Jaydess NT - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.1.16 16:27

Joo a jinak telisko stalo 4 500 a koupil ho sam gynekolog, takze jsem nemusela litat po lekarnach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.2.16 07:59

zkušenosti

Ahoj,

ráda bych se zeptala zpětně všech dlouhodobějších uživatelek Jaydess, jak jsou s ní spokojeni a jestli by do toho šly znova a opravdu to stojí za to? Pročetla jsem celou diskuzi a přijde mi, že ohlasy jsou spíše negativní :( a dost mě to od zavedení Jaydess odrazuje. Nechci půl roku chodit s vložkou mezi nohama ( vlastně i měsíc je dost děsná představa), mít obavu s užíváním tampónů, přibrat, mít hodně akné ( s tím už tak nějak bojuji celý život) a potřebuji fungovat v práci i doma a ne se někde v křečích svíjet jak žížala :nevim:
díky Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.2.16 08:04

To se obávám, že to musíš risknout, nikdo ti neřekne jak budeš reagovat, jak dlouho špinit. Mě třeba Mirena sedla krásně a po 6 týdnech jsem už nešpinila, kamarádka špinila ještě po roce a šla ven. Jaydess bude podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.2.16 22:36

Asi to tak vypadá, díky za reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.2.16 22:36

Asi to tak vypadá, díky za reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.16 22:20

Ja jsem s Jaydess naprosto spokojená zavádění bylo sice na 2 * protože paní doktorce to moc nešlo tak jsem měla tělísko zaváděný v CA jiným lékařem. Nešpinila jsem ani 1. den pouze mě bolelo břicho a to jeden paralen zpravil :) přítel si nestěžuje a já taky ne. Menstruaci mám pravidelnou a tamponu bych se nebála. Jinak vůbec žádné komplikace nejsou. Mám ji už skoro rok. Chtěla jsem přidat svůj pozitivní výsledek tak doufám, že jsem ti pomohla.

• Citovat
  • Upravit
28
29.2.16 13:33
@Anonymní píše:
Ja jsem s Jaydess naprosto spokojená zavádění bylo sice na 2 * protože paní doktorce to moc nešlo tak jsem měla tělísko zaváděný v CA jiným lékařem. Nešpinila jsem ani 1. den pouze mě bolelo břicho a to jeden paralen zpravil :) přítel si nestěžuje a já taky ne. Menstruaci mám pravidelnou a tamponu bych se nebála. Jinak vůbec žádné komplikace nejsou. Mám ji už skoro rok. Chtěla jsem přidat svůj pozitivní výsledek tak doufám, že jsem ti pomohla.

Děkuji za názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
21.3.16 09:49

Nemáte někdo poslední aktuální cenu, kdo si kupoval sám v některé lékárně?
Mám recept a zjišťuji po lékárnách na netu, ale zatím žádná odpověď.
Dr. říkal, že je cena kolem 3000,–???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.4.16 17:58

Ahoj všem, které uvažujete o horm. tělísku Jaydess. Chci se s Vámi podělit o svou aktuální zkušenost. Po porodu jsem si nechala zavést právě toto tělísko. Líbilo se mi na něm, že produkuje nižší hormon (antikoncepce mi nikdy moc nesedla) a také to, že je na kratší dobu, kdybysme náhodou chtěli ještě mimi (za pět let už bych ho asi nechtěla, jelikož je mi už 33 let). Nechala jsem si ho tedy zavést. Nyní je to ani ne rok a půl od zavedení, takže v podsatě nejsem ani v polovině toho kdy by mělo tělísko skvěle fungovat, jak se uvádí. A už jsme u toho. Nyní ležím třetí den po laparoskopii, kdy mi odstraňovali jeden vejcovod, kvůli mimoděložnímu těhotenství (hmmm, kde tedy vzali tu jistotu, že je to dokonce spolehlivější, než pilulky???). Do teď jsem byla úplně zdravá, nikdy jsem neměla s ničím problém. A ejhle… Po celou dobu, dokonce i při otěhotnění mi tělísko sedělo pefektně jaksepatří. Takže výmluvy typu, že se muselo hýbnout nebo tak nejsou na místě. Doufám, že jsem a budu to zanedbatelné procento, kterým se to stane, ale všem které o něm uvažujete berte v úvahu i toto, jelikož já jsem důkazem toho, že se Vám to může stát. Bohužel vejcovod už mi nikdo nevrátí. :,( Nikdy už bych si toto tělísko nenechala zavést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.4.16 15:11

Zdravím Vás. Tělísko mám zavedené asi měsíc a půl. Špinění, akné a ty nejčastější potíže sice mám, ale dají se vydržet, snad než si sedne. Ale je tady něco jiného a o čem jsem tady nečetla. Mám hrozne psychické potíže, mám endogenní deprese, léky beru již let, teď se to začalo zhoršovat, navíc mě začaly hrozně otékat a bolet nohy. Bolí mě svaly,kosti.Je to dosti nepříjemné. Proto bych se ráda zeptala Vás zda jste se i Vy některá nepotkala s tímto problémem.
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.4.16 13:25

Zdravím. Určitě bych to řekla gynekologovi. Jestli Vám otékají nohy, s tím bych si moc nezahrávala. Jinak společnost Vám garantuje kvalitu tělíska po dobu jednoho roku od zavedení. Pak děj se cokoliv, peníze Vám nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
18.7.16 14:34

jaydess po porodu

Pročetla jsem celou diskuzi a mám tedy smíšené pocity. Příspěvky vesměs od nových uživatelek mi přijdou spíš jako uměle vytvořené.. každopádně jsem nenašla odpovědi na věci, které mě zajímají, a tak zkusím obnovit.
Najde se prosím některé, co má NT už delší dobu než se tu opakovaně popisuje (jdu na tělísko, mám ho dneska zavedené, mám ho měsíc..) - 1/2 roku a dýl?
Mám po 2 porodech a Mudra mi doporučuje hormon. tělísko zavést co nejdříve po porodu s tím, že zatím nemám MS, děloha je neprokrvená a díky tomu bych nemusela krvácet vůbec.. máte prosím někdo zkušenosti? Na začátku diskuze někdo psal, že neměla tělo po porodu pořádně „pročištěné“.. já po kontrole po 6nedělí vše ok, teď mám 2,5m po porodu a mám si pro něj teď jít. Po 1.porodu jsem měla od MS klídek 3/4roku a nerada bych si přivolala MS nebo špinění tím zavedením.. máte prosím některá zkušenosti se zavedením po porodu ještě než byla MS? Dostavila se do těch 14 dnů jak většina píše nebo opravdu nebyla vůbec?
Po přečtení všech info na webu se spíš obávám, že mé tělo žádné cizí tělísko ani nepřijme (např. se mi nevstřebaly vstřebatelné stehy atd. - proto jsem se Mudry ptala i na jiné formy chránění vhodné pro mě, ale podle Mudry prý žádný problém v NT není)..
Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
18.7.16 15:14

@kittysha Já zaváděla Jaydess hned po šestinedělí. Mentruaci jsem i přesto každý měsíc pak měla pravidelně - holt nejsem z těch, co jim naprosto vynechávala. Ale vše bylo bezbolestné, spolehlivé a v pohodě. Do doby, než se mi hnulo uvnitř (po roce a půl), dr mi ho zasadil zpět, ale do měsíce mi vypadlo úplně :zed: :zed: :zed: Bohužel reklamační dobu uvádějí výrobci jen rok od zavedení, tak jsem měla smůlu. Ale i tak, když to spočtu, tak se mi nakonec tělísko vyplatilo, nemusela jsem každý den myslet na prášky a chránilo spolehlivě. A proč vypadlo - netuším,, ale pak jsem následně na to zjistila těhotenství, tak je možné, že tělo mi ho vyloučilo, aby přijmulo plod… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.7.16 17:17

@kittysha Já už mám tělísko zavedené přes 2 roky. Co se týká šestinedělí, tak ti nemůžu odpovědět, protože jsem ještě nerodící a tělísko mám kvůli Leidenské mutaci. Na tělísko jsem přecházela hned po vysazení HA, menstruaci mám pravidelně každý měsíc - jen je velmi slabá a krátká. Za sebe jsem s tělískem spokojená - nemusím přemýšlet nad HA (stejně se nakonec zjistilo, že ji mít nemůžu), po rozpočítání je finančně výhodnější než HA (dříve jsem za 3 měsíce dávala 1000,–). Tělísko mi v květnu po 3 letech vyndají, další si zavést neplánuji (s přítelem bychom pak chtěli rodinu), ale potom to nejspíš bude zase jasná volba. Pokud tě něco napadá, klidně se ozvi. Monika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
19.7.16 12:18

@moky Hned po 6nedělí, tzn. jsi byla ještě bez MS? (někdo ji dostane hned) nebo začala hned ten další měsíc po zavedení? No.. tohle NT by mělo být lepší než Mirena a ideálně bez MS, tak koukám dost lidí to má jinak. To vypadnutí je mazec.. a když jsi měla MS, používalas normálně tampony? Já jsem si právě říkala, že bych se bála, aby mi to díky nim nevypadlo a Mudra mě přesvědčovala, že právě MS vůbec mít nebudu, max. nějaké špinění, na které je nebudu používat.
Má to být téměř nejspolehlivější ochrana, tak to koukám… děti jsou fajn, ale náš počet už se mi nechce navyšovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí