Jaydess NT - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
29.11.17 11:36

@Barbora96 ja jsem spinila skoro pul roku, moje doktorka mi rekla ze prvni rok cely je uplne normalni, ale po pul roce by si telo melo zvykat :) takze zadny stres. Me to uz uplne preslo a nemam menstruaci vubec, coz velice ocenuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
29.11.17 17:36

@sucuba ty máš tělísko po druhé, tak jsem docela zvědavá jak dlouho to špinění bude. Já pořád doufám v to, že pokud jsem už tělísko měla, že to špinění nebude už trvat tak dlouho jak u prvního tělíska.
A opravdu ocenuju cenu a hlavně to, že nemusím každý den hlídat sníst pilulku a každé 3měsíce jezdit pro recept na gyndu. Ale stále přemýšlím o MIRENĚ na 5let. Zdá se mi, že ty 3roky tak nějak rychle utekly a já až konečně přestávala mít menzes ten 3tí rok tak jsem šla vlastně na vytažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
29.11.17 23:14

@ajaho18 o mirene poradne popremyslej, sousta znamych s ni měla VELKE problemy, a mezi nema je i urcity rozdil, nech si poradit gynekologem radeji :).. Pro me byl rozhodujici fakt ze mirena neni urcena pro ty zeny, ktere nerodily.. Takze ja mela jasno, nerada bych kvuli antikoncepci nemohla mít děti (a znam pripad kdy museli odebrat delohu kvuli zavedeni te antikoncepce, pak zanet a kompikace, a ted je pani chudak nepodna) pak dalsi pripad ze telisko za tech 5 let prirostlo k sliznici, takže narkoza a pod kudlu… Kazda antikoncepce ma sve pro, ale i proti…
Jinak teda uz je to asi druhy mesic od zavedeni noveho teliska, menst. V pohode, vsechno tak jak ma byt, preju vam totez :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
30.11.17 07:35

@sucuba no mě právě gynekolog pořád tlačí do mireny..nevím proč, když jsem byla s jaydess spokojená :nevim: :nevim:. Je teda fakt, že už mám 2děti a více už ani nechci.
Ale říkám si-proč mám jít do něčeho, co nemám ozkoušené, když s jaydess jsem byla spokojená a vím že mi seděla. Jediný o čem přemýšlím, že budu mít klid na 5let.
Myslím, že ani recenze nepomůžou, protože každý máme jiný tělo a těžko předvídat jestli sedne nebo ne.
Víc a víc jsem ale přesvědčená, že půjdu radši do jaydess, které mám odzkoušené.
Děkuju za tvůj názor a přeju ti taky at to probíhá vše jen a jen Ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
5.12.17 20:33

Strasne jsem po telisku pribrala.. je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
6.12.17 08:50

@Zuuuzaaa122 a jsi si jista, ze to je teliskem? Taky zalezi, jestli je hormonalni, nebo ne, vetsinou kdyz se po antikoncepci pribere tak to je kvuli zadrzovani vody v tele, poptej se gynekologa, ten ti o tom rekne urcite vice, nez tady vsichni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
6.12.17 10:05

@Zuuuzaaa122 já po tělísku nepřibírala a pak jsem dokonce shodila 10kg ale jídlem a cvičením. Ted beru prášky a přibírám. Jenomže mám sedavé zaměstnání, dvě malé děti a na cvičení už nemám čas, tak se snažím aspon držet stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.12.17 11:28

Dobrý den, Ahoj..

Vím že jsme to tu řešili už milionkrát ale přesto se chci znovu zeptat. Tělísko mi dávai v Březnu a je to asi cca 5 měsíců co se mi dějí neskutečné věci s obličejem :( Vážně jsem takto nikdy nevypadala, plet je šíleně mastná a plná pupínků.
Používám už i veškerou kosmetiku od Alciny která je dost drahá, každé 4 týdny chodím na ošetření ke kosmetičce ale prostě nic nezabírá.
Máte někdo stejný problém?, a pokud ano podařilo se Vám ho nějak vyřešit, nebo jste si nechali tělísko vyndat a potom se tento problém uklidnil?..
Já už jsem z toho tak neštastná že jsem se dneska objednala k dr. a 19.12 jdu na vyndání. Uplně se stydim za to jak vypadám :( Vážně..

Prosím o Vaše zkušenosti.., budu moc ráda za každou odpověd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.3.18 16:44

Bolesti při NT Jaydees

Ahooj, NT Jaydees mám cca měsíc. Ze začátku jsem byla spokojená, ale už tak dva týdny mám hrozné bolesti zad a břicha..někdy míň, ale někdy to bolí opravdu příšerně..stalo se Vám to někdy? Taky celou dobu od zavedení krvácím.. Za týden jdu na kontrolu tak uvidím co mi řekne Doktor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.18 23:24

