Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja se citila netehotne cele minule těhotenství, jen ten pupek to trochu kazil
nevolnosti moc nebyly, jen jsem porad behala na zachod a jednu dobu nemohla maso.
A je z toho zdravej kluk
U nás bylo trošičku dilema, jestli Róza nebo Anna…ale Roza je jasny vítěz. Bude to spravedlivý…Matěji, proč Tě holky nechtěji…a…Koza Róza…tedy pokud to bude holčička…kluka jsem chtěla Honzíka/Jendu a to u nikoho neprošlo. A doufám, že mě žádnej pinďa na ultrazvuku nepřekvapí ![]()
Matěje mám v podstatě taky vymodlenýho a vyleženýho, málem se prodral na svět na konci 5.měsíce, takže jsem pak dlouho ležela u Apolináře, abych ho udržela. Jen doufám, že teď to dáme do 9.měsíce a doma a ani si nechci představovat ty moje pánský telata samotný doma, nejsem si jistá, že by se do týhle domácnosti dalo z nemocnice s radostí vrátit ![]()
@Lambisko aha no tak to ti toho pověděla hodne
ta moje mi zase dává tolik informací ze si z toho půlku nepamatuji jen co vyjdu z ordinace ![]()
@Luciii79 Je to holka (4roky) a kluk (3roky). Jsou u nás ob týden. No nejvíc se bojim, jak to budu zvládat až přijde mimčo…No budu muset. Snad se nezbláznim. ![]()
@Ayisha26 Já taky vycházim z ordinace a vim toho minimum, protože si to nepamatuju. Mám takovej záhadnej obrázek z jednoho ultrazvuku, když byl zrovna špatně vidět a dodnes nevim, kde je hlavička a kde trup, i když mi to doktor řikal.
![]()
@Luciii79 ja mam doma Amálku a ted když by to byla holka tak by to byla taky Rozárka. Ale prý je to klučík kTerezou bysme strasne chtěli. Prý urcite kluk. Je fakt že to byli na utz i krasne vidět. Takže to bude Lukášek ![]()
@Adeelka93 no dvojče, čekám na tebe
koukej dát večer vědět jak jsi dopadla
my jsme totálně zdravoučcí a bez rizik jupíííííííí
![]()
@Denina01 Holkyyy, my jsme taky zdravoucky, vse vyslo naprosto negativni! Mame 6,61 cm od zadecku k hlavicce, chodidlo meri 1,5 cm a jsme na 90% chlapaaak
Jsem tak stastna! A jsem moc rada, ze vam vse vyslo v poradku
Vite pohlavi? ![]()
@LiborovaKacka juuuu,tak to má být pozitivně naladěná bys měla odcházet od každého dr.juuu dalsi pinda, naši kluci ale potřebuji i nevěsty, tak sup sup ale voní si chlapy počkám. s mužem jsme taky o tři roky,Hihi.ja kontrola až 4.10,bebebebe
@Adeelka93 moc gratulujuuu
jen tak dál
ty se máš, že už víš pohlaví..my jdeme na další kontrolu 17.10, tak doufám, že už se nám taky ukáže v celé své kráse ![]()
@Klorindella Dekujeme moc
Nu, krasne se nam ukazal, pindik ma pry 2mm
Me dalsi kontrola ceka take za ctyri tydny, 20.10. Jen at ti nasi broucci hezky rostou ![]()
Ahoj
moc gratuluji na mě vykoukly v úterý a pořád jsem tomu nemohla věřit tak jsem si těch testů udělala asi 8
a pak jeden speciální digitální a ukazalo se že fakt nekecaj.
@Adeelka93 gratuluji Adelko, moc ti to přeji. Klucik je super
. Jsem zvědavá na nás za týden
@Adeelka93 jé tak to je super
gratuluji ke kloučkovi
náš prďous sice měří 9 cm ale odmítal nám ukázat co tam dole má
takže pořád věříme že je to ta naše stydlivá holčička. Za to teda úplně nádherně na nás mával, taťka si utřel i slzičku, pak mi teda tvrdil že se mu chtělo smrkat, ale z očí asi těžko že jo
jééé to jsem tak ráda že jsou všichni v pořádku
![]()