Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucie486 Tolik
to je teda pálka
No při dceři jsem byla 2× na odběru placenty a 1× na plodovce, pak jsem z toho měla 2× zánět dělohy, tak se tomu chci teď vyhnout, ať mají dvojčátka v bříšku klid
Naštěstí mám teď dobrou doktorku a jdu na kontrolní ultrazvuk za 14dní, protože při prvním screeningu mi vyšla špatně krev…edw. syndrom, ale to bylo i u malé a je v pořádku, kvůli tomu do mě furt rýpali…
Ty čekáš první miminko? ![]()
@kanka80 Jo jo, bude moje první. No mně screening dopadl dobře, ale bylo to asi jen na Downa. Na tripple testy mě ani neposlal. Takže doufám, že je vše ok. Proto jsem koukala i na tyhle rozbory krve, ale ty ceny mě vážně odradily.
U toho screeningu dělá hodně ten parametr věku. Při stejnejch výsledcích krve jako máš ty, ale nižším věku, by to třeba vyšlo mnohem příznivěji. Hodně často je to dítko zdravý i když tam něco vyjde špatně.
@maty1983 jee,ty jsi z Chrudimi? Já tam do nedávna bydlela. Teď jsme se přestěhovali do Nových Hradů, koupili jsme starší baracek. A k dr chodím do Skutče k Remesove. Na screening Chrudim
Holky, já vám moc přeji, že máte už první screening za sebou. V kolikátém rozmezí týdnů se na něj chodí prosím? Já jsem teprve teda v 11 týdnu
ale v pondělí jdu na kontrolu, tak abych byla už předem informovaná, děkuji ![]()
Tak dneska jsem byla na kontrole. Vše v pořádku jsem 9+5 12. jdu na genetiku. Dokonce je ještě o 5 starší…pěkně povyrostl..byl to nádherný pohled..jak buší lo srdíčko a viděla jsem celé miminko
A já se tak bála:)
@danytek.hor ja jsem bydlela ve skutci, pred rokem jsme se odstehovali, ale gyndare a zubare mam porad v tam
Ahoj Holky, na prvním ultrazvuku m dr řekl, že jsem v 5tt ačkoli to neodpovídá dle MS. ale už jsem zarazila myšlenky na špatný vývoj atd. prostě jsem těhotná míň než jsem myslela. Ale také mi řekl, že mám cystu. Víc nic. Já se ani nezeptala co s tím. může to udělat nějaké komplikace? Na cysty jsem nikdy netrpěla. Díky za odpověď
@Soňa89 Ahojky
Já jsem na tom úplně stejně
Dneska 14+1 a TP 28.3. Jen 2.screening mám 8.11. A už víte, jestli to bude kluk nebo holka? ![]()
@Denina01 Juhuu, to teda jsem
Jakpak Ti je, vse v poradku?:)
Holky, chodite na nejaka cviceni? Ja si ted dala prvni trimestr pauzu od fitka, ale uz mam chut jit zase cvicit… Jen lehka chuze na pase, cviceni rukou, protahovacky na mici… Co myslite? ![]()