Jaydess těhotenství

Ahoj holky, chtěla bych se s vámi poradit. Již rok a půl mám tělísko jaydess. Je mi 23 a jsem bezdětná. Celý rok má menstruace při tělísku probíhá 4-5 dní, první 2 dny silnější, po té již odeznívá. Poslední 2 měsíce ale nastaly změny. První měsíc - 3 dny pouhé špinění, ale silné bolesti v podbříšku jako při normální menstruaci (od doby co mám tělísko mé první 2 dny při menstruaci bývají dost bolestivé). V tuto dobu jsem dost sportovala, tak jsem spíše zvážila, že to může být ze změny fyzické aktivity. Druhý měsíc 2 dny špinění-dost slabé, menší bolesti v podbříšku. Sport minimální. Nyní je to třetí měsíc, pocituji bolesti v podbříšku, ale menstruace ani špinění se stále nedostavilo. Párkrát jsem již spoždění měla, ale jednalo se např. o 2,max. 3 týdny. Nyní se již jedná o tříměsíční záležitost, proto bych se vás chtěla zeptat, myslíte, že může jít o těhotenství? Nebo se může stát, že i při po roce a půl zavedeném tělísku se změní cyklus či intenzita menstruace? :nevim: Samozřejmě mám v plánu si pořídit těhotenský test, ale chci vědět i váš názor na to. Předem děkuji za veškeré odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.4.18 08:07

Ahojky. Take jsem mela telisko ale jelikoz jsem s nim byla strasne nespokojena tak jsem si ho nechala odstranit ale co vim tak pri telisku by mela casem menstruace odeznit uplne, kazde telo je jine a reaguje na to jinak, takze si nemyslim ze by bylo nejak divne ze by ti menstruace odeznela az tedka po takove dobe. Ja bych se spis priklanela k tomu ze ti ta menstruace proste odeznela a tedka uz nebude.
Ale taky si myslim ze nic neni stoprocentni a pokud mas pochybnosti nebo si myslis ze by mohlo jit o tehotenstvi tak si zajdi k doktorovi, taky bych asi necekala tri mesice :D No uvidis, porid si ten test nebo si zajdi na vysetreni, kazdopadne si ale myslim ze jde jen o to ze ti proste jen odeznela ta menstruace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4506
9.4.18 11:10

@DanI7 takže jsi přece jen nechala tělísko odstranit? A ted se problémy s pletí zlepšily?
@Eva1994 mysím si, to co píše DanI7, že prostě menstruace ustává.
Já jsem si nechala zavést své druhé tělísko Jaydess letos v lednu. Špinění žádné, bolesti žádné, menses téměř žádný..jsem uplně spokojená. Zrovna včera mě sice chytly bolesti v podbřišku (to jsem už 3dny lehce předtím špinila). Trvalo to ale chvíli a dnes trochu krvácím a myslím, že každý měsíc to bude kratší a kratší to krvácení. Možná to zmizí uplně a zůstane jen trochu špinění.
Každopádně teda Evo, udělala bych si test už dávno být tebou. Pokud bych měla pochybnosti.
Napiš jak to dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.4.18 07:00

Ano mé problémy se zlepšily. Bolesti a krvácení úplně přestalo a s tou pletí samozřejmě stále bojuji, doktorka mi řekla že ano, že to může způsobit problémy s pletí, u někoho, takže jsem prostě zas ten pitomej příklad kterému to udělalo takovou paseku na obličeji. Je to teda už mnohem lepší než to bývalo ale pořád je ta pleť ještě špatná.. Jen doufám že když vydržim že to bude zase uplně dobré jako to bývalo než jsem se vůbec rozhodla pro nějaké pitomé tělísko :,( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.6.18 07:51

Ahoj holky, mám dotaz a doufám, že se najde alespoň jedna osubka co me odepise :? Od 6.6. 2018 mam zavedenou Jaydess na 3 roky. Začnu asi od začátku at to ma hlavu a patu. Dr mi ji zavadel 2 den ms, nic jsem necitila, po zavedeni jsem víc krvacela což jsem chápala, když se tam nekdo nebo neco hrabe to může způsobit. Koupila jsem si Ascorutin a beru ho od 6.6.2018 abych se vyhnula případnému spineni nebo krvácení po menstruaci. Dnes je to 4 den co mam/nemam ms. Uz včera jsem zpozorovala, že mi ms konci (nosim ty největší nocni vložky) Tam uz skoro nic nebylo. Ted taky a nevím k čemu to prisoudit, sedlo mi telisko a nabeh je tak rychlý a nebo to je tema praskama? Nic me nebolelo a ani ted neboli u ms jsem vždy byla vykoupit lékárnu praskama na bolest (panadol, ibalgin, dexoket) od 7.6 nemam ani jeden prášek v sobě, opravdu me nic nebolí. Bala jsem se ze mi Jaydess nesedne protoze za pouhe 2 roky od posledního porodu jsem mela nejmíň 5 druhu HA co me absolutně nesedli tak se se na to vybodla až na teď. nechápu jak mi může ms končit 4 den a bez bolesti, dokonce jsem vždy pocitovala bolest pri končící ms a ted taky nic! :potlesk: Máte někdo podobné zkušenosti? Jaký byl u vas první rok po zavedeni NT? :andel: Děkuji moc za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
8.6.18 09:10

To bude tím Ascorutinem. Bereš něco proti krvácení a pak se divíš, že nekrvacis. Asi ti zabral víc než dobře. Můžeš zkusit vysadit a uvidíš. Kamarádka s Jaydess krvacela tak jednou za 3 až 4 měsíce, to by mě zabilo, bych si pořád jen dělala testy :) před teliskem taky měla bolestivou ms, s teliskem ji skoro neměla a ani o ní nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí