Japan style - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
princess55
24.8.13 15:06

Nikdy viac. Čakala som 2 mesiace na tovar. Rifle kratke, tak pre dieťa a veľkosť prišla o číŕslo menšia. Šaty úplne iné ako som si objednala. Ulakomila som sa na dobrú cenu. Keď tak budem objednávať len cez japanfashion.cz a nie eu. S cz mám dobré skúsenosti, len cena je vysoká + poštovné. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Barunka 0998
7.11.13 18:46

Kamarádka si objednávala minulý rok okolo září 2 mikiny a tričko.2× platila poštovné protože jí napsali že nic nepřišlo. Když nakonec zboží dorazilo obě jsme nevěřili co to jsou za otřesné hadry! Mikina jako by byla právě vytažená z pračky materiál tenký po jednom vyprání žmolky no prostě hnus..! a největší perlička? přišlo jí to až po Svátcích (y) NEOBJEDNÁVAT! zbytečně vyhozený peníze :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
princess55
12.11.13 07:35

Ja som tovar vrátila a po niekoľko násobnej výzve mi naozaj konečne peniaze prišli na môj účet. Žiaľ zabalenie tovaru a poslanie ma vyšlo na ďalších 8€, ktoré mi samozrejme vrátené neboli…

• Citovat
  • Upravit
1419
30.11.13 20:08

Holky ja jsem si teda objednavala z japan-fashion.eu asi 3 saticky… ty prvni mam jako tuniku a to merim 160cm ale zbyle dve jsou luxusni a material taky good… takze to je asi kus od kusu :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.4.14 19:09

http://www.ebay.com/…141186684983?…

máte někdo tohle tílko? strašně se mi líbí, ale trošku se bojím, co mi přijde, už jednou jsem se od nich spálila a došel mi šílený hadr… tak by mě to zajímalo, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák