracejí ![]()
berushko díky,já na to kouknu,hodně dám na to když je někdo spokojený protože je taky hodně nepoctivých prodejců a nerada bych se někde spálila,ještě jednou dííííky
![]()
Berushko, taky děkuji za tip, už jsem se tě dřív chtěla zeptat, kde objednáváš, protože žádné nextovské české oficiální stránky jsem nenašla, tak teď už mi je to jasné ![]()
Ivul nemáš za co
Marta se Simčou jsou moc milé a ochotné, vážně mi vždy sehnali i téměř vyprodané zboží v které jsem už nedoufala
Našla jsem i pani co má už libru za 31, platbu předem ale už jsem zvyklá brát odsud ![]()
jo a ještě když jsem něco sháněla v nextu v kamennem obchode tak jsem nikdy nesehnala co jsem chtěla, vždy bud nebyla velikost nebo nebylo vůbec zboží, když jsem doobjednala přes net přišlo mi vše,a brala jsem jen trojpack triček v praze a když jsem si to pak přepočítala tak jsem měla libru za 40 kč bleeee…většinou beru libra 32, 33…takže v obchodě max pokoukám ale už tam nic nekupuju ![]()
Market jeden obchod co posila přes net je tady http://www.nextik.eu/…6-12-18-msic ale nikdy jsem nebrala, nikdy nemeli vic nez dve veci co jsem potrebovala… a řes mmb mi prijdou cenove levnejsi a i s levnejsi postou
ale obcas taam nakouknu co tam maji ![]()
Tak jsem rodinku nahnala večer po výletu na palouk a tady to máš. Kdybys potřebovala ještě něco jiného nebo přeměřit, řekni.
Fotky jsou očíslované a snad jsem trefila to, cos potřebovala a jestli je chceš větší, hoď mi do SZ mail:
1-bouda je cca 2× větší, než u klasických kočárů, takže okénkem je vidět jen zadek zad, dítě má přes to stříšku normálně nad hlavou a nesvítí na něj ještě díky kšiltu upředu
2-bouda jde skoro celá překlopit, na přeběhnutí při dešti nebo slunci se schová skoro celé dítě a nepotřebuješ na kratší vzálenosti rozbalovat pláštěnku a pak ji zas sušit a skládat, pro mě super hlavně při ležení - dítě nic nerozptyluje, protože moc nikam nevidí a slunce na něj nesvítí ani z boku
3-okénko je nízko, nesvítí tam
4-tady je vidět, že slunce by muselo být opravdu hodně nízko, aby svítilo okénkem dovnitř při plně sklopené boudě (pokud se tak třeba k večeru stane, boudičku jen o něco posunu-odklopím a stále stíní víc než dost)
5-tady je vidět, že při otočení po směru jízdy se musíš trošku sehnout a na dítě vidíš a zároveň na něj nesvítí jako u Slalomů s celou jednou částí boudy průhlednou.
Bouda má polohování snad po centimetru, takže si ji sklopíš/odklopíš jak potřebuješ.
ivulik123 píše:
Háto.moc prosím o foto,děkuji![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat. Chci si koupit ten žlutý Jané Slalom Pro 2011. Jaké hluboké korbičky k tomu můžu vybírat? Můžu jít i do předchozích kolekcí? Sporťák chci nový, hlubokou korbu bych ráda koupila z druhé ruky. Děkuji za odpověď a omlouvám se pro vás znalce za blbý dotaz.
Teď jsem našla, že kočár lze kombinovat s lůžkem Auto Carrycot Pro, autosedačkou Strata, Rebel Pro nebo Matrix Pro. Jenže většinou v inzerátech prodejci typ neuvádí. Třeba jen rok.
Háta_x píše:
Tak jsem rodinku nahnala večer po výletu na palouk a tady to máš. Kdybys potřebovala ještě něco jiného nebo přeměřit, řekni.
