Jaydess NT - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4506
13.11.17 17:11
@Anonymní píše:
@čokoládka88
Ahoj tělísko mám 2 roky.. Zavedení jsem měla v narkoze, první týden mě bolelo břicho. Měsíčky sem měla pak ještě půl roku, a teď v posledních 4mesicich se dostavili zase.

A můžu se zeptat proč v narkoze? Už jen kvůli narkoze bych do toho nešla. Zbytečná zátěž pro tělo. Ale asi jsi měla nějaký důvod. Ovšem to krvácení hrůza. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
15.11.17 08:47

Ahoj, ja mam od cervence, zavedeni neprijemne ale druhy den uz bez bolesti. Do srpna spineni po ranu a po styku, od te doby vubec nic :) já jsem spokojena, bez nervozity, bez myšlení na tabletky a konecne bez bolesti z MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.17 15:50
@ajaho18 píše:
A můžu se zeptat proč v narkoze? Už jen kvůli narkoze bych do toho nešla. Zbytečná zátěž pro tělo. Ale asi jsi měla nějaký důvod. Ovšem to krvácení hrůza. :zed:

Kazdy gynekolog to dělá jinak :) někdo v narkoze někdo bez

• Citovat
  • Upravit
5
26.11.17 22:03

Rada

Ahoj,
jen jsem se chtela zeptat. Telisko mi zavedl pan doktor v pondeli.(pred tydnem) Brisko me stale boli a porad spinim(ale jinak nez pri normalni menstruaci). Je to normalni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
27.11.17 08:03

@Barbora96
bolení už si nepamatuju, ale špinila jsem cca 3měsíce skoro v kuse!!! takže to určitě normální je…Nechala jsem si to tenkrát zavést v červenci (o tom špinění mi nikdo neřekl) a pamatuju si, že jsem se skoro vůbec nemohla koupat (tampon je taky zakázaný ze začátku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.11.17 12:55

@ajaho18 dekuju moc. Prijde mi, ze vetsinu veci jsem zjistila az tady…3 mesice???to snad ne!!!urcite jako pro holku je to neprijemne. Mne doktor rekl 2 dny. Tak jsem mela spatny pocit. Jeste jsem hned odletela na mesic pryc. Tak snad bude vsechno v poradku. Nevite nake priznaky ktere se projevi kdyz je neco spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
27.11.17 15:50

@ajaho18 Já byla na další zavedení tento měsíc, špinila jsem 2 dny, a hned po zavedení jsem si šla dát tampon (protože to bylo v období menstruace) ptala jsem se gynekologa a ten řekl že tampony bez problemu hned můžu používat, jediné co mi řekl bylo, že kdyby přítel cítil ten šlahoun :D tak že mám přjít a že ho ještě více zkrátí, měla jsem ho 3 roky, a ted bude na další 3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
27.11.17 18:14

@Barbora96 když si pročteš komentáře zpět, tak je hodně příznaků…pokud je něco špatně. O tom špinění asi záměrně žádný doktor nemluví, možná by odradil pacientky. Ovšem pro mě bylo daleko lepší špinit 3měsíce (ted si ho nechám zavést v lednu) a potom menses skoro uplně ustala. Poslední rok jsem ji snad ani nemívala…max.2dny a uplně bez bolesti. Ted do zavedení dalšího tělíska beru antikoncepci v práškách a děs a hrůza :zed: :zed: mám menzes snad 14dnů a bolestivý. Do tělíska jdu znovu, jen se rozhoduju mezi mirenou na 5let a jaydess na 3roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
27.11.17 18:19

@sucuba A šla jsi zase do jaydess? asi jo, když na 3roky. Každý tvrdí asi něco jiného. Můj gynekolog mi řekl, že tampon nemám po zavedení nějakou dobu používat, že bych si to tělísko mohla spolu s ním vytáhnout, než se tam pořádně usadí. A že by se tam právě mohly chytnout ty vlákna z tělíska to toho tamponu. S délkou jsem nikdy problém neměla, ale o těch vláknech mi taky říkal, že pokud to bude manžel cítít, že mi to zkrátí. Manželovi to bylo ovšem uplně jedno, říkal že tam žádné překážky nejsou :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.11.17 22:50

@sucuba dekuju :) kazdy rika neco jineho no…ale je fajn se alespon trochu uklidnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
28.11.17 10:43

@ajaho18 jojo, měla jsem ho 3 a půl roku teď, protože muj gynekolog měl dovolenou, pak jsem ho nezastihla, pak jsem čekala na výsledky testu stěru, tak se to protahlo, a měla jsem strašný strach že otěhotním toho půll roku, ale gynek. mi řekl že to tělísko ma nejakou rezervu, ale i tka, to jsem znejistila ještě víc, tak jseme si to pojistili jinak ( kondomy) raději :roll:..Ted jsem si ho nechala zavést znova, takže jsem přišla, vytáhl mi to staré a dal mi tam hned nové :)..žádné komplikace nic, vytahování bolí jako menstruace, a zavádění trochu štíplo, ale ten strach když jsem tam chodila pokaždé bych stoprocentně horší :D…naštěstí už to mám za sebou a bude zase na 3 roky klid :D… Jinak ten drátek se zkrátí hned po zavedení takže by neměl moc přečnívat, a doktor hned ultrazvukem zkontroloval jestli tam tělísko sedí na svém místě, vše v pořádku, takže super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
28.11.17 10:49

@ajaho18 promin na to jsem zapomněla :D…Jo, šla jsem zase do jaydess :) a používám tampony celé ty 3 roky, a i když jsem šla jednou na zkrácení (přítel to cítil) tak mi nikdy tapony problémy nedělali. Tvuj gynekolog ti asi řekl at nepoužíváš tampony určitě preventivně :)
@Barbora96 A slyšely jste už někdy o tom, že tělísko nefungovalo? Jedné známé se stalo že otěhotněla, a tělísko prostě zmizelo :nevim: Ale nevím které měla :) A prý ji doktoři řekli že bud může být srostlé někde u dítěte, nebo se uvolnilo a putuje po těle :zed: To mi připadá trochu jako science fikcion, taky si nedokážu představit že by si ho třeba tím tamponem vytáhla, a nevšimla si toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.11.17 10:52

@sucuba to urcite ne :D zas tak mala vec to neni. Ale slysela jsem, ze se muze uvolnit a pak muzes otehotnit, ale ze by se jen tak ztratilo, tak to vubec..ale nejsem doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
28.11.17 11:10

@Barbora96 Právě mi to taky připadá zvláštní, no, nikdo neví jak to bylo, že :D.. Nakonec jsem s ním ale spokojená, a jinou možnost bych nevolila ;)..Vzhledem k penězům, náročnosti, a recenzím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.11.17 11:20

@sucuba tak snad to bude vsechno ok…prijde mi, ze jsem vyplasena jen kvuli tomu, ze o tom skoro nic nevim. Dekuju :) snad budu spokojena jako ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí