Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proivulik123 píše:
Culie takže nakonec fakt zvítězila ta limetkaJá pořád koukala po tom modrém Calm blue a minulý týden jsme se dozvěděli že čekáme holčičku tak teď mám dilema jakou barvu vybrat
Culie píše:
tak už ofiko patřím sem mezi vás,už máme doma kočárek žlutou limitku…je krásnej…už se těším až s ním vyrazíme
Culie píše:
jj zvítězil…mám ráda veselé barvičky…a z těch 4 co jsou na výber,to pro mě bylo nejlepší řešení…ivulik123 píše:
Culie takže nakonec fakt zvítězila ta limetkaJá pořád koukala po tom modrém Calm blue a minulý týden jsme se dozvěděli že čekáme holčičku tak teď mám dilema jakou barvu vybrat
Culie píše:
tak už ofiko patřím sem mezi vás,už máme doma kočárek žlutou limitku…je krásnej…už se těším až s ním vyrazíme
Jsem tu zpet ,slalomačky
ješte sem se stale nerozhodla,jaky vlastne kocar mam koupit.Mužu poprosit ješte o jednu radu ? Když Pro se sklada komplet cele i s korbou,tak jde tam vubec sundat potah na vyprani?
No a za druhe, je to jen muj pocit nebo PRO je lehci vahove a taky na ovladani než REVERS ?
Uvazuji,že vemu Jane na vychazky,ale abych jej teda kvuli vahy nemusela furt taha z kufru ,tak si rovnou dokoupim hned golfky,ktere bych stejne koupila pozdeji. Jenze nechapu proc vetšina tech golfek dneska ma ten fixni dil na nohy,takze i kdyz dite spi ma nohy smerem nahoru !!!Libi se mi NUNA PEPP ,akorat zas nejde do lehu ! No des , ty kočary, jednou me z toho klepne pepka,fakt.
No reknu vam,je to fuška dnes koupit kočar!!!
tinkapletinka píše:
Jsem tu zpet ,slalomačkyješte sem se stale nerozhodla,jaky vlastne kocar mam koupit.Mužu poprosit ješte o jednu radu ? Když Pro se sklada komplet cele i s korbou,tak jde tam vubec sundat potah na vyprani?
No a za druhe, je to jen muj pocit nebo PRO je lehci vahove a taky na ovladani než REVERS ?
Uvazuji,že vemu Jane na vychazky,ale abych jej teda kvuli vahy nemusela furt taha z kufru ,tak si rovnou dokoupim hned golfky,ktere bych stejne koupila pozdeji. Jenze nechapu proc vetšina tech golfek dneska ma ten fixni dil na nohy,takze i kdyz dite spi ma nohy smerem nahoru !!!Libi se mi NUNA PEPP ,akorat zas nejde do lehu ! No des , ty kočary, jednou me z toho klepne pepka,fakt.
tinkapletinka píše:
Jsem tu zpet ,slalomačkyješte sem se stale nerozhodla,jaky vlastne kocar mam koupit.Mužu poprosit ješte o jednu radu ? Když Pro se sklada komplet cele i s korbou,tak jde tam vubec sundat potah na vyprani?
pere se to v pračce na 30, sundat to normál jde, je tu diskuze a holky psaly, že se to pere v pohodě
Aha tak ted koukam,ze 2011 už ma i do lehu coz tady na tom neni http://www.youtube.com/watch?…
Snad se mi dnes podari vyrazit do obchodu a rozhodout se konecne!
Zatim stale vede varianta PRO + Nuna a rika se,kdo prebira prebere a ze prvni rozhodnuti je vždy nejlepsi ! Tak se ozvu jak jsem dopadla. Dekuji vsem za pomoc ![]()
Určitě vybereš dobře, tuhle variantu mám taky a jsem spokojená…
![]()
Holky ja se jeste nerozhodla
No taky je to asi i tim,ze sem neprodala tu svou trojkombinaci,tak ted to vazne na financich. Mezitim mi kamoška doporučila at kouknu na tenhle,že je strašne lehky,ale oproti Janečku ma jen 2kg mene a nelibi se mi tam ty barvy ! http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
Co rikate ?
tak za mě nee,ale jen z důvodu že se mi nelíbí jinak nevím nic o té značce ABC
tinkapletinka píše:
Holky ja se jeste nerozhodlaNo taky je to asi i tim,ze sem neprodala tu svou trojkombinaci,tak ted to vazne na financich. Mezitim mi kamoška doporučila at kouknu na tenhle,že je strašne lehky,ale oproti Janečku ma jen 2kg mene a nelibi se mi tam ty barvy ! http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
Co rikate ?
Tak váhově je na tom stejně jako Jané-limit… jinak si nejsem jistá, že jdou polohovat záda??? A kola nejsou nafukovací.
Ale koukni do diskusí, určitě o něm nějakou najdeš.
No zdravim vsechny po delsi odmlce.Mela sem tu rodinu a tak nebyl cas na kocarky. A navic me navrtali abych si koupila radeji starsi nez novy za 11.000,– ! ![]()
Tak bych mela teda na vas opet dotaz jaky je rozdil mezi 2011 a starsimi roky treba 2010 a 2009 ? Co mi doporucite ?
V roce 2010 se dělal jen ten otočný, reverse. Ale 2009 a 2011 jsou úplně stejný, jen 2011 má jiný materiál. Jinak funkčně, velikostně i váhově jsou stejný… Jestli vyloženě nejsi nějaký maniak do kočárků a nevadí ti použitý, tak bych koupila ten starší model od někoho. Nebo jestli se dá sehnat levněji nový, ale to asi ne.
už víc jak týden mám doma jané slalom limited v černé barvě a nemůžu se na něj vynadívat. měla jsem jané slalom 2007 na prvního syna tak i teď jsem se nerozmýšlela a byla to moje jediná volba. do staršího bych nešla, může mít nějakou chybu, což janéčka po delší době používání mívají…ale za mě slalom je 1*