Jaydess NT - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
8.6.18 09:15

Tak Ascorutin je více méně jen vitamin C na posílení cév, ale takovej abraka dabraka fofr účinek jsem nečekala no uvidíme co mi nadellej další dny :D
Tak testy naco, když vím ze mám něco co me chrání, je to zbytečné
Budu ráda když nebudu mít ms vůbec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
11.6.18 09:25

@kikina005 já mám už podruhé jaydess…při prvním tělísku jsem špinila snad 3-4měsíce a menzes jsem mívala pravidelně tak 4dny asi 2roky (naštěstí slabou a nebolestivou)…pak už spíše sporadicky :lol: :lol:
Ted mám druhé tělísko od ledna a hned jsem byla překvapená. Žádné špinění, žádné bolesti…o menzes skoro nevím, takže za mě super!!!
Testy? Proč? To by mě opravdu ani nenapadlo dělat si test. Vím…stát se to může i při tělísku, ale kolik je takových? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.6.18 10:42

To s testama byla odpověď z předešlé strany, netýkalo se to me :)
Nemyslím, že je moc ženských co se jim to při telisku k tomu hormonalnimu stalo :lol: 8o
Ja jen doufam, že me se to spineni nebude týkat protože by to bylo utrpení :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
11.6.18 11:48

@kikina005 jooo já to četla, že paní předtím psala o testech…vícemeně to byla reakce k jejímu příspěvku, že si taky myslím, že testy naco?
U každého je to jinak, tak třeba to špinění nebude tak hrozný jak u mě. Já si to právě nechala to první zavést v červnu a pak jsem až do září špinila, takže to byl opravdu masakr přes léto. :zed: Pak jsem půl roku brala prášky a nechala si to zavést až v lednu. Ale říkám ted opravdu paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.6.18 21:38

To ti závidím, nějak mam černé vidiny že to u me bude na dyl a to jsem myslela a mela radost ze ne :,(
Snad zabere acsorutin a bude po problému asi jsem to přechvalila.
Uvidime 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.7.18 20:36

Vlakna??

Ahoj holky, je mi 22 nerodicka telisko mam zavedene 2 mesice a nejaky ten tyden. Zavedeni nebylo nic.hrozneho ale ani prijemneho sla sem na nej 5 den mensesu pak jsem asi jeste 2 dny krvacela a tak 10 dni dost spinila po 10 dnech se spineni sklidnilo a bylo jen slabe a asi po mesici mozna ani ne zmizelo uplne prvni menstruaci sem dostala v terminu tak jak sem ji vzdy mela kdyz sem jeste brala prasky (musela sem je vysadit kvuli migrenam) ale dalsi mesic uz se menstruace nedostavila jen asi jednodenni nebo dvoudenni spineni a mensi bolest v podbrisku. Sex me obcas boli ale neni to nic hrozneho no ale chtela sem se vas zeptat nahmatate si ty vlakna ja je totiz vubec necitim kdyz si tam dam prst at saham kam.saham tak.je necitim myslite ze to je.v poradku? Nebo radsi zajit na gyndu jestli me nevypadlo nebo se.nehlo nebo neco mam trochu strach :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.7.18 21:10
@čokoládka88 píše:
Krásný den ženy,
máte některá prosím zkušenost s tělískem Jaydess? na kolik vás vyšlo, nějaké klady a zápory?
Velmi o něm uvažuji, protože nemůžu žádnou jinou ochranu.¨děkuji za vaše příspěvky :kytka:

Tak teď vás možná některé vyděsím, ale já měla tělísko zavedené rok a dva měsíce a pak otěhotněla. :D A za pár týdnů máme termín porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 13:41

Prodavam

Dobry den.
Prodavam nerozbalene telisko Jaydess za 2.000 Kc (puvodni cena v lekarne 4.500) Datum expirace 4/2020. Pripadne zajmu mi napiste smsku na 778742021

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.1.19 08:09

@Moning Ahoj podařilo se ti těch 5 kilo po vyndání Jaydess rychle shodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.1.19 08:14
@Zuuuzaaa122
@Zuuuzaaa122 píše:
Strasne jsem po telisku pribrala.. je to normalni?

Nabralas po Jaydess? Já taky, cca 4 kila po dvou letech, zvažuju jeho odstranění, ale ráda bych zkušenosti druhých, které byly v podobné situaci a nechaly se to kvůli nadbytečným kilům sundat. Jestli to šlo samo dolů nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
22.1.19 15:03
@I-na píše:
@Zuuuzaaa122Nabralas po Jaydess? Já taky, cca 4 kila po dvou letech, zvažuju jeho odstranění, ale ráda bych zkušenosti druhých, které byly v podobné situaci a nechaly se to kvůli nadbytečným kilům sundat. Jestli to šlo samo dolů nebo ne.

Také mě to zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.1.19 15:08

@sucuba Ty se nacházíš také v podobné situaci s Jaydess/Kyleena/Mirena?
Také máš tendendence nabírat váhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
22.1.19 15:26
@I-na píše:
@sucuba Ty se nacházíš také v podobné situaci s Jaydess/Kyleena/Mirena?
Také máš tendendence nabírat váhu?

Mám Jaydess 6 let, nerrkla bych že to je jen tím, ale i životním stylem, i když je pravda že od zavedení jsem přibrala asi 10 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.19 18:06
@I-na píše:
@Moning Ahoj podařilo se ti těch 5 kilo po vyndání Jaydess rychle shodit?

Naštěstí ano, tělo se vrátilo rychle do normálu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.1.19 18:52

@Moning @Moning To ráda slyším, protože se toho plánuji koncem února 2019 po dvou a půl letech a 4 kilech navrch zbavit. Jím malé porce, večer jen bílkoviny a prdlajs. Například od rána malá snídaně, čaj a žádný oběd, přijdu domů a od rána pokles váhy jen o 200 gramů, dříve, když jsem tohle udělala, tak jsem měla minimálně půl kila od rána dole. Za měsíc pracně zhubnu půl kila, sotva se uvolnim, je to během týdne zpět. Zuby nechty to držim, aby to tak rychle nelezlo nahoru. Je to humáč. Když jsem si hormonální tělísko pořizovala, měla jsem za to, že to nejsou prášky, tudíž váha neporoste. Budu se pomalu porozhlížet po obyčejném tělísku se zlatem nebo stříbrem, doufám, že to nebude problém (aby mi necpali tělísko s mědí, měď moje tělo nesnese). Jaké typy-názvy nehornonálních stříbrných/zlatých tělísek ženy máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí