Jaydess NT - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1562
22.4.15 07:53

Už také mám. Zavedení trochu bolelo, ale ani jsem se nesložila a odvezla se 50km domů v pohodě sama ;) Měla jsem teda hrozné obavy. :oops: Ale funguji normoš, sice jsem začala trochu špinit, ale snad to přejde. Jeden den byl klid a druhý den po cvičení jsem špinila :nevim: uvidíme co řekne po kontrole doktorka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.4.15 18:00

@beruska.sus tak uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
15.5.15 08:02

Holky, můžu se zeptat co MS po zavedení? Ta první? Ta by ještě měla být ne, já teda jen špinila rovnou :nevim: ne že bych se netěšila že budu bez MS, ale… nečekala jsem že hned v podstatě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.15 10:15

Tělísko mi vůbec nesedlo, tak jsem si ho 3 měsíce po zavedění nechala vyndat a bude přerušovaná soulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.6.15 22:11

Nikdy víc.

Ahoj všem. Ráda bych se připojila k debatě a ráda přihodila mou zkušenost. Pro tělisko jsem se rozhodla v záři 2014, kdy jsem z důvodu vysokého krevního tlaku již nemohla brát HA. Mou gynekoložkou mi bylo doporučeno právě Jaydess. S přítelem jsme mimi neplanovali, tak to pro me byla dobrá alternativa. Nebudu nikomu říkat, ze to bylo bez bolestné :,( pro me to bylo strasne. Bolelo to jako blázen. A to opravdu nejsem žádná cíťa. Trvalo to Cca 5 min. Takže chvilinku. První tyden bolest jako u silné ms. Pak to začalo.. Pořad jsem si říkala… To přejde, takhle to bolet nebude… Mam to chvilinku… Bolest odeznivala cca po měsíci. Stále jsem krvácela. Žádné spineni… Opravdu jak u ms. Toto se mi stále opakovalo.. Bolest, krvácení, bolest, krvácení. Gynekolozka napsala ascorutin. Prý přestanu krvacet.. Pravda, prestala… Asi na konci listopadu jsem měla konečně první sex… Následovala obrovská bolest v podbrisku. Nemohla jsem si ani sednout. Takže další konzultace s gyn.. Napsala další léky.. Podotýkám ze ani nemluvím o tom, jak strasne me bolelo břicho když měla přijít ms.. Nikdy sem to nezažila.. Takto se mi to stále střídalo az do letošního ledna. Dostala jsem zánět dělohy. Přitom sem stále byla v kontaktu s gynekolozkou… Nemohla jsem s tělískem nic.. Po každém sexu bolest a krev, pred každou ms bolest, krvácení treba 23 dni v kuse… Takže mile telisko jsem odevzdala teď v dubnu. Vyndani bylo mnohem horší nez nandani. Neslo vyndat.. A to jsem ho tam měla jen půl roku!! Každé tělo asi reaguje jinak. Závidím ženám, které byly spokojené… Za me uz nikdy víc! Byla to moje nejdražší antikoncepce v životě (5,500kc) a to jsem ji ani nevyuzila. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.6.15 21:55

Ahoj, tělísko mi doktorka zaváděla přibližně před měsícem. Sice půjdu na kontrolu, ale přesto by mě zajímalo zda je normální, že od té doby co mám tělísko mám už po čtvrté (s menstruací při zavádění po páté) silné krvácení. Co myslíte? Je to normální? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.15 09:21

@Didinka89 ono je to asi jak u koho, já měla druhou ms po zavedení a to jsem ani pořádně nešpinila, jinak nic, žádné bolesti atd. Za mě zatím super :palec: tak mě řekla doktorka, že do půl roka se může špinit, pak už by měl být klid, tak uvidím ;) Hrozně jsem se bála, ale zatím je vše ok, akorát mi přijde, že si teď neužívám sex tak jako předtím :nevim: musím promluvit s chlapem, aby se mi více věnoval ;) Jinak jsem kdysi měla obyč. tělísko, měsíc krvácení, špinění a nakonec muselo ven, no bolest strašná, takže z vyndavání za tři roky se mi bude klepat pr… :oops: :oops: :oops: ale pokud to bude jako zavádění, tak to bude ok ;)

• Citovat
  • Upravit
17.7.15 13:55

Teda, musím říct že jste mě moc neuklidnily.. přemýšlím teď o změně antikoncepce, prášky už jsem měla čtvery různé, ale má to u mě hrozný vliv na osobnost, nebo jak to říct, a vůbec, po všech stránkách nemůžu říct že bych s nějakou byla spokojená. Po diskuzi s doktorkou jsme dospěly právě k Jaydess, měla ho i ona osobně, a prý i docela slušné číslo pacientek a 80% má pozitivní ohlas, ale čím víc toho čtu, tím míň jsem přesvědčená že je to pro mě krok kupředu, gynekologických diagnóz jsem si užila víc než spousta ženských za celý život a mám strach aby mi tohle spíš neuškodilo. Máte některá vůbec dobré zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
23.7.15 22:15

Tak já můžu říct, že ted po roce paráda. Menzes chodí pravidelně, nebolí a vše je ok. První měsíce sice byly divoké, ale ted si nemůžu fakt stěžovat a jsem ráda, že ho mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.8.15 11:25

Ahoj, ráda se také podělím o svoji zkušenost. Je mi 19 let a jsem nerodička. Tělísko Jaydess jsem si nechala závést včera v poledne. Zavádění bylo velmi rychlé občas to trochu zabolelo, ale nic hrozného to nebylo jinak to bylo celkem nepříjemné. Po odchodu z ordinace jsem měla střídavou bolest chvilku slabší pak silnější a potom to vůbec nebolelo. Tyto bolesti mne provázeli celý den, ale nic k nevydržení to zdaleka nebylo. Dnes od probuzení žádné boleti nepociťuji. Tělísko mi zaváděli 3. den menstruace a bylo mi řečeno, že po menstruaci již budu chráněna. Zaplatila jsem 5500 a za necelý měsíc mne čeká kontrola. Zatím jsem spokojená, tak snad už se tělísko usadilo a nebude dělat problémy. Časem ještě napíši, jak to vypadá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
6.9.15 20:23

Hlásím, že mi Jaydess právě vypadlo 8o
Dá se s tím něco dělat nebo jsou prachy v čoudu a antiko žádná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1562
9.9.15 09:11

@Bejbyy to jako samo, jen tak? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
9.9.15 09:24

@beruska.sus no při MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1562
9.9.15 09:55

Nevytáhla sis ho tamponem? Na to mě doktorka upozornovala. Já měla MS už 4× a v pohodě :think: Bohužel, to máš asi po tělísku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
9.9.15 09:57

Já tampony nepoužívám… používám kalíšek. Fakt nevím, dneska jedu na gyndu tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí