JARŇÁTKA 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
23.6.08 12:45

petrusho děkuju za pochvalu kočárku, ve městě nepotřebuju krosit :lol: No s těma babmičkama je to těžký, něco se snažís dítě naučit, pak nastoupí babi a je po všem, drezura padá :?
Tak sis to včera užila, jo? To je fajn :wink:

Kačka právě leží v postýlce a povídá si, jsem zvědavá, kdy usne, chce si ji vzít odpoledne babička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.6.08 21:01

Ahojky :wink:

Omlouvám se že jsem tu tak dlouho nebyla, ale nestíhám ani BC. Je krásně a tak jsem furt venku.

My jsem měli Jane slalom a já hloupá ho prodala, protože mi vadilo, že nejde přehodit rukojeť :roll: teď už mám jenom golfky a jeden teréní kočárek. Tady musíme mít něco z velkými koly jinak se nedá nikam jít. O bruslení se mi zatím může jenom zdát :( a jak bych moc chtěla :roll:

Dneaka jsem zjistila, že se tchýně pěkně přetvařuje když je na mě jako med, hodně ji vadí jak vychováváme Nikolku, teda že ji vychováváme tvrdě a chceme aby poslouchala. Prý dítě ve skoro čtyřech letech ještě není schopné poslouchat rodiče a rodiče by měli dělat to co chce to dítě :? čím mě teda docela naštvala a měla jsem bojovnou náladu :twisted:

Tady vám hodím foto z dnešního koupání, ať víte trochu aspoň jak ti moji draci vypadají :wink:

http://www.baby-cafe.cz/…37770057.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
24.6.08 21:24

Ahoj Saal , tak je vidět, že názory mladší a starší se značně liší. víš já a manža se snažíme už teď Tinu vychovávat, říct co ano, co ne. A trochu ji i usměrňovat, ale tchýně také tvrdí, že ji toho hodně zakazujeme. ( příklad: mast na ruce-proč ji ji nedovolíme brát do ruky, když ji chce- naše zdůvodnění: pořád si ji strká do pusy, ví jak se otvírá a občas si ji vymáčkne i do pusinky)_to je asi pro tchýni slabý důvod.(co by se mohlo stát si neuvědomuje).A je toho spousta. Třeba, že si pláčem nemůže vynucovat…
V neděli hlídala tchýně Tinu 3 hodiny. Druhý den chtěla Tina celé dopoledne na ruce - se chovat a já jsem zhola nic neudělala. Já bych ji to potom přála- nic člověk neudělá.
Měla jsem s tchýní vždycky dobrý vztah, ale co se malá narodila je to horší a horší.
A co ji teda nemůžu pořád odpustit, když se Tina bouchne a já ji vezmu na ruce než se uklidní, tak tchýně přiskočía bere mi Tinu z ruky. Tak nevím, kdo je máma… Já myslím, že už by si to měla uvědomit. Udělala to poprvé a já jsem se nemohla z toho šoku ani vzpamatovat. Podruhé už domne vjel šok… atd.
Jinak je fakt krásně a ten slalom bych ti teda záviděla, i když jak už jsem psala pro mne nepraktický. Ale když jsme kupovali sporťák měla jsem vyhlédnutý Jané nomad mariňák, ale manža prostě nemohl zkousnout tu cenu. Tak jsem musela slevit a vybrat si zopu fusion. No dá se, ale ne na túry- je tak do města.
Já vím jak ti je. A ve 4letech, které má vaše Nikolka je to výchova, kterou i já schvaluji. Já jsem byla také vychovávána přísně. A jsem tomu ráda.

Holky jak se vkládají ty fotky? Sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.6.08 21:43

Petrush - fotku vložíš tím že ji musíš mít někde na internetu a potom na ni klikneš pravým myšítkem a ve vlastnostech zkopíruješ cestu a tu vložíš do příspěvku kde před i za bude .
Nojo ty tchýně si člověk asi nevychová :roll: máš štěstí, že s ní aspoň nebydlíš :wink: já se někdy musím hodně držet abych ji něco škaredého neřekla :oops: ale zase nám kdykoliv pohlídá a vím že s ní jsou opravdu v dobrých rukách, ale poslední dobou je raději bereme všude sebou, protože potom se s Nikčou nedá domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
24.6.08 22:10

saal tak s tou tchýní tě plně chápu hlavně v tpm, že je nejdřív jako med a pak je všechno špatně. Ta moje je jako med na mě i na mou snachu, pak když tam snacha není, tak ji pomlouvá, tak radši nechci vědět, co říká za mými zády :roll:
S tou výchovou s tebou taky souhlasím, já hodně věcí zakazuju Kačce už teď, občas slyším že jí nic nedovolím (i co se jídla a hlavně sladkostí týče) a dožaduju se toho, aby co řeknu já, bylo svatý, samozřejmě u tchýně to skřípe, dělá schválně opak :evil: Občas se do ní pustím, onaa se na chvilku uklidní a za čas to udělá znovu.

petrusho jak budeš mít zkopírovanou tu adresu obrázku, tak klikni na img co je nad tím psaním příspěvku, vlož tu adresu obrázku a zas klikni na to img.

Jinak dneska u nás bylo škaredě, pršelo, odpoledne se trochu vyjasnilo, ale teplo moc nebylo, těšila jsem se že budem s Kačkou u našich, koupili takový brouzdaliště, no tak jindy. Zítra snad bude už hezky, chystáme se na venkovní bazén, ale máme náhradní plán, krytej bazén :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
24.6.08 22:16

saal dívám se na tu fotečku, máš krásný děti :) Vypadají v té vodě moc spokojeně, ani se nedivím, jestli u vás byl zas pařák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
24.6.08 22:50

Holky díky, tak já se při chvíli budu také snažit něco vložit.

Saal ondrejka to řekla dobře. Máš krásný děti a dvě, doufám, že nám také vyjde páreček, ale kdyby to byli dvě slečny, taky se nebudem zlobit. Hlavně bychom nechtěli jedináčka. Ondrejko , já zírám snacha? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
25.6.08 09:06

Krásný ráno :)

petrusho :oops: :lol: ale pochopilas mě, ne? :lol: ale normálně mi to vpadlo 8O a nemůžu najít to správný slovo 8O Už bych měla asi s tou mateřskou skončit, nebo úplně zblbnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
25.6.08 09:31

Ještě že mám tu ségru, co není na mateřské tak dlouho, takže švagrová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
25.6.08 09:33

Ondrejko já myslím, žes myslela švagrovou?Ale i tak, já vím, co myslíš a je možné, že to samý dělá tobě. KAšli na to, radši na to nemysli. Vždyť my se snažíme pro naše děti o to nejlepší.(i když jim občas něco zakazujeme.) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
25.6.08 09:35

Vložila jsi příspěvek dřív. Vždyť jsem říkala, že píšu jak hlemýžď, ale myslela jsem si taky švagrová.
A na mateřské občas člověk trochu blbne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
25.6.08 11:32

Petrusho no to máš pravdu s tím blbnutím, proto jsem chtěla původne drhý dítě až tak za 5let po prvním, že půjdu mezitím do prce, ale teď nevím, jestli do toho nejít hned… Nebo možná že by byla Kačka jedináček? Nějak se nemůžu rozhodnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.6.08 13:32

Ahojky :wink:

Teď se přiznám po těch zkušenostech co s němi mám, že bych do druhého asi nešla tak brzy :oops: Nika je hodně žárlivá a někdy je to s němi dost obtížné :roll: ale Lukášek je zlatíčko a jsem moc ráda že ho mám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
25.6.08 14:12

saal no já bych chtěla aby byly od sebe max 3roky, nebo teda tak těch 5-6let, ale zatím mám na obojí čas na rozmyšlenou, takže klidně ještě můžu váhat :wink:

Jak se Kačka vzbudí, tak asi pojedem do Chropyně na bazén, když je takovej hic http://i.dama.cz/s/e434.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.6.08 20:15

Ahoj holky, kde jste? 8O My se furt couráme někde po venku, zítra jedem k jedné babičce a pozítří ke druhé, tak vám přeju krásnej víkend :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí