Jaydess NT - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4506
28.8.14 12:58

Aha.diky baleine :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.14 17:48

jaydess

Ahoj, normálně do diskuzí nepíši, ale po tom co jsem si nechala zavést tělísko vím, že každé z vás, která uvažujete o tělísku je každý příspěvek dobrý, když se o tělísku, které je na trhu krátce moc nepíše. Po diagnostikované mutaci krve jsem musela ihned vysadit HA a zajistit si tělísko, mám tedy tělísko JAYDESS cena byla 4200 Kč v lékárně a zavedení mě nestálo nic. Tak, když to vezmu hned od rána, tak na zavedení jsem šla 4 den MS a hned ráno sem si vzala silný prášek na bolest na zavedený sem šla v 8 hod ráno. Sem asi přecitlivěla ale opravdu mohu říct, že mě to dost bolelo ani nevím, kdy mi to tělísko lékař zavedl, ale nejvíc bolelo měření dělohy, ale zase jako nechci to dramatizovat, byla to silná bolest, ale dalo se to vydržet a pak už jen pan doktor řekl,,tak a je to“… Když sem slézala z křesla dolu udělalo se mi zle zamotala sem se mi hlava a tak mě tam na chvíli položili. Když sem přijela domu tak sem si vzala další silný prášek a snažila se tu bolest zaspat. Večer už mi bylo o poznání lépe. Krvácela sem asi ještě 3 dny po zavedení a potom už nic až do další MS. První MS s tělískem trvala 6 dní na což sem nebyla zvykla, ale zase když mi to skončilo tak sem neměla žádné špinění po sexu nebo nic takového takže v tomhle to je vše naprosto v pořádku. A během MS beru ještě Ascorutin (volně prodejný, cena cca 50 kč) a Cyclo3Fort (na předpis, doplatek cca 150kč) oboje slouží ke zpevnění žilní stěny a tím tedy i ke slabšímu krvácení. První sex sem měla asi 5 ten po zavedení a vše ok, jen si přítel stěžoval, že cítil vlákna a tak sem si je nechala zkrátit a asi po 3 týdnech, když sem šla na kontrolu tělíska po měsíci sem si je nechala ještě zkrátit pak sem je už vůbec nemohla nahmatat a teď když to mám zase dostat tak jak se děloha stahuje tak mi zase povylezli, ale myslím že po MS se vrátí zpět, až se děloha natáhne. Ale musím ještě říct, že po skončení braní HA mi začali dost padat vlasy a lámat (dvojit) nehty a docela se mi zmastila pleť, ale myslím, že postačí nějaké vitamíny a vše bude ok. A normálně používám při MS tampony (OB pro comfort mini), radši menší aby se nestalo že by se vlákna mohla zamotat do tamponu ale jinak žádný problém s tampony není, dají se normálně používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.10.14 07:49

Ahoj, tělísko Jaydess mi zavedli v březnu 2014. Jsem po 2 porodech, a zavádění bylo dost bolestivé. Od té doby jen a jen krvácím, takže denně z vložkou a ibalginů jsem snědla během týdne co ne za celý život. Několikrát jsem byla u lékaře, že mi to za ty peníze nepřipadá normální, když to tak doporučil, říkal, že musím počkat až se to sedne. Včera jsem byla na pohotovosti v nemocnici, nafasovala jsem antibiotika na zánět dělohy. Na začátku týdne si nechám tělísko odstranit. z mé strany…to není život. Mě to teda fakt nesedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.11.14 20:52

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, dnes jsem byla na zavedení jaydess, mohu hned požívat tampony? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 16:59

@muflik rekla bych ze urcite ne, pockala bych tak tyden. myslim ze ani sex mit nemuzes 48h nebo tk nejak. co zavedení, bolelo? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.11.14 22:12

Wandilek
sex neplánuju :D zatím ze mě celkem dost teče krev, proto jsem se ptala na tampony, jelikož vložky nesnáším, dělá se mi nevolno, když ji mám…ale zatím se přemáhám a snažím se vydržet bez tamponu. Zaváděl mi pan doktor tělísko včera v 9 hodin. Ač mi vše popisoval a byl milý při zavádění, bála jsem se, jsem cíťa, takže jsem byla dost stažená a tím si myslím, že to bylo horší. Bolelo už mě i měření, kam až tělísko může zavést a v jednu chvilku jsem myslela, že bolestí omdlím. Ale, abych nestršila, přežila jsem to a trvalo to chvilku. Teď čekám a doufám, že krvácet přestanu co nejdřív. Včera mě podbřišek bolel, občas dost, ale vydržela jsem to bez prášku na bolest, dnes to je v už v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.14 07:59

@muflik tak držím pěstičky, at se pěkně usadí a máš klid :) s těmi tampony opravdu raději počkej, ať si nespláchneš 4000 do záchodu :nevim: já na něj po těhu pujdu také 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.11.14 23:14

Dekuji, za radu, radej pockam…4.000 telisko, 700 zavedeni, toby bylo skody :-[ tez drzim palce, at se to pomimcu dobre chytne a hlavne krasne mimco, ja si to dala uz ted. Mimco jeste par let neplanuju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 08:36

@muflik no to já ted taky neplánovala a práve mela jit na telisko, bohuzel jsem nebyla jeste dobre vyčištěná po druhém dítěti (18m) tak mi tělísko doporučili až se vyčistím:) ale tak neva, aspoň mám krásné překvápko na vánoce a syn bude mít v létě sourozence :) pak jeste nekdy pisni, zda vse ok jo? držím pěstičky, moc děkuji a budu čekat na další příspěvek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.14 22:19

Ahoj, dělali Ti nějaká vyšetření před a po zavedení tělíska? Myslím, třeba krevní testy kolik hormonu v sobě máš atd?… Uvažuji o Jaydess (dr mi ho doporučil protože jsem ještě nerodila) a moc informací a zkušeností jsem zatím nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.14 12:27

Ahoj, než jsem šla na zavedení tělíska, sháněla jsem o tom nějaké info na různých diskuzích atd, bohužel jsem toho moc nenašla, protože tělísko je na trhu dá se říci teprve krátce, a tak bych chtěla také trochu přispět pro ty, které se teprve třeba rozhodují :) Já mám jaydess od května 2014 a musím říct, že paráda! :) Můj gynekolog mi ho doporučil po tom, co mi on a následně i v Hemacentru zjistili zvýšenou srážlivost krve (nemůžu užívat klasickou hormonální antikoncepci v tabletách, injekcích, náplastech atd atd a bez ní být nechci). Nehormonální tělísko jsem nechtěla z důvodu možnosti silnější MS a na jaydess se mi libilo to, že MS ve většině případech vůbec nemáte (což je i můj případ ;) ). Hormony působí jen lokálně, takže to na tělo není takový „záhul“ :) Ještě jsem nerodila, tak zavedení bylo dost nepříjemné. Bylo mi trochu špatně :D ale po 1 dni doma ok :) První týden slabší špinění, ale pak už ok :) Asi první dva cykly se špinění opakovalo a od konce prázdnin už vůbec nic :) NT mi stálo 5200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.14 14:21

Já mám jen strach, abych po vyndání mohla normálně otěhotnět, vzhledem k tomu že je to poměrně nová věc (jaydess).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.12.14 14:35

veronika10106

Ahoj, před zavedením mi dělal jen ty klasická vyšetření jako při prohlídce a ultrazvuk. Rovnou jsem přecházela z prášků na tělísko. Vysadila jsem prášky a ve 4 den mestruace mi bylo zavedeno tělísko. po 14 dnech od zavedení mě čeká kontrola, tak jsem zvědavá co a jak. na zavedení jsem byla 26.11, druhý den to bylo v pohodě, ale teď mě to břicho pobolívá a stále špiním, snad to brzo přejde. Dítě časem též chci, myslím si, že by to neměl být problém. Gynekolog mi řekl, že pokud budu chtít dítě, mám přijít, tělísko mi vyjme a neměl by to být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
8.12.14 21:50

Tak já už jsem tady psala dřív, mám toto tělísko od července, tzn. asi 5měsíců, minimálně 2-3měs. jsem pořád špinila a pak mám normální MS, která trvá těch 5dní, mám ji jednou za měsíc, nějak nesleduju pravidelnost, nebo nepravidelnost…No čekala jsem, že už třeba MS mít vůbec nebudu, tak ještě uvidím, jak to bude dál. Je fakt, že o ní nijak nevím, vůbec nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.12.14 22:51

Ahoj, na zavedení jsem byla dnes kolem poledne. Už v sobě mám druhý ibalgin a že by mi bylo nějak dobře se říct nedá. Špinila jsem chvilku a teď už pohoda. Když jsem ale zkoušela nahmatat vlákna, tak se mi to nepodařilo. Myslíte, že by se mohlo během těch pár hodin nějak pohnout? Na gynekologii mi paní doktorka dělala po zavedení hned utrazvuk a vše prý bylo v pořádku. Tak snad jen zbytečně panikařím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí