Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chtěla bych se začátkem jara zkusit nějaký detox, poradíte nějakou osvědčenou detoxikační kúru? Nejlépe něco přírodního.
Já se na jaře pravidelně snažím nějak detoxikovat. Používám teď třeba reduxil, abych i trochu zhubla, jelikož léto je za tři měsíce, a tak bych ráda nějak vypadala. Tohle mi přijde asi jako to nejlehčí
@Emma.Veh Taky se snažím zkubnout, o reduxilu už jsem četla na jiné diskuzi, tak se na něj asi podívám
Mně se osvědčila Neera detox kúra z Daru z přírody je čistě přírodní a pročistí celé tělo.
A jaké máte výsledky s tim Reduxilem? Není to jen podvod a tahání penez z lidí? Děkuji za odpověď, D.
@HadekTana píše:Úplně přírodní je odvar z kopřivy. To se dá použít i na oplach vlasů stejně jako listí z břízy. Kopřiva čistí krev.
Chtěla bych se začátkem jara zkusit nějaký detox, poradíte nějakou osvědčenou detoxikační kúru? Nejlépe něco přírodního.
@drobek.alca To vypadá dobře, zhubla jsi přitom něco? Čaj z kopřivy si jinak někdy vařím, ale za detox jsem to nikdy vyloženě nepovažovala
@HadekTana Jo já přitom vždy shodím asi tak 3 kila, to je součást té detoxikace, protože velkou část nadváhy tvoří nahromaděné toxiny a nestravitelné části potravy, které ze sebe tou detoxikací dostaneš.
@drobek.alca Jasně, tak díky za radu, zkouším objednat tu týdenní kúru, tak jsem na to zvědavá.
@HadekTana Nemáš vůbec za co, snad budeš taky spokojená. Moje kamarádka do toho šla letos se mnou a taky říká, že se teď cítí mnohem lépe, plná energie, plus ten bonus, že taky shodila nějaké to kilo ![]()
Jak dlouho by tady ta změna nebo detox měla trvat?