Jarní očista těla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kikinka01
25.2.21 17:33

Jak dlouho by tady ta změna nebo detox měla trvat?

• Citovat
  • Upravit
63
27.2.21 21:05

Chtěla bych se začátkem jara zkusit nějaký detox, poradíte nějakou osvědčenou detoxikační kúru? Nejlépe něco přírodního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
3.3.21 19:10

Já se na jaře pravidelně snažím nějak detoxikovat. Používám teď třeba reduxil, abych i trochu zhubla, jelikož léto je za tři měsíce, a tak bych ráda nějak vypadala. Tohle mi přijde asi jako to nejlehčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
3.3.21 19:41

@Emma.Veh Taky se snažím zkubnout, o reduxilu už jsem četla na jiné diskuzi, tak se na něj asi podívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.21 22:20

Mně se osvědčila Neera detox kúra z Daru z přírody je čistě přírodní a pročistí celé tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
27.3.21 05:34

A jaké máte výsledky s tim Reduxilem? Není to jen podvod a tahání penez z lidí? Děkuji za odpověď, D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13237
27.3.21 05:40
@HadekTana píše:
Chtěla bych se začátkem jara zkusit nějaký detox, poradíte nějakou osvědčenou detoxikační kúru? Nejlépe něco přírodního.
Úplně přírodní je odvar z kopřivy. To se dá použít i na oplach vlasů stejně jako listí z břízy. Kopřiva čistí krev.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.4.21 20:10

@drobek.alca To vypadá dobře, zhubla jsi přitom něco? Čaj z kopřivy si jinak někdy vařím, ale za detox jsem to nikdy vyloženě nepovažovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.21 18:36

@HadekTana Jo já přitom vždy shodím asi tak 3 kila, to je součást té detoxikace, protože velkou část nadváhy tvoří nahromaděné toxiny a nestravitelné části potravy, které ze sebe tou detoxikací dostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.4.21 20:49

@drobek.alca Jasně, tak díky za radu, zkouším objednat tu týdenní kúru, tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.21 16:37

@HadekTana Nemáš vůbec za co, snad budeš taky spokojená. Moje kamarádka do toho šla letos se mnou a taky říká, že se teď cítí mnohem lépe, plná energie, plus ten bonus, že taky shodila nějaké to kilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková