Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já se ještě doktora zeptám na to krvácení, prý by mělo být ale slabší než normálně, to mi říkal minule
Tak já byla dnes na zavedení a naprostá pohoda. Nijak mě to nebolelo, asi 2× to štíplo a za 2minuty bylo hotovo. Byla jsem sama překvapená, že to nic nebylo, myslela jsem, že teprve začne zavádět a prý už je hotovo!!! Jinak to ani necítím, bolest žádná, krvácím tak přiměřeně, jsem 4den menses, tak uvidím, jak to bude pokračovat, snad jen dobře.
Ja platila 4350 a obtelefonovala jsem asi 10 ruznych lekaren, cena vsude stejna. Zavadeni trochu bolelo, ale normis jsem cely den fungovala. K mudr jsem jela na kole
.
Jen teda, ted jsem 3.den po zavedeni a porad mam mirnou jakoby menstruacni bolest-nemenstruji. Tak doufam, zeto prejde!
Tak mě to objednal přímo doktor a chtěl těch 3900Kč. ted jsem 9tý den po zavedení a někdy špiním, někdy nic, někdy krev, ale ted to vypadá první den, že nic, ani špinění. bolesti jsem vůbec neměla, akorát strašně nafouklé břicho první 3dny.
Holky, zkoušela jste některá jestli nahmátáte jakože ty „konce“? Já to totiž zkoušela, když pořád říkají, že to tam trčí (někdy se to prý dokonce musí přistřihnout) a nic jsme nenahmatala…no asi lepší nic nezkoušet že ![]()
@ajaho18 nezkoušela jsem, ale mám to zastřižené na 1 cm a dr říkal, že kdyby to partnerovi vadilo, že to odstřihne úplně. Partner ještě nezkoušel…
@ajaho18 ja taky nic nehmatam, partneroci nic nevadi, tak je to ok!:)
Tak se zase ozývám po měsíci s mojí zkušeností…bohužel od 11.7 co mám tělísko nebyl den bez vložky, bud normální nebo slipové. pořád špiním a po 23dnech jsem dostala menzes, hooodně silný, který trval víc než 10dní!!!je fakt, že nebyl vůbec bolestivý, protože jinak jsem bez 3 ibalginů denně nefungovala první dva dny. No stále doufám, že je to reakce těla na cizí těleso a že se to časem upraví…snad to nebude takto trvat půl roku-při mireně jsem právě tohle četla. Minulý týden jsem si dokonce už nahmatala to vlákno a docela ostré, jenomže manžel to ani nemohl „zkusit“ protože to jsem zrovna tak moc krvácela a hned potom odjel na týden pryč
takže uvidím, zrovna dnes jsem zase začala více špinit…achjo.za 4tis jsem si představovala trochu větší komfort
@ajaho18 hele,ja uplne ok. Nafoukle bricho bylo asi tyden. Menses slaboucka nebolestiva asi 5-6dnu. A manzel nic necitil. Snad i tve telo telisko brzy dobre prijme.
No doufám, každý máme asi jiné reakce že. tak nezbývá než čekat ![]()
Ahoj, prosím o radu - rozhoduji se mezi gynefixem a jaydess. gynefix jsem chtěla kvůli tomu, že je nehormonální, jaydess mi doporučuje mudr. s tím, že straší, že po nehormonálním budu mít silnou menstruaci a tohle vychvaluje. jak to vidíte vy? spíš teda jaké máte zkušenosti s jaydess? hlavně ty, co ho mají déle než týden. děkuji ![]()
Tak jak jsem psala výše v příspěvku…mám jaydess měsíc. a do nehormonálního jsem taky původně chtěla jít, ale nechci mít silnou a bolestivou ms. po porodech jsem ji měla i tak děsivou a šílenou…ted s tím jaydess jsem ji měla aspon nebolestivou. a prý u nehormonální je hodně případů otěhotnění a to už taky nechci. nevím ovšem, jestli se v tomto dá radit, každému sedne něco jiného…
Holky jak probiha ta kontrola teliska po mesici od zavedeni? ultrazvukem, nebo jen obyc. vysetreni???