Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adeelka93 vše úúplně v pohodě, až n tu chřipajznu co mě tedka dostala, ale s tou bojuju jak lev co ty? Já jsem četla že je dobrý hula hoop, mám ho teda i doma, ale ještě se radši zeptám gynďáka jestli to nečemu nevadí
jinak na sport moc nejsem takže se do toho nehrnu
každopádně bych se radši na každej sport zeptala doktora ![]()
@Adeelka93 no jako exot tu jsem asi ja
sice mi je taky 22 let ale čekáme druhé
poprve jsem otěhotněla v 17ti a v 18ti porodila naší dcerku. Ted čekáme chlapecka. ![]()
Příspěvek upraven 28.09.16 v 08:07
@Ornwen ahoj, tak to máme ale opravdu úplně stejné..já akorát naopak, podle MS 27.3. a podle utz 28.3…
kolik ti je a odkud si? taky první? a víte co to bude?
@LiborovaKacka jj už nám to řekli minule na sreeningu, že na 90% holčička
ale když jsem byla včera u dr. tak mi zas říkala, že ať se na to tak neupínáme, že klitoris holčičky je v této době velký jako pindík kluka, tak že by to tak jednoznačně neviděla.. tak uvidíme
a kolik že ti je? mě 27 a jsem okres Žďár nad Sázavou. a vy čekáte kluka viď?
@maty1983 tak to je náhoda
já dřív bydlela kousek od Skutče, v Hneveticich
@Soňa89 mně je 31 a bude to už druhý. Jsne z Prahy. Co to bude ještě nevíme. Nejdřív typovala holčičku a pak zas že kluk. Jednoho kluka už máme a já bych ráda druhého.
@danytek.hor : to je vtipný, my máme kousek od Skutče chalupu.
@darlin.n Jee, tak to budes mit rychle „splneno“
A budes porad krasna a mlada mamina ![]()
@Soňa89 Mě je ještě chvilku taky 27 a jsem z Olomouce. Jj, my čekáme kluka. Dvakrát nám to potvrdili, tak už s tím víceméně počítáme ![]()
Mě je 28let a při odběru krve mi brala sestřička 4ampule a je to me 3tehu z prvního tehu mám dceru a druhé se nepovedlo došlo k zamklemu tehu a to sem čekala dvojčata.. teď jsem 11+2 a na kontrolu jdu 6.10. a snad je vše ok stale
@danytek.hor ja tam bydlela 8 let, pracovala jsem v Chrasti u Chrudimi. Mam to tam rada a casto se vracim
Mě je 31 a stále se mi stává, že po me chtějí občanku.. a čekám první, zítra me čeká screening za který jsem zaplatila 2000kc, asi vysokohorská přirážka
. Krev mi brali před třemi týdny, tak věřím že to bude OK. @Adeelka93 chodim na tehu jógu tři týdny a je to super, moc mi to pomáhá se zrelaxovat a protáhnout se.
Mne je 33 a doma mam 2 holky (9 a 1,5) a 1 chlapecka ( 5 ). Vsechny predesle porody byly nepostupujici, tak ted uz by to mohla byt konecne ta vysnena rychlovka ![]()
@Adeelka93 no dvě a konec. Minimálne na deset let
možná pak ještě do třetice až mi tyhle odrostou ![]()