Fotky jsou očíslované a snad jsem trefila to, cos potřebovala a jestli je chceš větší, hoď mi do SZ mail:
1-bouda je cca 2× větší, než u klasických kočárů, takže okénkem je vidět jen zadek zad, dítě má přes to stříšku normálně nad hlavou a nesvítí na něj ještě díky kšiltu upředu
2-bouda jde skoro celá překlopit, na přeběhnutí při dešti nebo slunci se schová skoro celé dítě a nepotřebuješ na kratší vzálenosti rozbalovat pláštěnku a pak ji zas sušit a skládat, pro mě super hlavně při ležení - dítě nic nerozptyluje, protože moc nikam nevidí a slunce na něj nesvítí ani z boku
3-okénko je nízko, nesvítí tam
4-tady je vidět, že slunce by muselo být opravdu hodně nízko, aby svítilo okénkem dovnitř při plně sklopené boudě (pokud se tak třeba k večeru stane, boudičku jen o něco posunu-odklopím a stále stíní víc než dost)
5-tady je vidět, že při otočení po směru jízdy se musíš trošku sehnout a na dítě vidíš a zároveň na něj nesvítí jako u Slalomů s celou jednou částí boudy průhlednou.
Bouda má polohování snad po centimetru, takže si ji sklopíš/odklopíš jak potřebuješ.ivulik123 píše:
Háto.moc prosím o foto,děkuji![]()
holky já včera ještě brousila na netu a koukala po jané revers a našla jsem na bazoši paní které prodává funglovku nové Jané sporťák v limetce,pouze vybalený na focení,dostali od rodičů a asi ho nechtějí tak ho prodávají cena 9900kč,odkaz sem nedávám raději
kdyby to třeba někomu vadilo,já jen že tu někdo psal že by měl zájem o tu limetku, ![]()
ivul to je hezka cena ![]()
Janin myslím, že by ti určite na podvozek měli pasovat všechny korbičky od roku 2007, někde jsem četla že i od roku 2005 ale to jsi nejsem fakt jistá !!! ale korbičky roku 2009 pasují určite to má kamarádka a předchozí kolekce by měli být dělaný stejným systemem ale měla by mít ta korbička označení pro - to je označení že máš už v korbě zabudované adaptéry. Kolekce 2010 taky pasují ale na to pozor - jestli budeš mít mimčo přes zimu ještě v korbičce tak kolekce 2010 je má poměrně maličké..
Já dneska opět koukla na bazoš paní prodává krásnou korbu Concord proton,je fakt úžasná modrá jako nebe,já bych jí třeba i koupila jenže co já vím co mám v bříšku
ještě dva týdny auuuu to asi nevydržím, ![]()
Ivulik: Rádo se stalo. Vim, jak jsem pátrala já, než jsem si ho koupila. Naštěstí u nás pak Reverse měli v obchodě, tak jsem měla kde vyzkoušet usadit dítko a pojezdit.
Dapp: Volala jsem do toho našeho obchodu a paní mi řekla, že na limitovanou edici nejspíš neseženeš náhradní, ale že by to zkusili vytelefonovat s dovozcem. A poradila, že si máš objednat potah z klasického Slaloma, ten tam prý pasuje a lze ho samostatně objednat. Tak třeba jsem ti pomohla…
Janinko: doporučuju zkombinovat s hlubokou korbou Concord Proton (ještě dělají Stratu, ale ta je menší.) Proton je obřích vnitřních rozměrů (cca 86cm oproti Jané korbě z kolekce 69cm), je kompatibilní s podvozkem Jané (stejný výrobce) a funguje i jako autosedačka. Sama to tak udělám u druhého dítěte. Na webbazaru je těchhle korbiček celkem hodně.JaninkaKelt píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat. Chci si koupit ten žlutý Jané Slalom Pro 2011. Jaké hluboké korbičky k tomu můžu vybírat? Můžu jít i do předchozích kolekcí? Sporťák chci nový, hlubokou korbu bych ráda koupila z druhé ruky. Děkuji za odpověď a omlouvám se pro vás znalce za blbý dotaz.Teď jsem našla, že kočár lze kombinovat s lůžkem Auto Carrycot Pro, autosedačkou Strata, Rebel Pro nebo Matrix Pro. Jenže většinou v inzerátech prodejci typ neuvádí. Třeba jen rok.
http://www.detske-kocarky.cz/…mPro_P02.jpg
Příspěvek upraven 20.07.11 v 11:34
Holky, jste zlaté, asi budu shánět ten Concord. Děkuji za rady.
A autosedačku ION ke kočárku Concord Fusion taky připnu na podvozek Jané Slalom Pro 2011?
JaninkaKelt píše:
Holky, jste zlaté, asi budu shánět ten Concord. Děkuji za rady.